Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε μα και εσύ, τέτοιο bait photo...

Bait για ποιους; Είμαστε κανένα αναρχικό φόρουμ; Απαγορεύεται από κάπου; :)
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Bait για ποιους; Είμαστε κανένα αναρχικό φόρουμ; Απαγορεύεται από κάπου; :)

Είναι bait για πολιτικό σχολιασμό ο οποίος δεν επιτρέπεται, ασε που είναι σίγουρο ότι θα πέσει flame/troll. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο μετάταξης από Ξηρά σε Πολεμικό Ναυτικό; Γιατί είχα ακούσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε τα βύσματα κτλ.

Αν γίνεται ακόμα πόσο δυνατό βύσμα θέλει μια τέτοια μετάταξη;

Δημοσ.

Το πηγες πολυ hardcore εσυ! Ειπαμε!

Ειναι ωραιος τζερτζελες η 25η Μαρτιου. Δεν μπορεις να κατηγορισεις κανεναν γιατι γιορταζει ή νιωθει περηφανος.

Ειναι σαν να κατηγορεις τον Αμερικανο που γιορταζει την 4η Ιουλιου.

Τον Ρωσο για την ημερα νικης της 9 Μαϊου κτλπ.

Μην τρελαθουμε, οι ταμπελες εχουν και ενα οριο, γι αυτο εγραψα μην κραξετε οπως 2 μελαχροινες φιλες μου βλεπουν ξανθια σε smart και λενε ηλιθια πρεπει να ειναι κτλπ..!

• Like 1
Δημοσ.

a blast from the past (2011)

Τα εβαλε με το συστημα και πηρε το μακρυτερο ετσι ειναι. Ολο παρελασεις βλεπω πια και με καλυτερο βημα το παιδια στο δημοτικο, πιο ρυθμικό!

Ελεγε θα καταργησει ΜΑΤ, διαχωρισμος εκκλησιας- κρατους κτλπ.

Πρωτη φορα αριστερα οριστε.

Κλαπ κλαπ

Ξερω με εχεις κανει ignore αλλα θα στα πουν οι αλλοι φιλοι σου με PRTSC.!

Δημοσ.

Εχει κανει προσβαση στην stratologia.gr σε πληροφοριες καταταξης/κατανομης κτλ? Μου βγαζει Σφαλμα 503

Δημοσ.

Για σας παιδες!

Σε λιγο καιρο θα κοψω την αναβολη μου.

Ειχα δηλωσει πεζικο(πυροβολικο με πηραν) αλλα καθως περαν οι μερες σκευτομαι για ΛΟΚ(υπηρχε και πολυ πριν αυτο το διλημμα αλλα τελικα επελεξα πεζικο).
Οπως επισης πηγε και ενας φιλος ΛΟΚ και  μου λεει να παω και εγω (δεν ειναι τιποτα το τρομερο).
Αυτος τωρα θα παει κυπρο.

Και λεω εγω τωρα,
οταν παρουσιαστω θα πρεπει να δηλωσω κατευθειαν λοκ κυπρου ή πρωτα ΕΔ και μετα Κυπρο.

Αν ειναι το δευτερο τοτε τι πιθανοτητες εχω να με παρουν και να μην μεινω ΕΔ καπου στην Ελλαδα :P  ?

Παντα μου αρεσε ο στρατος η γυμναστικη και η φυση.Κατι που νομιζω δεν συμβαδιζει με το πεζικο :P

Δεν θα ηθελα να παω κανενα εβρο για ολη μου την στρατιοτικη θητεια.

Δημοσ.

Θα παρουσιαστείς κανονικά όπου είναι να παρουσιαστείς, και όταν έρθουν κλιμάκια των Ειδικών Δυνάμεων (τις πρώτες μέρες δηλαδή), θα δηλώσεις επιθυμία να ενταχθείς εκεί.

Όταν σε ρωτήσουν πού θα ήθελες να πας, θα δηλώσεις Κύπρο.

Είναι πολλές έως πάρα πολλές οι πιθανότητες (μην πω σίγουρο) να πας 35ΜΚ που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μια στο τοσο,δεν με παρουν κυπρο παω καπου ελλαδα ετσι?(οχι οτι εχω θεμα)

Απλα εχω διαβασει τα "καλυτερα" για φαγητο κλπ στην κυπρο...+ τα χρηματα.

Τι γνωμη εχεις?(να παρω και μια ακομα :) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...