Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση. μου λενε παιδια να μη βγαλω ακτινογραφια απο τωρα. να σκασω χυμα για να χασω μια μερα να πηγαινω στο νοσοκομειο εκει. για πειτε εμπειριες. :-D

μιλαμε ακομα καλα καλα δεν μπηκαμε και αρχισαμε τις λουφες :shifty:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση. μου λενε παιδια να μη βγαλω ακτινογραφια απο τωρα. να σκασω χυμα για να χασω μια μερα να πηγαινω στο νοσοκομειο εκει. για πειτε εμπειριες. :-D

Nαι, δεν χρειαζεται να βγαλεις ακτινογραφιες. Θα λουφαρεις για μια μερα που θα πατε Αθηνα 401. 

Kαι btw, εισαι στοκος, χαζος φουλ και δεν ξερεις να κανεις τιποτα. Για τον στρατο εισαι αχρηστος εντελως. Μην το παιξεις οτι ξερεις να κανεις πραγματα με σκοπο να το εκτιμησουν και καλα και να την γλυτωνεις απο αλλου γιατι θα καταληξεις να κανεις τα διπλασια.

Α, και οπου δεις Χαροκοπος με 3 αστερακια, στριβε.

• Like 1
Δημοσ.

ναι καλυτερα βολτα στο νοσοκομειο, εγω γλιτωσα την επισκεψη απο στρατονομους, προεδρικη φρουρα και ενημερωση για υεα εκεινη τη μερα

ακομα καλυτερα μπορει να γλιτωσεις και παρελαση 

αυτο που δε γλιτωσα ειναι ενημερωση για ελδυκ ρε γαμωτο και καθομουν και εβλεπα το βιντεο με τις παπαρες, αλλα αφου γλιτωσα τους αλλους κατι ειναι κι αυτο 

επισης εκεινη τη μερα ηταν η 2η ,3η φορα στη ζωη μου που κοιμηθηκα σε πουλμαν :lol:  επισης το καθισμα του μου φανηκε το πιο απαλο πραγμα του κοσμου :lol: δε το πιστευα οτι θα μου αρεσε τοσο ενα πουλμαν 

Δημοσ.

Nαι, δεν χρειαζεται να βγαλεις ακτινογραφιες. Θα λουφαρεις για μια μερα που θα πατε Αθηνα 401. 

Kαι btw, εισαι στοκος, χαζος φουλ και δεν ξερεις να κανεις τιποτα. Για τον στρατο εισαι αχρηστος εντελως. Μην το παιξεις οτι ξερεις να κανεις πραγματα με σκοπο να το εκτιμησουν και καλα και να την γλυτωνεις απο αλλου γιατι θα καταληξεις να κανεις τα διπλασια.

επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό...

Οι γνώσεις μου (κυρίως πληροφορικής), αλλα και οι γενικότερες μου εδωσαν 3 μήνες άδεια.... Επιπλέον της κανονικης... και πολλά αλλα ευεργετήματα όπως υπηρεσιακά όποτε μου κάπνιζε, την ευμένεια του διοικητή μου (πολυ αξιολογος ανθρωπος πραγματικα) και το δικαίωμα να χώνω ΕΠΟΠ σε υπηρεσίες και να με παρακαλάνε να τους βάλω καλα νουμερα...

Εξαρτάται κατα τη γνώμη μου απο τη μονάδα... πάντως σίγουρα μην πεις οτι ξέρεις να βαφεις/χτίζεις κλπ...

btw μην βγάλεις ακτινογραφία, θα γλυτώσεις γοπινγκ... (εγω ο ψαρας ειχα βγάλει απο πριν) :P

Δημοσ.

Μη βγάλεις για τον απλούστατο λόγο πως τώρα το χρόνο που θα χάσεις για την ακτινογραφία, μπορείς να τον εκμεταλλευτείς όπως θες.

Ο άλλος χαμένος χρόνος είναι ούτως ή άλλως...

Δημοσ.

Kαι btw, εισαι στοκος, χαζος φουλ και δεν ξερεις να κανεις τιποτα. Για τον στρατο εισαι αχρηστος εντελως. Μην το παιξεις οτι ξερεις να κανεις πραγματα με σκοπο να το εκτιμησουν και καλα και να την γλυτωνεις απο αλλου γιατι θα καταληξεις να κανεις τα διπλασια

Ακριβως.

Δημοσ.

χα! είχα γυαλίσει τους τοίχους του 3ου λόχου με τον κουράδα :P 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια νταξει. οποτε κουλ θα αφησω την ακτινογραφια για την τεταρτη που θα παρουσιαστω. σημερα πηρα και το επισημο χαρτι καταταξης.

:-D  ρε ειχε πλακα που σκαω στο ρουφ και με ρωταει εκει ο τυπος ποιος ειναι ο λογος και του λεω να παρω το χαρτι καταταξης. με κοιτανε απορημενοι κανουν κατι γριματσες αναποδες ρε ειχα σκασει στα γελια απο μεσα μου. μου λεει μετα μηπως λες για φυλλο πορειας? οχι τους λεω χαρτι καταταξης. αλλαζουν 15 χρωματα και περναω.

ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου :P

btw εγινε αλλαγη. δεν μπαινω μεσολλογγι αλλα θηβα. αντε τα λεμε στις 14 ιουνη οταν θα παιξει ορκομωσια. προβλεπεται τρελη ζωαρα :-D

Δημοσ.

παιδια νταξει. οποτε κουλ θα αφησω την ακτινογραφια για την τεταρτη που θα παρουσιαστω. σημερα πηρα και το επισημο χαρτι καταταξης.

:-D  ρε ειχε πλακα που σκαω στο ρουφ και με ρωταει εκει ο τυπος ποιος ειναι ο λογος και του λεω να παρω το χαρτι καταταξης. με κοιτανε απορημενοι κανουν κατι γριματσες αναποδες ρε ειχα σκασει στα γελια απο μεσα μου. μου λεει μετα μηπως λες για φυλλο πορειας? οχι τους λεω χαρτι καταταξης. αλλαζουν 15 χρωματα και περναω.

ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου :P

btw εγινε αλλαγη. δεν μπαινω μεσολλογγι αλλα θηβα. αντε τα λεμε στις 14 ιουνη οταν θα παιξει ορκομωσια. προβλεπεται τρελη ζωαρα :-D

Τι θα κανεις ακριβώς;

Θα υπηρετήσεις ή θα πας για αναβολή;

• Super Moderators
Δημοσ.

επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό...

Οι γνώσεις μου (κυρίως πληροφορικής), αλλα και οι γενικότερες μου εδωσαν 3 μήνες άδεια.... Επιπλέον της κανονικης... και πολλά αλλα ευεργετήματα όπως υπηρεσιακά όποτε μου κάπνιζε, την ευμένεια του διοικητή μου (πολυ αξιολογος ανθρωπος πραγματικα) και το δικαίωμα να χώνω ΕΠΟΠ σε υπηρεσίες και να με παρακαλάνε να τους βάλω καλα νουμερα...

Εξαρτάται κατα τη γνώμη μου απο τη μονάδα...

πριν πόσο καιρό αυτά?

Δημοσ.

ε τρελη ζωαρα δεν προβλέπεται για νεους.

Στο τρέξιμο θα σαι χαρτομανι, εξετασεις και αλλα πολλα. Σαν προβατο θα πηγαινουν για πρωινό,μεσημεριανό κτλπ

Δημοσ.

πριν πόσο καιρό αυτά?

και βασικα πού αυτα; ακου εκει να οριζει στρ τις υπηρεσιες των εποπ

ουτε σε μας δεν γινονταν αυτα που ημασταν φοβερο κωλοχανειο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...