iordanis77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Όπως και τι θα κάνεις σε ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και στη σκοπιά στο στρατό! Στην εποχη μου δεν υπηρχαν κινητα. Ποια ειναι η ποινη αν πιασουν το σκοπο να παιζει με το κινητο του? 1
Alithinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Φόρουμ είναι στην ουσία; Ο καλύτερος του χωριού! ΣΑΝ φόρουμ. Με τις διαφορές του να είναι οι εξείς: 1. Ότι μπορείς σε πολλά υπό-reddit (δες το 2.) να ξεκινήσεις νέο thread με μονάχα φωτογραφία ή βίντεο, χωρίς να γράφεις κάτι. Κάτι τέτοιο στα περισσότερα φόρουμ απαγορεύεται. 2. Ότι μπορείς να ανοίξεις το δικό σου υπό-reddit, (Σαν να λέμε sub-forum). Λειτουργεί περίπου σαν franchise: Άμα θες, μπορείς να φτιάξεις server με το δικό σου sub-forum του reddit. Σε αυτό να έχεις τους δικούς σου moderators, και τους δικούς σου κανόνες. Αλλά μπορεί να συμμετάσχει στο δικό σου sub-forum οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του reddit, και άμα κάνεις ban ένα μέλος, γίνεται μόνο στο sub-forum που έχεις φτιάξει εσύ. Το μέλος του reddit μπορεί να ανακαλύψει το sub-forum σου και threads που έχει αυτό μέσω του search engine του. Λόγο του ότι ο καθένας μπορεί να ανοίξει δικό του υπό-φόρουμ, μπορείς να περιμένεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Πχ υπάρχει υπό-φόρουμ για συζητήσεις ειδικά για θέματα συζήτησης της φιλοσοφικής σχολής του Επίκουρου! (τελείως niche) Κάτι άλλο που έχει το reddit, είναι μηχανισμός επιβράβευσης των καλών ποστ. Στην απάντησή του κάθε χρήστη υπάρχει κουμπάκι δωρεάς, με το οποίο μπορείς να δώσεις στο χρήστη ένα ποσό. Και τα ποστ που δέχονται δωρεά γίνονται 'χρυσά' και αποκτάν χρυσό background. Μια φορά κάποιος μου είχε δώσει 2 δολάρια έτσι! 2
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ΣΑΝ φόρουμ. Με τις διαφορές του να είναι οι εξείς: 1. Ότι μπορείς σε πολλά υπό-reddit (δες το 2.) να ξεκινήσεις νέο thread με μονάχα φωτογραφία ή βίντεο, χωρίς να γράφεις κάτι. Κάτι τέτοιο στα περισσότερα φόρουμ απαγορεύεται. 2. Ότι μπορείς να ανοίξεις το δικό σου υπό-reddit, (Σαν να λέμε sub-forum). Λειτουργεί περίπου σαν franchise: Άμα θες, μπορείς να φτιάξεις server με το δικό σου sub-forum του reddit. Σε αυτό να έχεις τους δικούς σου moderators, και τους δικούς σου κανόνες. Αλλά μπορεί να συμμετάσχει στο δικό σου sub-forum οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του reddit, και άμα κάνεις ban ένα μέλος, γίνεται μόνο στο sub-forum που έχεις φτιάξει εσύ. Το μέλος του reddit μπορεί να ανακαλύψει το sub-forum σου και threads που έχει αυτό μέσω του search engine του. Λόγο του ότι ο καθένας μπορεί να ανοίξει δικό του υπό-φόρουμ, μπορείς να περιμένεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Πχ υπάρχει υπό-φόρουμ για συζητήσεις ειδικά για θέματα συζήτησης της φιλοσοφικής σχολής του Επίκουρου! (τελείως niche) Κάτι άλλο που έχει το reddit, είναι μηχανισμός επιβράβευσης των καλών ποστ. Στην απάντησή του κάθε χρήστη υπάρχει κουμπάκι δωρεάς, με το οποίο μπορείς να δώσεις στο χρήστη ένα ποσό. Και τα ποστ που δέχονται δωρεά γίνονται 'χρυσά' και αποκτάν χρυσό background. Μια φορά κάποιος μου είχε δώσει 2 δολάρια έτσι! Thanks για τις πληροφορίες! 1
Vapir Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Περιεργο interface εχει ομως, οσες φορες του εχω ριξει βλεφαρο παντα καταληγω να το παραταω. κ εγώ γιαυτό δεν είχα ασχοληθεί , μετά απο λίγο όμως το συνηθίζεις απλά θέλει λίγο προσοχή για παράδειγμα προχθές διάβαζα για τα ποιο περίεργα πράγματα που συνάντησαν στο deep web και ποστάρει ένας μια φωτογραφία που είχε τα post απο κάποιον στο reddit που ανέβασε τις φωτογραφίες μια κοπελιάς που είχε στραγγαλίσει και λέει "τελικά ήταν ποιο δύσκολο απότι φαίνεται στις ταινίες" ντάξ έχω ξαναδεί σκοτωμένους, ιδικά παλιότερα που ήταν ποιο ελεύθερο το internet κ σκάγανε εκεί που δεν τα περίμενες αν δεν ήξερες αλλα είπαμε , δε γούσταρα να ξεκινήσω τη μέρα μ έτσι
Antwni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πίνοντας. Υπάρχει ειδικό thread για μας; Πού βρίσκεται αυτό;Είμαι καινούργιος εδώ. στον αέρα τα πιάνεις τα πουλιά (να συμπληρώσω ήθελα...) 1
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πάολα, σνούκερ και ινσόμνια έχει για σήμερα...
Iris_89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προς το παρόν τρώγοντας πατατάκια στον καναπέ βλέποντας Scrubs με τον άντρα. Σε μία ώρα θα βάλω πλυντήριο/στεγνωτήριο και ύπνος.
Antwni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προς το παρόν τρώγοντας πατατάκια στον καναπέ βλέποντας Scrubs με τον άντρα. Σε μία ώρα θα βάλω πλυντήριο/στεγνωτήριο και ύπνος. Φλώρος.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 στον αέρα τα πιάνεις εδάφους-αέρος από γεννησιμιού μου.
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό τον καιρό heroes of the storm, house of cards και λίγο hearthstone. Επίσης ψάξιμο για ένα πρόσφατο κόλλημα. Τα ΣΚ βγαίνω και καμιά βόλτα. Ήρεμα πράματα.
Iris_89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Φλώρος. Ου ρε Ξύπνα και συ κάθε μέρα στις 6 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πίνοντας. Υπάρχει ειδικό thread για μας; Πού βρίσκεται αυτό;Είμαι καινούργιος εδώ. Γατάκι.. Πάολα, σνούκερ και ινσόμνια έχει για σήμερα... ενώ τις άλλες μέρες ε;
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γατάκι.. ενώ τις άλλες μέρες ε; Δεν ακούω κάθε μέρα Πάολα ρε συ, χθες ας πούμε είχε Κιάμο - Δημάκη κυρίως
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ακούω κάθε μέρα Πάολα ρε συ, χθες ας πούμε είχε Κιάμο - Δημάκη κυρίως Πχιότητα καθημερινά!!1 Για το ινσόμνια πήγαινε κυρίως :ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις