Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Αμαν αυτή η μιζέρια και η λεζα... Πες μας και για τα καύσιμα που σπαταλωνται την 28η Φεβ/25η Μαρτίου Αντικειμενικά τώρα, θεωρείς ότι προτεραιότητα είναι οι ψηφιακές στολές* ή η αναβάθμιση των όπλων και εξαρτήσεων και η σωστή εκπαίδευση; Τι θα σε σώσει στο πεδίο της μάχης; Μια παραλλαγή ελαφρώς πιο διαφορετική απ' την τωρινή ή τα υπόλοιπα που ανέφερα; Λέζα, ξε-λέζα, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. *Οι ΗΠΑ σιγά σιγά αποσύρουν τις ψηφιακές στολές γιατί οι καμπυλωτές/αναλογικές παραλλαγές εναρμονίζονται καλύτερα στην φύση. Για να το λένε οι ΗΠΑ, μάστορες στον πόλεμο, κάποια βάση θα έχει. 1
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 5:38 ΜΜ, kostakis81 είπε Παιδία από τα σχόλια διαπιστώνω μια δυσαρέσκεια προς το στρατό Γιατι φοβάστε τοσο πολύ ? Τι φοβομαστε? Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Πηγα στρατο και ηταν γαι εμενα η χιροτερη περιοδοςς στη ζωη μου και δεν περασα ασχημα. Απλα δεν καναμε τιποτα ουσιωδες. Αχρηστος αισθανομουν. 9 μηνες καμια εξελιξη στη ζωη μας . Χασιμο χρονου. ΕΞΩ ειναι τα ζορια για αυτο εσυ λες τι ωραια περναγα εκει μεσα. Ε λοιπον προτειμω να δουλευω σαν το σκυλι απο το πρωι ως το βραδυ σε κατι που το γουσταρω παρα εκει μεσα. Απολαυστε το γιατί δεν θα σας δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά εύκολα. Ευκαιριες? τι ευκαιριες ακριβως σου δωθηκαν στο στρατο? Εγω έβαλα μέχρι και βύσμα για να μπορέσω να ξαναμπώ μια εβδομάδα μέσα για μετεκπαίδευση Μαλλον δεν ειχες τι να κανεις και λες ας παω να περασω εκει μια βδομαδουλα. Βεβαια θα αφησουμε τη δουλεια να παμε για πουρναργια. Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό Αυτα στα μαθαινει το σπιτι σου και το σχολειο. Θα μάθετε βασικά οπλα και το βασικότερο να σέβεστε την ιεραρχία 3 βολες με G3A3 σε 9 ΜΗΝΕΣ. Ασε παω σε ενα σκοπευτηριο να μαθω ενα σαββατο. Για την ιεραρχια δεν χρειαζεσαι το στρατο. Σε ολες τις δουλειες υπαρχει , στο χολειο ακομα και φυσικα και οποιοδηποτε αθλημα που εχει προπονητη. Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Τωρα μην πω πως ακουγιεσαι με την φραση αυτη . Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη Καλο και αυτο Πηρες και like? Οσο πανε χειροτερευουν τα πραγματα δυστυχως 2
Adanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, Masma είπε Πηρες και like? Οσο πανε χειροτερευουν τα πραγματα δυστυχως Εσύ είχες ΑΥΤΗ την εμπειρία, ο kostakis81 μια ΑΛΛΗ. Ξέρω φίλο που του άρεσε γιατί έκανε ασκήσεις, βολές και αντιμετώπισε καταστάσεις και ξέρω φίλο που μου λέει ότι σέρβιρε αξιωματικούς και έφτιαχνε καφέδες. Ο ένας έζησε διαφορετικές εμπειρίες και είναι λογικό να διαφέρουν με του άλλου. Ακόμα και σε μια δουλειά ο καθένας βιώνει διαφορετικές καταστάσεις. Η φίλη μου λέει ότι πέρασε χάλια στο λύκειο και εγώ στο ΙΔΙΟ λύκειο πέρασα γαμάτα. Συν τοις άλλοι, μπορεί ο kostakis81 να απολύθηκε πρόσφατα (αν και αμφιβάλλω) και να είναι ακόμα με την γκ**λα. Παίζει και ρόλο σε τι ηλικία πήγες στρατό και σε τι σώμα. 1
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Adanos είπε Εσύ είχες ΑΥΤΗ την εμπειρία, ο kostakis81 μια ΑΛΛΗ. Ξέρω φίλο που του άρεσε γιατί έκανε ασκήσεις, βολές και αντιμετώπισε καταστάσεις και ξέρω φίλο που μου λέει ότι σέρβιρε αξιωματικούς και έφτιαχνε καφέδες. Ο ένας έζησε διαφορετικές εμπειρίες και είναι λογικό να διαφέρουν με του άλλου. Ακόμα και σε μια δουλειά ο καθένας βιώνει διαφορετικές καταστάσεις. Η φίλη μου λέει ότι πέρασε χάλια στο λύκειο και εγώ στο ΙΔΙΟ λύκειο πέρασα γαμάτα. Συν τοις άλλοι, μπορεί ο kostakis81 να απολύθηκε πρόσφατα (αν και αμφιβάλλω) και να είναι ακόμα με την γκ**λα. Παίζει και ρόλο σε τι ηλικία πήγες στρατό και