Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιωτας ειναι αυτος που νομίζει ότι επειδη πήγε και έκανε ό,τι έκανε του χρωστάνε κάτι και οι υπολοιποι και πρέπει να πάνει και αυτοι.

• Like 3
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιωτας για μένα δεν είναι αυτός που έχει πρόβλημα υγείας άλλα αυτός που είναι υγιέστατος και παριστάνει το γιωτα.

Εμ πες τα.Τι να πουν και οι πιο ξυπνιοι που βαζουν μεσο ή ειναι ναι μεν ι1 αλλα λειτουργουν εις βαρος των αλλων γυρω τους και τους προκαλουν και πολλα προβληματα.

Κατσε φαε ολος ο θαλαμος στερηση εξοδου επειδη 2 ''ξυπνιοι''  θα κανουν την οποια λαλακια και δεν θα το παραδεχτουν καν.

Δημοσ.

Το έχω πει και παλιότερα άλλα θα το ξαναπώ οι ίδιοι που στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αντιγράφουν παίρνουν 8 και σε κοροϊδεύουν γιατί εκατσες και διάβασες και πήρες 4-5 είναι οι ίδιοι που λαδώνουν να πάρουν δίπλωμα και μετά κλαίγονται στον στρατό και παει λέγοντας . Έτσι έμαθαν από το σπίτι τους έτσι κάνουν μια ζωή. Στον στρατό τους βάζουν να κάνουν σκηνακια- ασκήσεις ιστορίες ξέρω γω πάνε βγαίνουν ΕΥ. Τους βάζουν να καθαρίζουν τουαλέτες, χόρτα, βάψιμο κλαίγονται και λένε είμαστε παραδουλεύτρες.  Δόξα τον θεό δεν έγινα βύσμα-κουτοπόνηρος-κλαψιάρης-γλείφτης. Σου πετάνε και κάτι σούπερ επιχειρήματα όπως δεν σπούδαζα εγώ 6 χρόνια εμπ 2 μεταπτυχιακό και ιστορίες για να καθαρίζω τουαλέτες η έχασα την ευκαιρία ζωής για δουλειά. Και κάτι άλλο που ακούω συνέχεια "ε στον στρατό ένα μάτσο ζώα είναι , γίδια ,πρόβατα ,ορκ, δεν ξέρουν να γράφουν το όνομα τους, δεν είναι του επίπεδου μου". Σωπάστε ρε μέγα φιλόσοφοι και επιστήμονες του 21 πρώτου αιώνα που δεν είναι του επίπεδου σας. Να τα βράσω τα πτυχία σας και την υψηλή σας μόρφωση όταν δεν έχετε τρόπους. 

Ωραία δεν πήγατε στρατό η πήγατε και πήρατε ψεύτικα γιωτοχαρτα. Μην μας κουνάτε το δάχτυλο σε εμάς που δεν τα κάναμε ότι είστε οι μάγκες και οι σωστοί και εμείς οι μακακες είναι τουλάχιστον εκνευριστικό. 

• Like 1
Δημοσ.

γιωτας ειναι αυτος που νομίζει ότι επειδη πήγε και έκανε ό,τι έκανε του χρωστάνε κάτι και οι υπολοιποι και πρέπει να πάνει και αυτοι.

