Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μένα είναι το πιο πιθανό γιατί παίζει μόνο με μικρές συσκευές και το τρυπάνι το βάλε για πολύ λίγο  ..χώρια οτι μπορεί να υπάρχουν κρυμμένα καλώδια δεν είναι δύσκολο να κρυφτούν..το χω ξανα πει αν δούλευε η συσκευή του όπως λέει αυτή τι στιγμή θα καναν εκπομπή στο σπίτι του να δείξει οτι ένα σπίτι μπορεί νανε ενεργειακά αυτόνομο, θα χε πάρει νόμπελ φυσικής και θα ταν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο όλα τα άλλα είναι καθρεφτάκια για ιθαγενής ... Καθόλου τυχαίο που συνέχεια ο μακης λεεί για την μοναδική συσκευή έλληνα και άλλα τέτοια μπας κ τον πιστέψει κανείς ελληναράς....

ε αφού τώρα το δημοσιοποίησε και προσπαθεί να το διαδώσει, πως γίνεται να έχει το νόμπελ από πριν?

Ως προς την μπαταρία και τα καλώδια, επομένως λες πως είναι και ο ταρζαν στο κόλπο?

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε αφού τώρα το δημοσιοποίησε και προσπαθεί να το διαδώσει, πως γίνεται να έχει το νόμπελ από πριν?

Ως προς την μπαταρία και τα καλώδια, επομένως λες πως είναι και ο ταρζαν στο κόλπο?

Ενας εφευρετης δημοσιευει σε επιστημονικα περιοδικα του κλαδου του, δε δημοσιευει στο Μακη...

• Like 3
Δημοσ.

Ενας εφευρετης δημοσιευει σε επιστημονικα περιοδικα του κλαδου του, δε δημοσιευει στο Μακη...

Δεν διαφωνώ. Η δικαιολογία που είπε γι αυτό νομίζω πως είναι πως δεν ήθελε να αποκαλύψει τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος καθώς εκεί θα έπρεπε να τα γράψει.

Τελικά για να καταλάβω κι εγώ, έχει πει πως υποτίθεται πως δουλεύει ή συνεχίζει να μην λέει?

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Η δικαιολογία που είπε γι αυτό νομίζω πως είναι πως δεν ήθελε να αποκαλύψει τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος καθώς εκεί θα έπρεπε να τα γράψει.

Τελικά για να καταλάβω κι εγώ, έχει πει πως υποτίθεται πως δουλεύει ή συνεχίζει να μην λέει?

Κατι που δουλευει θα μπορουσε πριν το αποκαλυψει να το καταχωρησει για να παρει την πατεντα και μετα να ζηταει δισεκατομμυρια απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες που θα εκαναν ουρα στην πορτα του για μια υπογραφη του.

Σοβαρα τωρα, εχεις στα χερια σου τη λυση του ενεργειακου προβληματος της γης, και πας στο Μακη να κανεις εκπομπη προσπαθωντας να πεισεις τον καθε εναν απο μας, χωρις κανεναν στοιχειο;

Ακομη κι οι θρησκειες που ξερουμε οτι ειναι παραμυθακια, πατανε πανω σε καποιες βασεις και μας δουλευουν, ετουτος δεν παταει πουθενα.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα, εχεις στα χερια σου τη λυση του ενεργειακου προβληματος της γης, και πας στο Μακη να κανεις εκπομπη προσπαθωντας να πεισεις τον καθε εναν απο μας, χωρις κανεναν στοιχειο;

Το βλέπει στο Μάκη - σε αποκλειστικότητα, παρακαλώ - και ζητάει ...αποδεικτικά στοιχεία! Ο ορισμός τού θράσους...

• Like 1
Δημοσ.

Κατι που δουλευει θα μπορουσε πριν το αποκαλυψει να το καταχωρησει για να παρει την πατεντα και μετα να ζηταει δισεκκατομυρια απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες που θα εκαναν ουρα στην πορτα του για μια υπογραφη του.

Ακομη κι οι θρησκειες που ξερουμε οτι ειναι παραμυθακια, πατανε πανω σε καποιες βασεις και μας δουλευουν, ετουτος δεν παταει πουθενα.

[Μπαίνω λίγο στον ρόλο του ταρζαν]

Δεν μπορούσε να δημοσιεύσει ένα πράμα σε επιστημονικό περιοδικό χωρίς να γράψει πως λειτουργεί.