σε τι σώμα. Μα δεν κατακρινω κανενα για το αν περασε καλα η αν του αρεσε. Δεν μου αρεσει ολο το σκεπτικο που βγαζει στο θεμα και το κανει και με τροπο που "δεν ειναι ωραιος "αν καταλαβαινεις τι ενοοω. Δεν μπορω να δεχομαι την καθε αποψη χωρις να υπαρχει αντίλογος .. Εδω διαβαζει και κοσμος που δεν εχει παει στρατο. Δεν εχει σημεια αν ειναι γκ****νος η οχι. Και εμενα που αρεσαν και οι βολες και με διαφορετικα οπλα θα ηθελα να εχω επαφη αλλα διαφέρει απο την πραγματικοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του προφανως αλλα δογματικά σχόλια οπως " Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό ( παραπληροφορηση) και κυριως : Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη να με συγχωρέσεις αλλα δεν τα δεχομαι ετσι αψήφιστα. 1 1
Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Masma είπε Μα δεν κατακρινω κανενα για το αν περασε καλα η αν του αρεσε. Δεν μου αρεσει ολο το σκεπτικο που βγαζει στο θεμα και το κανει και με τροπο που "δεν ειναι ωραιος "αν καταλαβαινεις τι ενοοω. Δεν μπορω να δεχομαι την καθε αποψη χωρις να υπαρχει αντίλογος .. Εδω διαβαζει και κοσμος που δεν εχει παει στρατο. Δεν εχει σημεια αν ειναι γκ****νος η οχι. Και εμενα που αρεσαν και οι βολες και με διαφορετικα οπλα θα ηθελα να εχω επαφη αλλα διαφέρει απο την πραγματικοτητα. Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του προφανως αλλα δογματικά σχόλια οπως " Όταν θα απολυθείτε και μετά θα λετε τι ωραία που ήμουν στο στρατό Ο στρατός θα σας μάθει πειθαρχεία και κυρίως αυτοσεβασμό ( παραπληροφορηση) και κυριως : Σαν πολύ έχουμε χαλαρώσει σαν λαός και αυτό δεν είναι καλό Πρέπει να έχουμε το δόγμα του πολίτη-οπλίτη να με συγχωρέσεις αλλα δεν τα δεχομαι ετσι αψήφιστα. Το "όταν απολυθείτε θα αναπολείτε τις στιγμές" το λέω και εγώ γιατί είναι η πραγματικότητα για εμένα. Όπως αναπολώ και το λύκειο. Ήταν ξέγνιαστα. Δεν ξέρω σε τι ηλικία μπήκες φαντάρος, αλλά εγώ που πήγα στα 18 ήταν μια επέκταση του σχολείου μου. Ούτε πολλές υποχρεώσεις δεν είχα, ούτε τίποτα. Πήγα, μάζεψα καλές και κακές εμπειρίες, έφυγα. Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω. Μην ξεχνάς ότι εδώ ο κόσμος κυρίως διαβάζει απόψεις παρόμοιες με την δική σου. Ότι ο στρατός δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι και τα άλλα μισά είναι περί αναβολής και Ι3-4-5. Πιστεύω ένας λογικός άνθρωπος θα ζυγίσει τις απόψεις και θα καταλάβει. Όσον αφορά για το "πειθαρχεία και αυτοσεβασμό" γιατί το θεωρείς παραπληροφόρηση; Ξαναλέω, ΕΣΥ στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ μονάδα ίσως να ήσουν απείθαρχος. ΕΚΕΙΝΟΣ στην ΔΙΚΗ ΤΟΥ μονάδα ίσως ήταν πειθαρχημένος και να το εφάρμοσε στην ζωή του. Συμφωνώ ότι αυτά τα πράγματα τα μαθαίνεις απ' το σπίτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι κάπου κάποιος δεν το έμαθε και στον στρατό. Καλημέρα 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ας πηγαίνουν αυτοί που τους αρέσει, όσους δεν τους ενδιαφέρει να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Με το ζόρι να συγχρωτιστουμε με τον κάθε βλακα εκεί μέσα; Btw. Το σκυλί που πέταξαν οι καθυστερημένοι στον γκρεμό τελικά δεν βρέθηκε, αντίθετα αυτά που ακούστηκαν ότι το ζώο ζει. 3
Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Ας πηγαίνουν αυτοί που τους αρέσει, όσους δεν τους ενδιαφέρει να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Με το ζόρι να συγχρωτιστουμε με τον κάθε βλακα εκεί μέσα; Btw. Το σκυλί που πέταξαν οι καθυστερημένοι στον γκρεμό τελικά δεν βρέθηκε, αντίθετα αυτά που ακούστηκαν ότι το ζώο ζει. Λογικό να είναι υπάρχουν πολλοί βλαμμένοι μέσα όταν οι... ξύπνιοι παίρνουν αναβολές και Ι. Το σκυλί δυστυχώς έπεσε σε ηλίθιους... τι τραβάνε τα δύσμοιρα.