Όχι. Γιωτάς είναι αυτός που είναι ανίκανος ή απρόθυμος να υπηρετήσει τη πατρίδα του όπως πράττουν εδώ και αιώνες οι συμπολίτες του. Γιωτάς είναι αυτός που νομίζει ότι η λούφα, το βύσμα, ο στ@ρχιδισμ@ς και η συμπεριφορά του large Eλληνάρα που τα κατουράει όλα είναι μαγκιά. Γιωτάς είναι αυτός που νομίζει ότι η πατρίδα του οφείλει χωρίς να εκείνος να είναι υποχρεωμένος να προσφέρει τίποτα. Αλλά πάνω απ' όλα γιωτάς είναι αυτός που θα αρνηθεί να προσφέρει στην άμυνα της χώρας του. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι. Γιωτάς είναι αυτός που είναι ανίκανος ή απρόθυμος να υπηρετήσει τη πατρίδα του όπως πράττουν εδώ και αιώνες οι συμπολίτες του. Γιωτάς είναι αυτός που νομίζει ότι η λούφα, το βύσμα, ο στ@ρχιδισμ@ς και η συμπεριφορά του large Eλληνάρα που τα κατουράει όλα είναι μαγκιά. Γιωτάς είναι αυτός που νομίζει ότι η πατρίδα του οφείλει χωρίς να εκείνος να είναι υποχρεωμένος να προσφέρει τίποτα. Αλλά πάνω απ' όλα γιωτάς είναι αυτός που θα αρνηθεί να προσφέρει στην άμυνα της χώρας του. 

Εν μέρη θα συμφωνήσω, 

Αλλά η πατρίδα εδώ και πολλά χρόνια μόνο ζητάει και δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο δυστυχία.

Άρα με την ίδια λογική και ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να προσφέρει.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ενω ο στρατοκαυλος κρυφοφασιστας που το παιζει κομμαντο και μετα το στρατο ειναι ανικανος να λειτουργήσει σε μια κοινωνια και παρκαρει οπου γουσταρει, φωναζει συνεχεια και παραπονιεται για ολα αλλα οταν κανει τα ιδια για να γινει η δουλεια του ολα καλα τοτε αυτος ειναι μαχιμι και οχι γιωτας. Αναθεωρησε λιγακι. 

• Like 2
Δημοσ.

Ενω ο στρατοκαυλος κρυφοφασιστας που το παιζει κομμαντο και μετα το στρατο ειναι ανικανος να λειτουργήσει σε μια κοινωνια και παρκαρει οπου γουσταρει, φωναζει συνεχεια και παραπονιεται για ολα αλλα οταν κανει τα ιδια για να γινει η δουλεια του ολα καλα τοτε αυτος ειναι μαχιμι και οχι γιωτας. Αναθεωρησε λιγακι. 

Από που προκύπτει ότι ο στρατόκαυλος είναι και φασίστας? Από που προκύπτει ότι οι φασίστες παρκάρουν όπου γουστάρουν και όχι κεντρώοι ή αριστεροί + όλα τα υπόλοιπα που έγραψες?

Όχι. Στο στρατό, ο γιωτάς είναι αυτά που έγραψα και κυρίως ο στρατιώτης που είναι για τον "λέοντα".

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εκει που κολαει και το οτι οποιος δεν θελει να χασει 9 μηνες απο τη ζωη του ειναι γιωτας, η επειδη δεν γουσταρει στην τελικη οτι γουσταρεις εσυ ειναι γιωτας. 

Να μαζευτειται ολοι εσεις που γουσταρετε να κανετε θητεια για τους αλλους που δεν γουσταρουν

• Like 1
Δημοσ.

Εν μέρη θα συμφωνήσω, 

Αλλά η πατρίδα εδώ και πολλά χρόνια μόνο ζητάει και δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο δυστυχία.

Άρα με την ίδια λογική και ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να προσφέρει.

Λάθος. Η πατρίδα δεν είναι εταιρεία που σου κόβει μισθό. Πατρίδα σου είναι η γη του έθνους από το οποίο κατάγεσαι και στην οποία μεγάλωσες. Θα πολεμήσεις για την τιμή και την ιστορία της. Και δυστυχία δε σου προσφέρει η πατρίδα. Σου προσφέρουν οι πολιτικοί που ψήφιζες τόσα χρόνια.

Εκει που κολαει και το οτι οποιος δεν θελει να χασει 9 μηνες απο τη ζωη του ειναι γιωτας, η επειδη δεν γουσταρει στην τελικη οτι γουσταρεις εσυ ειναι γιωτας. 