Δεν τον πίστευε κανείς πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός γι αυτό κατέφυγε στην ζούγκλα για να δείξει δημόσια ότι δουλεύει. Ούτε καν τώρα που δείχνει δημόσια στην tv ότι η εφεύρεσή του λειτουργει, δεν τον πιστεύουν πως έχει όντως την λύση του ενεργειακού προβλήματος.

[/Βγαίνω τώρα απ τον ρόλο του ταρζάν πριν ξεράσω]

Δημοσ.

Περιμένω ακόμα να δει κάποιος την εκπομπή και να μου υποδείξει το που παραβιάζεται ο Β Θερμοδ. νόμος, κάτι για το οποίο βάζανε το χέρι τους στη φωτιά πριν λίγο καιρό κάποιοι.

Ούτε καν τώρα που δείχνει δημόσια στην tv ότι η εφεύρεσή του λειτουργει, δεν τον πιστεύουν πως έχει όντως την λύση του ενεργειακού προβλήματος.

Το ότι δεν τον πιστεύουν που φαίνεται; Kαι για ποιούς λες πως δεν τον πιστεύουν;

Δημοσ.

Περιμένω ακόμα να δει κάποιος την εκπομπή και να μου υποδείξει το που παραβιάζεται ο Β Θερμοδ. νόμος, κάτι για το οποίο βάζανε το χέρι τους στη φωτιά πριν λίγο καιρό κάποιοι.

Ο 2ος θερμοδυναμικός νόμος λέει ότι κάθε θερμική μηχανή έχει απώλειες ενέργειας.

Στο post μου που παραθέτω εξηγώ γιατί παραβιάζεται ο νόμος, εκτός αν μας εξηγήσει τον μαγικό τρόπο που κάνει αυτό που λέει πως κάνει. Όσο δεν μας εξηγεί, ο νόμος παραβιάζεται γιατί δεν μπορώ να θεωρήσω ως απόδειξη τις εικόνες από την εκπομπή του ταρζάν.

Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το αυτόνόητο:

Διασπά το νερό με μια ποσότητα ενέργειας Α σε Η και Ο.

Μετά καίει το Η και ξαναπαράγει νερό και ενέργεια Β.

Η ενέργεια Β πως γίνεται να είναι μεγαλύτερη ή ίση με την Α?

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει τι κάνει, εξάλλου δεν το λέει κιόλας, όμως ο νόμος διατήρησης της ενέργειας πρέπει να ισχυει.

Βέβαια βάζει και κάτι μέταλλα μέσα. Η τεράστια ενέργεια λοιπόν που προκύπτει παράγεται από αυτά και με τι τρόπο?

Αν κάποιος κατάλαβε τι ισχυρίζεται ο εφευρέτης πως κάνει ας μου το πει κι εμένα όσο πιο απλά και λακωνικά γίνεται.

Το ότι δεν τον πιστεύουν που φαίνεται; Kαι για ποιούς λες πως δεν τον πιστεύουν;

Φαίνεται από το ότι δεν έχει πέσει πάνω του όλη η διεθνής επιστημονική κοινότητα και γενικά δεν ασχολείται κανείς ενώ θα έπρεπε να γίνεται χαμός και να συζητιέται το θέμα παντού,

φαίνεται απ το ότι δεν καλύπτει το θέμα κανένα ΜΜΕ εκτός του Ταρζάν (κανονικά θα έπρεπε να έχουν έρθει στην Ελλάδα με ζωντανές συνδέσεις όλα τα διεθνή ΜΜΕ),

φαίνεται απ το ότι όποιον γνωστό μου κι αν ρώτησα είναι επιφυλακτικός

φαίνεται απ το ότι και εδώ μέσα οι περισσότεροι είναι από επιφυλακτικοί έως και εχθρικοί και με το δίκιο τους.

Αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και το εξηγώ κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Μα λέει πως τα μέταλλα που χρησιμοποιεί κάνουν την καύση και πως δεν υπάρχει το αεικίνητο!

