qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 έτσι και ο φαντάρος δεν θα έπρεπε να παίρνουν μία. (αλλά να έχουν δωρεάν εισιτήρια) μα ο φανταρος δε παιρνει μια κοροιδευομαστε ο στρατος ομως θα επρεπε να μπορει να παρεχει στο φανταρο αυτα που χρειαζεται αλλα δε το κανει, αρα τον αναγκαζει να βαζει απο τη τσεπη του αρκετα λεφτα και μαντεψε μεταξυ αλλων και ποιοι τα τσεπωνουν..; αυτοι που "αξιζουν" τους μισθους του επισης ξερεις πολλες δουλειες που μπορουσες να φυγεις κατω απο τα 50 (Σχης απο Ανχης ) και να τσιμπησεις σχεδον 90Κ στο χερι; τωρα στις εκλογες ποσοι πηδηξαν απο το παραθυρο για να προλαβουν να παρουν οσο ακομα υπαρχουν;
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Να υποθεσω οτι εισαι ΕΠΟΠ? Οχι, φοβισμενος πολιτης ειμαι. γιατι τα σωματα ασφαλειας ειναι η ραχοκοκκαλια του κρατους. Και η ραχοκοκκαλια αυτη γερνει προς την ακρα δεξια μεριά αν καταλαβαινεις τι εννοω... 1
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν λεμε ακριβως τα ιδια. Σε καθε κουβεντα που γινεται σχετικα με τον στρατο και την παρακμη του, παντα στρεφεις την συζητηση στους φανταρους και τα 8,62 που παιρνουν τον μηνα χαρακτηριζοντας τους ως πηγη του κακου "ξεχνώντας" τους αγαπητους ΕΜΘ-ΕΠΟΠ που παιρνουν κανονικο μισθο και ξυνονται ολη μερα. Ακομα,ποτε αντικατασταθηκαν οι ΕΜΘ/ΕΠΥ/ΕΠΘ απο ΕΠ.ΟΠ? Μεχρι και τον Ιουλιο 2012 (που απολυθηκα) η κατασταση ως ΕΜΘ τους εγραφε. Μα και για τους ΕΠΟΠ τα έλεγα συνέχεια. Όσο για τα 8€ των φαντάρων το ξέρω ότι είναι ποσό μηδαμινό, αλλά στα μάτια μου τους κάνει να φαίνονται σαν μισθοφόροι, εξ ου και αυτό που λέω. Όσο για το τελευταίο που λες, μπορεί να είχε μπει πιο παλιά ως ΕΜΘ και να συνεχίζει να τον γράφει έτσι. μα ο φανταρος δε παιρνει μια κοροιδευομαστε ο στρατος ομως θα επρεπε να μπορει να παρεχει στο φανταρο αυτα που χρειαζεται αλλα δε το κανει, αρα τον αναγκαζει να βαζει απο τη τσεπη του αρκετα λεφτα και μαντεψε μεταξυ αλλων και ποιοι τα τσεπωνουν..; αυτοι που "αξιζουν" τους μισθους του επισης ξερεις πολλες δουλειες που μπορουσες να φυγεις κατω απο τα 50 (Σχης απο Ανχης ) και να τσιμπησεις σχεδον 90Κ στο χερι; τωρα στις εκλογες ποσοι πηδηξαν απο το παραθυρο για να προλαβουν να παρουν οσο ακομα υπαρχουν; Το τι παρέχει στον φαντάρο και τι όχι δεν μπορείς να το ξέρεις. Εμείς εδώ στο ΠΝ βάζουμε από την τσέπη μας ώστε να μπορέσουν άποροι να πάρουν τις στολές τους. Όσο για το τελευταίο, ναι ξέρω. Όλους τους ΔΥ.
