Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσότεροι έτσι είναι και ας μη βγάζουν και σελφιε

Τωρα γιατι ταραζεις τα   νερα με αυτο.

Ειμαι περιεργος αν βαζεις και τον εαυτο σου εκει μεσα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να ασχολέιται με θέματα κοινωνικότητας στο facebook, ειδικός ψυχικής υγείας που θα μπορώ να μοιραστώ κάποιους προβληματισμόυς απάνω στο θέμα? :-)

Ο/Η ts παντως ανοιξε ενα θεμα και εξαφανιστηκε.Μαλλον για likes εψαχνε  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Αρρώστια είναι πραγματικά η ψύχωση πολλών ατόμων με το fb και γενικά τα likes. Είχα δει ενα ντοκιμαντέρ κάποτε επί του θέματος, πολύ επιμορφωτικό.

Δημοσ.

Το να γράφει κανείς σε φόρουμ με την ελπίδα να συμφωνήσουν οι άλλοι μαζί του και να νιώσει αρεστός είναι αρρώστια;

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για το fb γενικά. Διάβασε τα παραπάνω σχόλια και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Ναι, αλλά εγώ ρώτησα εσένα που γράφεις ότι είναι "αρρώστια". Εντάξει, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις...

Δημοσ.

Το έχουμε πει πολλές φορές παιδιά, είμαστε κοινωνικό είδος και ως εκ τούτου θα κάνουμε το παν (αρκετοί και το παραπάν) για να αποσπάσουμε την προσοχή του άλλου. Σχεδόν αδιάφορο για τους πολλούς το αν αυτή η προσοχή που θα αποσπάσεις είναι θετική ή αρνητική. 

Εμένα δεν με ενδιαφέρει, όπως κάποιος είπε ήδη σωστά όλα αυτά είναι εργαλεία. Η χρήση αυτών έχει σημασία. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε slick που θες να καταλήξεις. Αν θες like, να σου κάνω, δεν τρέχει. Δεν λεω εγώ οτι ειναι αρρώστια, αλλα επιστήμονες ψυχολόγοι κλπ. Ποιος ειμαι εγω να τους αμφισβητήσω ?

Εργαλεία ειναι όπως αναφέρθηκε, απλά ο καθένας τα χρησιμοποιεί προς όφελος του ναρκισσισμού του.

Παρεμπιπτόντως ο TS δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Όποτε άδικα το συνεχίζουμε

Δημοσ.

Ρε slick που θες να καταλήξεις. Αν θες like, να σου κάνω, δεν τρέχει. Δεν λεω εγώ οτι ειναι αρρώστια, αλλα επιστήμονες ψυχολόγοι κλπ. Ποιος ειμαι εγω να τους αμφισβητήσω ?

Εργαλεία ειναι όπως αναφέρθηκε, απλά ο καθένας τα χρησιμοποιεί προς όφελος του ναρκισσισμού του.

Μία ερώτηση σου έκανα... Όπως σου έγραψα, αν σε ενοχλεί τόσο δε χρειάζεται να απαντήσεις. :) 

Δημοσ.

Τι να με ενοχλει βρε παλικαρε? Διατύπωσε πάλι σωστά την ερώτηση. Αν και νομίζω σου απάντησα

Δημοσ.

Η ερώτηση ήταν:

"Το να γράφει κανείς σε φόρουμ με την ελπίδα να συμφωνήσουν οι άλλοι μαζί του και να νιώσει αρεστός είναι αρρώστια;"

Και να προσθέσω και αυτό που έγραψες πριν "Εργαλεία ειναι όπως αναφέρθηκε, απλά ο καθένας τα χρησιμοποιεί προς όφελος του ναρκισσισμού του." 

Άρα όλοι έχουμε πρόβλημα η υπάρχει και περιθώριο υγιής χρήσης;

Δημοσ.

Η ερώτηση ήταν:

"Το να γράφει κανείς σε φόρουμ με την ελπίδα να συμφωνήσουν οι άλλοι μαζί του και να νιώσει αρεστός είναι αρρώστια;"

Και να προσθέσω και αυτό που έγραψες πριν "Εργαλεία ειναι όπως αναφέρθηκε, απλά ο καθένας τα χρησιμοποιεί προς όφελος του ναρκισσισμού του." 

Άρα όλοι έχουμε πρόβλημα η υπάρχει και περιθώριο υγιής χρήσης;

Σοβαρα τωρα εφτιαξες λογαριασμο για να μας πεις οτι τα forum ειναι και αυτα αρρωστια?? :)

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα οχι όλοι. Αναλόγως την χρήση που κάνει ο καθένας και τους λόγους. Αν φτάσει σε σημείο ψύχωσης και εξάρτησης, τότε ειναι πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...