Το ότι είναι λογικά αυτά που λες (και τα σέβομαι) σημαίνει πως είναι απατεώνας ή πως δεν γίνονται αυτά που λέει; Αποκλείεται να μην έχουν πέσει όλοι κατάπάνω του και να έχουν τις επιφυλάξεις τους γιατί δεν εξηγεί επαρκώς επειδή φοβάται την αντιγραφή;

Για μένα καλά κάνει και δεν λέει ακόμα κάτι πιό συγκεκριμένο, ας το παντεντάρει σωτά και με ασφάλεια πρώτα και μετά ας ανοίξει την υποτιθέμενη εφεύρεση για πληροφόρηση!

Ε κάποιος πρέπει να κάνει το δικηγόρο του διαβόλου επιτέλους! :)
Δημοσ.

Ο 2ος θερμοδυναμικός νόμος λέει ότι κάθε θερμική μηχανή έχει απώλειες ενέργειας.

Στο post μου που παραθέτω εξηγώ γιατί παραβιάζεται ο νόμος, εκτός αν μας εξηγήσει τον μαγικό τρόπο που κάνει αυτό που λέει πως κάνει. Όσο δεν μας εξηγεί, ο νόμος παραβιάζεται γιατί δεν μπορώ να θεωρήσω ως απόδειξη τις εικόνες από την εκπομπή του ταρζάν.

Φαίνεται από το ότι δεν έχει πέσει πάνω του όλη η διεθνής επιστημονική κοινότητα και γενικά δεν ασχολείται κανείς ενώ θα έπρεπε να γίνεται χαμός και να συζητιέται το θέμα παντού,

φαίνεται απ το ότι δεν καλύπτει το θέμα κανένα ΜΜΕ εκτός του Ταρζάν (κανονικά θα έπρεπε να έχουν έρθει στην Ελλάδα με ζωντανές συνδέσεις όλα τα διεθνή ΜΜΕ),

φαίνεται απ το ότι όποιον γνωστό μου κι αν ρώτησα είναι επιφυλακτικός

φαίνεται απ το ότι και εδώ μέσα οι περισσότεροι είναι από επιφυλακτικοί έως και εχθρικοί και με το δίκιο τους.

Αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και το εξηγώ κιόλας.

Δεν σε καταλαβαίνω. Εδώ λέμε οι πετρελαϊκές είχαν προσφέρει $7δις για αυτή την εφεύρεση. Επίσης απείλησαν οτι θα διώξουν την Ελλάδα από την ΕΕ αν δεν σταματήσει ο Ζωγράφος. Αλλά ευτυχώς που υπάρχει η Ζούγκλα που δεν καταλαβαίνει από τέτοιες απειλές και είναι υπεράνω χρημάτων... :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Σωστά, όσο δεν εξηγεί παραβιάζεται ο Β θερμοδ νόμος, τώρα οκ. Θα μπορούσε όμως να εξηγήσει παραπάνω εφόσον εάν εξηγούσε θα έδινε στοιχεία αντιγραφής του μηχανισμού; Aπάντησέ μου μόνο σε αυτό σε παρακαλώ.

Αντιλαμβάνομαι πως όσο δεν εξηγεί δημιουργείται νεφελώδες τοπίο, αλλά, άλλο αυτό, άλλο πως αυτά που λέει είναι μπούρδες και παραβιάζονται πράγματα. Το σωστό ίσως θα ήτανε να λέγαμε πως με το να μην μας εξηγεί δεν είναι ξεκάθαρος στο εάν γίνονται ή δεν γίνονται αυτά που λέει, όχι όμως πως πρέπει απευθείας να τον βγάλουμε απατεώνα!

Με ενδιαφέρει να είμαι αντικειμενικός και να μην βγάζω λάδι κανέναν αλλά θέλω και να αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία των καταστάσεων προτού βγάλω συμπεράσματα.

Δεν σε καταλαβαίνω. Εδώ λέμε οι πετρελαϊκές είχαν προσφέρει $7δις για αυτή την εφεύρεση.

Δεν συμφέρει τις πετρελαϊκές να βγάλουν μια τέτοια εφεύρεση!

Δείτε εδώ μετά το 14.00 που εξηγεί και κάποιος άλλος, αυτό που δεν προσέξατε, ότι καταναλώνεται μέταλλο!

Δημοσ.

Και τότε δηλαδή μια τέτοια δημοσίευση αποκλείει την κατασκευή της εφεύρεσης από κάποιον άλλο? ή μήπως με τον τρόπο αυτό που λες, κατοχυρώνεται ο εφευρέτης πως είναι ο δημιουργός της εφεύρεσης και δεν προκειται να χάσει τη δόξα; Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...