Gtr34 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κανονικά θα πρέπει να αυξηθούν τα 8 ευρώ και όχι να κοπούν γιατί την περισσότερη δουλειά στο στρατόπεδο την βγάζουν οι φαντάροι και όχι τα στελέχη . Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για το άρμεγμα που υφίστανται τα φανταρακια από την μαμά πατρίδα 1
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το τι παρέχει στον φαντάρο και τι όχι δεν μπορείς να το ξέρεις.εγω ξερω οτι εφυγα απο το κεντρο με αντιτετανικο μονο και οταν ξεσπασε κρουσμα μηνιγγιτιδας σε καποιο νησι θυμηθηκαν προς το τελος να μας κανουν το συγκεκριμενο εμβολιο για πες μου τι ακριβως μας παρηχε η υπηρεσια και τι αναγκαστηκαμε να αγορασουμε μονοι μας και ποσα λεφτα μας εφυγαν κατα τη θητεια μας; ουτε φαγητο δεν ηταν σε θεση να μας παρεχει αρκετες φορες εμεις ζητησαμε να παμε εκει να φυλαμε κοτετσια με παλιοδιδερα; οχι , οποτε θα επρεπε τουλαχιστον να ειναι σε θεση να μας φροντιζει ανθρωπινα Κανονικά θα πρέπει να αυξηθούν τα 8 ευρώ και όχι να κοπούν γιατί την περισσότερη δουλειά στο στρατόπεδο την βγάζουν οι φαντάροι και όχι τα στελέχη . Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για το άρμεγμα που υφίστανται τα φανταρακια από την μαμά πατρίδαεγω πιστευω οτι θα επρεπε να κοπουν γιατι προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας και το εννοω χαρισμα τους τα φραγκοδιφραγκα και οπως λες η δουλεια που βγαζαμε εκει μεσα μονο σε αρμεγμα παραπεμπει δουλικα τους ημασταν και το ξεραμε, δε χρειαζεται ολο αυτο το θεατρο αλλα μεχρι κι εκει θεατρο κοροιδια στρατος , κοροιδια στρατιωτες , κοροιδια "μισθος" ΥΓ δε λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει στρατος και θητεια απλα λεω το προφανες (οτι κοροιδευομαστε) και φυσικα διαπιστωνω ακομα μια φορα σε συζητηση οτι ατομο απο τις λεγομενες παραγωγικες σχολες νομιζει οτι ανηκει στην αρια φυλη και βλεπει ολους τους υπολοιπους σα σκουπιδια , ειδικα τον απλο φανταρο που κανει ουσιαστικα εθελοντικη θητεια και χαρη σε αυτον το παιζει στρατηλατης αλλα ουτε τη τουαλετα που χεζει δε ξερει να πλυνει αν δεν εχει το φανταρο ευτυχώς που κάποιοι είχαν λίγη τσίπα και μας είπαν τουλάχιστον ένα ευχαριστώ καθώς φεύγαμε..
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εγω ξερω οτι εφυγα απο το κεντρο με αντιτετανικο μονο και οταν ξεσπασε κρουσμα μηνιγγιτιδας σε καποιο νησι θυμηθηκαν προς το τελος να μας κανουν το συγκεκριμενο εμβολιο για πες μου τι ακριβως μας παρηχε η υπηρεσια και τι αναγκαστηκαμε να αγορασουμε μονοι μας και ποσα λεφτα μας εφυγαν κατα τη θητεια μας; ουτε φαγητο δεν ηταν σε θεση να μας παρεχει αρκετες φορες εμεις ζητησαμε να παμε εκει να φυλαμε κοτετσια με παλιοδιδερα; οχι , οποτε θα επρεπε τουλαχιστον να ειναι σε θεση να μας φροντιζει ανθρωπινα Ναι δεν διαφωνώ, αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι επειδή η μονάδα σου δεν ακολουθούσε τα στανταρ που πρέπει, δεν γίνεται να τις βάζεις όλες στο ίδιο σακί. Σου είπα πριν τι κάνουμε εμείς για τους δικούς μας φαντάρους. Κανονικά πρέπει να είναι σε θέση να σας φροντίζει ανθρώπινα που λες. Εάν δεν ήταν, έπρεπε να τους τρέξεις στα στρατοδικεία (αμφιβάλλω εάν το έκανες εσύ ή κάποιος άλλος φαντάρος, γι αυτό και συνεχίζουν να γίνονται αυτά).