Να μαζευτειται ολοι εσεις που γουσταρετε να κανετε θητεια για τους αλλους που δεν γουσταρουν

Όχι, δε κατάλαβες. Από τη στιγμή που ζεις σε αυτή τη χώρα είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να υπηρετήσεις. Το αν γουστάρεις ή όχι είναι πρόβλημά σου. Και γω δε γουστάρω να πληρώνω φόρους αλλά πληρώνω. Αν αρνείσαι να αγωνιστείς για να διασώσεις αυτή τη χώρα σε εποχές κινδύνου, δεν είσαι άξιος να αποκαλείσαι πολίτης της. Αν αύριο μεθαύριο κάνεις παιδιά και έρθει ένας και τα χτυπήσει, τι θα κάνεις? Θα πεις αρνούμαι να τα προστατέψω? Ή αν έρθει ένας να σου πάρει το σπίτι και να σε πετάξει έξω ετσιθελικά?

Η λέξη γιωτάς έχει συγκεκριμένη έννοια και βγήκε για συγκεκριμένους λόγους. Αν δε σου αρέσει, να εφεύρεις μια δική σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γουστάρετε να πάτε το πρόβλημα είναι ότι καυχιέστε που δεν πήγατε και βγήκατε ψεύτικο Ι και οτι αυτο είναι το σωστό πρέπει να το κάνουν όλοι 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Λάθος. Η πατρίδα δεν είναι εταιρεία που σου κόβει μισθό. Πατρίδα σου είναι η γη του έθνους από το οποίο κατάγεσαι και στην οποία μεγάλωσες. Θα πολεμήσεις για την τιμή και την ιστορία της. Και δυστυχία δε σου προσφέρει η πατρίδα. Σου προσφέρουν οι πολιτικοί που ψήφιζες τόσα χρόνια.

Όχι, δε κατάλαβες. Από τη στιγμή που ζεις σε αυτή τη χώρα είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να υπηρετήσεις. Το αν γουστάρεις ή όχι είναι πρόβλημά σου. Και γω δε γουστάρω να πληρώνω φόρους αλλά πληρώνω. Αν αρνείσαι να αγωνιστείς για να διασώσεις αυτή τη χώρα σε εποχές κινδύνου, δεν είσαι άξιος να αποκαλείσαι πολίτης της. Αν αύριο μεθαύριο κάνεις παιδιά και έρθει ένας και τα χτυπήσει, τι θα κάνεις? Θα πεις αρνούμαι να τα προστατέψω? Ή αν έρθει ένας να σου πάρει το σπίτι και να σε πετάξει έξω ετσιθελικά?

Η λέξη γιωτάς έχει συγκεκριμένη έννοια και βγήκε για συγκεκριμένους λόγους. Αν δε σου αρέσει, να εφεύρεις μια δική σου. 

Ειμαι υποχρεωμενος γιατι ειμαστε για τον πεο σαν χωρα. Μια απο τις λιγες στην Ευρωπη με υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια. 

Οι φοροι (θεωρητικα) εχουν αντικρισμα με τις παροχες που σου επιστρεφει το κρατος οπως δρομοι, νοσοκομεια, σχολειο κτλ (αλλο που εδω ειμαστε μπουρδελο και ειναι η φαση δωσε μου και θα παρεις τα @@). 

Τα παιδια μου/σπιτι μου με την Ελλαδα ανομοια πραγματα οπως. Επισης, αυτη η καραμελα με την ιστορια μας πρεπει να σταματησει οι αρχαιοι ελληνες ειχαν @@ και εκαναν πολλοι οι νεο ελληνες ειναι @@ και δεν κανουν τιποτα! Τεραστια διαφορα το εχω με το ειμαι. 

@Thaninho

Εννοειται οτι ειναι 1000 φορες καλυτερο να πας για Ι5. Το ξαναπαμε ο στρατος εινα ικαλος για 18χρονα και στραυτοκαυλους

• Like 1
Δημοσ.

Είπες πολύ συγκεκριμένα.

η πατρίδα του οφείλει χωρίς να εκείνος να είναι υποχρεωμένος να προσφέρει τίποτα.

Καλή η ιστορια και η τιμή.

Για αυτό όμως θα έπρεπε να πηγαίνει όποιος αγαπάει την ιστορία και τιμά την πατρίδα του.

Όταν μια χώρα ζητά από τον πολίτη πρέπει να του επιστρέφει κιόλας πράγματα. Και η Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες ΔΕΝ το κάνει αυτό.

Εκπαίδευση, υγεία κτλ. έχουν πάει περίπατο πολλά χρόνια τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Είπες πολύ συγκεκριμένα.

η πατρίδα του οφείλει χωρίς να εκείνος να είναι υποχρεωμένος να προσφέρει τίποτα.

Καλή η ιστορια και η τιμή.

Για αυτό όμως θα έπρεπε να πηγαίνει όποιος αγαπάει την ιστορία και τιμά την πατρίδα του.

Όταν μια χώρα ζητά από τον πολίτη πρέπει να του επιστρέφει κιόλας πράγματα. Και η Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες ΔΕΝ το κάνει αυτό.

Εκπαίδευση, υγεία κτλ. έχουν πάει περίπατο πολλά χρόνια τώρα.

Όποιος δεν τιμά τη πατρίδα του και δεν αγαπάει την ιστορία της, δεν έχει δικαίωμα να είναι πολίτης της. Αλλάζει χώρα.

Ειμαι υποχρεωμενος γιατι ειμαστε για τον πεο σαν χωρα. Μια απο τις λιγες στην Ευρωπη με υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια. 

Οι φοροι (θεωρητικα) εχουν αντικρισμα με τις παροχες που σου επιστρεφει το κρατος οπως δρομοι, νοσοκομεια, σχολειο κτλ (αλλο που εδω ειμαστε μπουρδελο και ειναι η φαση δωσε μου και θα παρεις τα @@). 

Τα παιδια μου/σπιτι μου με την Ελλαδα ανομοια πραγματα οπως. Επισης, αυτη η καραμελα με την ιστορια μας πρεπει να σταματησει οι αρχαιοι ελληνες ειχαν @@ και εκαναν πολλοι οι νεο ελληνες ειναι @@ και δεν κανουν τιποτα! Τεραστια διαφορα το εχω με το ειμαι. 

@Thaninho

Εννοειται οτι ειναι 1000 φορες καλυτερο να πας για Ι5. Το ξαναπαμε ο στρατος εινα ικαλος για 18χρονα και στραυτοκαυλους

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες χώρες. Επίσης μπορεί εγώ να μην έχω αμάξι και να θέλω να περπατάω σε κατσικόδρομους ή να μην θέλω να σπουδάσω τα παιδιά μου σε δημόσιο αλλά σε ιδιωτικό ή μπορεί να επιλέγω ιδιωτικά νοσοκομεία. Άρα να μη πληρώσω φόρους.

Και γιατί είναι διαφορετικά τα παιδιά σου από την Ελλάδα? Στο ίδιο έθνος δεν ανήκεις? Συλλογικά δεν πρέπει να σκέφτεσαι? Ή σκεπτόμαστε συλλογικά όποτε μας συμφέρει και όποτε δε μας συμφέρει κοιτάμε τη πάρτη μας?

Ο στρατός είναι καλός για αυτούς που αγαπούν τη πατρίδα τους και κακός για τους απάτριδες και τους φυγόστρατους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι βγήκε για τους άοπλους, αλλά πλέον έχει πάρει την ευρύτερη έννοια του ανίκανου/στοκαδιού και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε άοπλο κι ένοπλο...

Είχαμε έναν στον στρατόπεδο που επειδή δεν ήθελε να απογοητεύσει τον ταξίαρχο μπαμπά, παρέμεινε I1 ενώ θα έπρεπε να ήταν άοπλος. Καλό παιδί, αλλά "αργό", με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο σε κάποιες φάσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...