Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μερικά χρόνια όλοι μας θα γίνουμε χωματάκι - βοηθάει σε τίποτα να το σκέφτεσαι αυτό; 

Και σε κάποια άλλα η γη θα καταστραφεί, ο ήλιος θα γινει λευκός νάνος και ... και ... και ...

Δημοσ.

Νταξ τώρα το ψοφάς, άμα είναι έτσι να σε βρίσω, να σε χτυπήσω, να σε κλέψω, αφού κάποτε θα γίνεις χωματάκι και η γη θα καταστραφεί.

Δημοσ.

τελικα πηρα 1 χρονο αναβολη

οτι να ναι ρε @@ μου.

για 3 μηνες πηγαινα, 6μηνο μου λεει θα σου δωσω ο γιατρος και στο χαρτι εγραψε 1 χρονο.

γιατι ολοι οι βλακες γιατροι μαζευτηκαν στο στρατο?

τωρα θα δω αμα μπορεσω να κανω καμια κομπινα με τη στρατολογια για να παρω τριμηνο. μπλεξαμε με τους @@

Δημοσ.

Με την παραπάνω υπερβολή θέλω να δείξω, πως από τη στιγμή που αποφασίζεις να πας στο στρατό, δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι. Ναι, είναι κάτι παράλογο. Αλλά δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το πέρασε. Και αν μπεις με τέτοιου είδους ψυχολογία, δεν κερδίζεις σε τίποτα. Απλά παίζεις με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Και σίγουρα δεν είναι τόσο τραγικά. Και αξιωματικούς σωστούς θα συναντήσεις και άλλους στρατιώτες που θα γίνεις φιλαράκι μαζί τους και εμπειρίες που δε θα είχες ποτέ την ευκαρία να ζήσεις.

Έχει πλάκα να ρίχνεις με το G3 ... ειδικά με τη διόπτρα νυχτός. Να μπαίνεις σε ΤΟΜΠ και να σε φέρνει βόλτες. Να ρίχνεις με το MG3 και το αντιαεροπορικό. Να ρίχνεις χειροβομβίδες. Να μαθαίνεις δυο-τρεις τακτικές εμπλοκής. 

Κρατάς ό,τι θετικό υπάρχει και προχωράς...

Δημοσ.

ο στρατος ειναι κατασκηνωση και μονο κατι κακομαθημενα και προβληματικα ''πηζουν''

Ναι ρε ράμπο πες τα

• Like 2
Δημοσ.

lol, δηλαδή σε εμπλοκή 25-30 σκοπέτα το μήνα, χειμωνιατικα, για κανα τετραμηνο μόνο οι κακομαθημένοι έχουν πρόβλημα οι νορμαλ δεν παιρνουν χαμπάρι.

Oυτε οι καραβάδες δεν τα λένε αυτά...

• Like 2
Δημοσ.

οτι να ναι ρε @@ μου.

για 3 μηνες πηγαινα, 6μηνο μου λεει θα σου δωσω ο γιατρος και στο χαρτι εγραψε 1 χρονο.

τωρα θα δω αμα μπορεσω να κανω καμια κομπινα με τη στρατολογια για να παρω τριμηνο. μπλεξαμε με τους @@

οτι να ναι ρε @@ μου.

+1 ενα χρονο πίσω λοιπόν...

:-(

Δημοσ.

Βρες μοναδα που δεχονται χορηγιες, πουλα ακριβα το τι κανεις, κανε τους μια χορηγιουλα και ΛΕΛΕ... <br><br>

Problem solved<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Και οπως λεει ο human torch

FLAME ON

• Like 1
Δημοσ.

+1 ενα χρονο πίσω λοιπόν...

:-(

ισως και οχι. εχω κερδισει ενα μηνα μεχρι να παω στην επιτροπη απαλλαγων στο 401 και εκει θα κανω να με κοψουν ή παιζει και να τους γραψω  (αλλα πρεπει να δω εαν υπαρχουν κυρωσεις και τετοια. δε ξερω τι γινεται σε τετοια περιπτωση).

δε θελω παραπανω αν ολα πανε καλα. κατσε τωρα να πλακωθω να τελειωσω με τις τελικες διορθωσεις τις διατριβης να δωσουν το οκ οι καθηγητες μεχρι να παω στην επιτροπη και μετα βλεπουμε. μπορει να μπω και το μαιο. σε καθε περιπτωση πρεπει να τελειωσω τελος απριλιου για να προλαβω την ορκομωσια του ιουνη. οποτε με καλυπτει αυτος ο μηνας ετσι οπως εγινε και γλυτωνω το ΚΕΝ

τα παντα ολα εδω μεσα! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...