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 χαχα, τα στρατοδικεία ειναι πεταμένα λεφτά, όποιος δεν γουστάρει πέρνει μια αναβολή και δεν ξαναπαταει στα τσιφλίκια τους
panosno1com Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ή επιλεγει να χωνεται απο αξιωματικους ή τους λιγους υπαξ που του λενε κ ενα ευχαριστω χεχε [καλα αμα δεν υπαρχει κανεις τετοιος... :/ ]
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Από τα λίγα που έχω δει, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν βγει πάρα πολύ καλά παιδιά από ΣΜΥ/ΣΣΕ. Καμία σχέση με πιο παλιά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 καλά, και χίλια χρόνια να περάσουν ο στρατός δεν πρόκειται να αλλάξει. Θεσσαλονίκη: Έγινε και αυτό - Ο στρατός κάλεσε 80χρονους συνταξιούχους για εκπαίδευση!Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 60χρονος ηλεκτρολόγος από τη Θεσσαλονίκη όταν πήρε στα χέρια του Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης Εκπαίδευσης Άμαχου Πληθυσμού Ο στρατός τον καλούσε δηλαδή να παρακολουθήσει άσκηση και μάλιστα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Στη Ροδόπη.Η εκπαίδευση είναι διήμερη και ο 60χρονος άντρας σύμφωνα με τα όσα διάβαζε όφειλε να παραστεί διότι διαφορετικά θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινικές κυρώσεις που ο νόμος προβλέπει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο... ηλεκτρολόγος "κομάντο" ταξίδεψε μέχρι το στρατόπεδο της Κομοτηνής και εκεί τον περίμενε μια... ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη! Σύμφωνα με το parousiazw.gr, ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους ήταν και 80χρονοι συνταξιούχοι που μάλιστα παρέστησαν με τα εγγόνια τους. Όπως υποστήριξε ο 60χρονος παρ' όλο που διαμαρτύθηκαν για την ταλαιπωρία που υφίσταντο κανένας από τους υπεύθυνους της άσκησης δεν μπόρεσε να τους εξηγήσει τα... ανεξήγητα http://gr.news.yahoo.com/θεσσαλονίκη-έγινε-και-αυτό-ο-στρατός-κάλεσε-80χρονους-091005417.html
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 καλά, και χίλια χρόνια να περάσουν ο στρατός δεν πρόκειται να αλλάξει. http://gr.news.yahoo.com/θεσσαλονίκη-έγινε-και-αυτό-ο-στρατός-κάλεσε-80χρονους-091005417.html Καλά και τους έκαναν! Νομίζανε ότι θα λουφάρουν; Ας έκαναν τις υποχρεώσεις τους όσο ήταν νέοι. Αφού δεν θέλανε τα πληρώνουν τώρα.
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλά και τους έκαναν! Νομίζανε ότι θα λουφάρουν; Ας έκαναν τις υποχρεώσεις τους όσο ήταν νέοι. Αφού δεν θέλανε τα πληρώνουν τώρα. 1
Cossutius. Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εεεμμμ...νομίζω οτι δε χρειάζεται να εξηγήσει οτι έκανε πλάκα...
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ε, don't get me wrong. Προφανώς και ο 80χρονος δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο στράτευμα. Επίσης είναι αυτονόητο ότι δεν τον κράτησαν εκεί για εκπαίδευση. Απλά θα είδαν τα χαρτιά του και θα τον έστειλαν πάλι πίσω. Όταν όμως δεν φροντίζεις τις υποχρεώσεις σου, καλώς ή κακώς αυτά γίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις