Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι παίρνετε ασβέστιο από άλλες πηγές εκτός των γαλακτοκομικών, κάντε μου μια λίστα από αυτά που τρώτε σε καθημερινή βάση να σας χειροκροτήσω.

Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο.

Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο

• Απαντ. 404
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά επι της θρεπτικότητας, αλλά το μονο που έχω να σχολιάσω είναι πως αν καταναλώνετε τυροκομικά είναι σα να καταναλώνετε και γάλα, γιατί ίδιας (αν οχι ελαφρώς χειρότερης) ποιότητας γάλακτος χρησιμοποιείται στην τυροκόμηση στις βιομηχανίες.

Αρα, είναι πιο πολυ θεμα γευσης και προτιμησης.

Δημοσ.

Πίνω αρκετό γάλα, δεδομένης της ευαισθησίας μου σε όλες τις τροφές που περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Τουμπανιάζω με το γάλα - γενικά το γαστρεντερικό μου είναι fucked up situation.

Μου έδωσε ο doc μου ibutin για να μαι πιο χαλαρός στο τι τρώω και τι πίνω και κάπως έχω στανιάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Μικρός έπινα όπως όλοι νομίζω. Εδώ και χρόνια δεν πίνω. Αν μου άρεσε πιο πολύ γευστικά θα έπινα προσφέρει δεν προσφέρει κάτι, αλλά επειδή μου είναι αδιάφορο και ακούγονται και διάφορα για την χρησιμότητά του δεν το πίνω. Τρώω γαλακτοκομικά γιατί τα βρίσκω πολύ νόστιμα, ελπίζω να προσφέρουν και κάτι!

Από "γάλατα" πίνω κάποιες φορές ροφήματα ξηρών καρπών, ρυζιού κλπ. Μου αρέσουν στη γεύση πιο πολύ.

Πιστεύω ότι υπάρχει σύνδεση της ακμής με τα γαλακτοκομικά σε κάποια άτομα. Συγκεκριμένα σε δικό μου άτομο σταμάτησε όταν τα έκοψε και αν τύχει να φάει ή να πιει επανέρχεται! Το έχω ακούσει και για άλλους.

Δημοσ.

χωρίς γαλά,τυρί και γαιούρτι δεν ζω

οι πρωτείνες τους μου είναι απραίτητες σε καθημερινή βάση

αλλά πέρα από αυτό μου αρέσει και η γευση του

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ τόσα χρόνια έπινα κάθε μέρα γάλα (περίπου 6l την εβδομάδα), το τελευταίο 6μηνο μου προκαλεί εντερικά προβλήματα και πόνο. Δεν πονάω κάθε φορά, αλλά μου φαίνεται περίεργο στα "γεράματα" να με πειράζει το γάλα..

Δημοσ.

Ωραίες ο Μπος!!

~~~~

Ζιο και άλλος μπορεί να φάει αυγά και να γεμίσει παντού σπυριά, αυτό σημαίνει ότι όποιος φάει θα τον πειράξουν?

Τα αυγά, τα γαλακτοκομικά γενικότερα και τα ψάρια είναι από τις πιο αλλεργιογόνες τροφές αλλά μέχρι εκεί!

Να λες 'έχω αλλεργία στο γάλα και όποτε πίνω γεμίζει η μούρη μου σπυριά' αυτό είναι το σωστό, όχι να λες κόψτε το γάλα για να σας φύγει η ακμή!! Ήμαρτον!!!!!

Ορισμένα πράγματα δεν θέλω να τα σχολιάσω καν τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι αλλά..

Δημοσ.

Ωραίες ο Μπος!!

~~~~

Ζιο και άλλος μπορεί να φάει αυγά και να γεμίσει παντού σπυριά, αυτό σημαίνει ότι όποιος φάει θα τον πειράξουν??

Να πει ότι έχει αλλεργία στο γάλα και ότι όποτε πίνει γεμίζει σπυριά ή μούρη του είναι το σωστό, όχι να λέει κόψτε το γάλα για να σας φύγει η ακμή!! Ήμαρτον!!!!!

Ορισμένα πράγματα δεν θέλω να τα σχολιάσω καν τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι αλλά..

Συμφωνώ, δεν είπα αυτό ούτε εγώ ούτε αυτός! Είπα ότι μάλλον σε κάποια άτομα η ακμή με τα γαλακτοκομικά συνδέονται και το έφερα ως παράδειγμα. Μπορεί να μην ισχύει καν, να τον πειράζει κάτι άλλο ή να είναι μεμονωμένη περίπτωση.

Δημοσ.

Ενώ τόσα χρόνια έπινα κάθε μέρα γάλα (περίπου 6l την εβδομάδα), το τελευταίο 6μηνο μου προκαλεί εντερικά προβλήματα και πόνο. Δεν πονάω κάθε φορά, αλλά μου φαίνεται περίεργο στα "γεράματα" να με πειράζει το γάλα..

Γάλα

Το γάλα περιέχει λιπαρά που επιβραδύνουν την πέψη. Επίσης περιέχει λακτόζη που προκαλεί αέρια και επιδεινώνει τη δυσκοιλιότητα.

Πηγή: http://www.onmed.gr/diatrofi/item/328847-oi-10-trofes-pou-prokaloyn-dyskoiliotita#ixzz3xL2bC2At
Δημοσ.

η δερματολογος μου χε πει οτι τα μονα τροφιμα που χει αποδειχτει να συνδεονται με την ακμη ειναι τα γαλακτοκομικα. μαλιστα μου χε συστησει να τα κοψω για μηνες για να δουμε αν οντως με πειραζουν. Δε το κανα ποτε, προτιμω να βγαζω κανα σπυρακι που και που παρα να κοψω τα τυρια που λατρευω :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...