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ Adano με το προηγούμενο μήνυμά σου. Όταν κόντευα να απολυθώ φερ' ειπείν, είχαμε μαζευτεί πηγαδάκι και συζητούσαμε μια πρόταση που είχαμε ορισμένοι έφεδροι για να παραμέναμε ως πενταετείς. Δεν χώραγε ο νούς μου οτι ενώ οι περισσότεροι ήμασταν "ποτέ ξανά πράσινα", ένας το σκεφτόταν σοβαρά να μείνει! 20 χρόνια μετά, όταν διαβάζω αυτό το thread σκέφτομαι πόσο ωραία ήταν μόνο και μόνο επειδή μου 'ρχονται στο μυαλό στιγμές όπως όταν είχαμε τελειώσει μια άσκηση ρουτίνας στη θάλασσα, καταχείμωνο, μεσ' στο τρελό κρύο και με το που μπήκαμε στο ρέο για να επιστρέψουμε είχαμε γίνει όλοι ενα κουβάρι επίτηδες για να ζεσταθούμε ο κάθε ένας απο το σώμα του άλλου!! Μου έρχεται στον νου το πόσο αδέλφια γινόμασταν απο κάτι τέτοια... #Αξέχαστες εμπειρίες Edit: Είχαμε σκυλί σε μια απο τις μονάδες που υπηρέτησα που το λέγανε Ροζαλία(!) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Άμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; 46 λεπτά πριν, Adanos είπε Το σκυλί δυστυχώς έπεσε σε ηλίθιους... τι τραβάνε τα δύσμοιρα. 1
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) *Φέρμι και παράδοξο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01 3
Adanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Άμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; Ενδιαφέρον αυτό το θεώρημα Σε πληροφορώ πήγα φαντάρος και είχαμε πολλούς ηλίθιους. Δεν λέω όχι. Αλλά ΤΕΤΟΙΑ δεν κάναμε. Εν αντιθέσει τα σκυλιά ήταν καλοί μας φίλοι. Τα ταΐζαμε και τα προσέχαμε. Και όσοι δεν τα γουστάρανε απλά τα αγνοούσανε. Αλλά κανένας δεν έκανε κάτι τέτοιο. Δεν θα τολμούσε. Οπότε δεν είναι θέμα στρατού αυτή η αποτρόπαιη πράξη, αλλά θέμα Ελληνικής νοοτροπίας γενικώς. Ευτυχώς αλλάζει προς το καλύτερο. 2
MikeJ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 15 minutes ago, sargio01 said: στη θάλασσα, καταχείμωνο, μεσ' στο τρελό κρύο και με το που μπήκαμε στο ρέο για να επιστρέψουμε είχαμε γίνει όλοι ενα κουβάρι επίτηδες για να ζεσταθούμε ο κάθε ένας απο το σώμα του άλλου!! Μου έρχεται στον νου το πόσο αδέλφια γινόμασταν απο κάτι τέτοια... #Αξέχαστες εμπειρίες Ξέχασες να πεις no homo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, Pablo_Hasan said: Αμα είσαι κλεισμενος εκεί μέσα όλο τέτοιες ηλιθιότητες θα κάνεις, τι άλλο θα κάνεις, θα αποδείξεις το μεγάλο θεώρημα του φερμα; Αυτό θα το δεχόμουν αν έβγαζαν το video κατευθείαν. Πέρασαν όμως 3-4 μήνες και μετά το ανέβασαν, άρα 3-4 μήνες μετά, θεωρούσαν ότι δεν έκαναν κάτι κακό... 2
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ξέχασες να πεις no homo Καλέεεεε 'συυυ, για τί με πέρασες;;; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από sargio01
BadBoy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, sargio01 είπε *Φέρμι και παράδοξο Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. https://el.m.wikipedia.org/wiki/Τελευταίο_θεώρημα_του_Φερμά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις