pdim16 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Γειά σου. Με ποιά τράπεζα θέλεις να κάνεις τη μεταφορά; ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον.τραπεζα αττικης και αλφα με βολευουν. αλλαξε εντελως η μεθοδος αν μπορειτε να με καθοδηγησετε μη κανω καμια βλακεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 πάλι και με το GB IBAN δεν το δέχεται το PayPal ώστε να μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Επιτέλους σήμερα μου το άλλαξαν σε GB το IBAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον.τραπεζα αττικης και αλφα με βολευουν. αλλαξε εντελως η μεθοδος αν μπορειτε να με καθοδηγησετε μη κανω καμια βλακεια... Γιατί δεν ακολουθείς την παλιά και σίγουρη οδό; Ο, τι έκανες και παλιότερα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdim16 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 λειτουργει κ η παλια;θα δοκιμασω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Όταν πάω να κάνω top up σε ευρώ μου βγάζει GB λογαριασμό και BIC REVOGB21. Όταν πάω να πατήσω να φορτώσω λίρες μου βγάζει ένα κουμπί "activate account" Ενώ σε USD βγάζει ένα λογαριασμό στη LLOYDs με το σχετικό reference. Παλαιότερα έστελνα ευρώ στην Barclays με reference. Από Eurobank εδώ τα στέλνω τώρα; (αφού δεν δουλεύει με το REVO BIC). Το activate account το πατάω; Χρήματα έχω στην revolut σε ευρώ και λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 σε LT IBAN? Ναι σε αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 πάλι και με το GB IBAN δεν το δέχεται το PayPal ώστε να μεταφέρεις χρήματα στο λογαριασμό. Τι ακριβώς κάνεις; Προσπάθησες με με τον τρόπο που σου είπα σε προηγούμενο μου μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Όταν πάω να κάνω top up σε ευρώ μου βγάζει GB λογαριασμό και BIC REVOGB21. Όταν πάω να πατήσω να φορτώσω λίρες μου βγάζει ένα κουμπί "activate account" Ενώ σε USD βγάζει ένα λογαριασμό στη LLOYDs με το σχετικό reference. Παλαιότερα έστελνα ευρώ στην Barclays με reference. Από Eurobank εδώ τα στέλνω τώρα; (αφού δεν δουλεύει με το REVO BIC). Το activate account το πατάω; Χρήματα έχω στην revolut σε ευρώ και λίρες. Πατήσεις δεν πατήσεις, νομίζω δεν έχει καμία διαφορά, εφόσον με Eurobank είναι μονόδρομος η κατάθεση με reference number (the old way), με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τουλάχιστον. Αυτό με τις λίρες (έτσι από περιέργεια βασικά) γιατί το αναφέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα εγω εκανα εχθές απο Πειραιώς με τον παλιό τρόπο έμβασμα κανένα 50ευρω. Κανονική προτεραιότητα λογικά μεθαύριο θα φανούν τα λεφτά. Σήμερα παρατήρησα αλλάξανε και το iban του ευρώ για να δούμε αμα θα δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haunter Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας!!! Είμαι και εγώ κάτοχος της καρτούλας αλλά ακόμα δεν έχω ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Σας ανησυχεί καθόλου που τους δίνουμε αντίγραφο της αδτ??γιατί εγώ εκεί κολλάω μέχρι τώρα και δεν το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στις ελληνικές τράπεζες δεν το έχεις δώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haunter Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στις ελληνικές τράπεζες υπάρχει και ένας ελεγκτικός οργανισμός που τον γνωρίζουμε.... Εκεί δεν ξέρω καν που πάει το αντίγραφο της ταυτότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στις ελληνικές τράπεζες υπάρχει και ένας ελεγκτικός οργανισμός που τον γνωρίζουμε.... Εκεί δεν ξέρω καν που πάει το αντίγραφο της ταυτότητας Προσωπικά το έδωσα από την πρώτη στιγμή, τότε που δεν απαιτούνταν ακόμα να κάνεις πιστοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στις ελληνικές τράπεζες υπάρχει και ένας ελεγκτικός οργανισμός που τον γνωρίζουμε.... Εκεί δεν ξέρω καν που πάει το αντίγραφο της ταυτότηταςΔε γνωρίζω ποιον ελεγκτικό μηχανισμό εννοείς, αλλά ακόμη και αν τον ήξερα δε θα ήταν αυτόματα περισσότερο αξιόπιστος στα μάτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις