deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 φαντάζομαι όσοι τα χωνουν για τις διαφημίσεις θα έχουν κόψει το Google χρόνια τώρα... Μη συγκρίσιμα πράγματα. Το google - αν μιλάς για τη μηχανή αναζήτησης - έχει τους περισσότερους χρήστες, λόγω πιο σχετικών με τις αναζητήσεις αποτελεσμάτων, απ' ό,τι οι υπόλοιποι (τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω), οπότε όσες διαφημίσεις δε μπορούν να μπλοκάρουν, τις ανέχονται, επειδή κάνει καλύτερα τη δουλειά για την οποία έχει φτιαχτεί. Torrent clients όμως, υπάρχουν πάρα πολλοί, πολύ καλύτεροι από το utorrent και ad-free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 κλασικοι ελληναραδες ..... φτιαχνει ο χ ,ψ ενα προγραμματακι που σου διευκολυνει τη ζωη και μολις ζητησει καποια ψιχουλα (4-5$) ξεσπαθωνετε ολοι!!!!! Για να σας δω ρε τσαμπα μαγκες να καθεστε μερονυχτα να γραφετε κωδικα για να δημιουργησετε κατι εστω επουσιωδες....ποσο μαλλον για κατι που σας προσφερει τη δυνατοτητα να κατεβαζετε απειρο πειρατικο υλικο....α ρε ψωροκωσταινα καημενη !!!!! Τα άλλα torrent προγράμματα πως μπορούν να λειτουργούν χωρίς να ζητάνε λεφτά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ευκαιρία να γνωρίσει και ο πολύς κόσμος το qBittorrent, που είναι καθαρό και ανοικτού κώδικα, χωρίς «περίεργα» μέσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Qbittorent ftw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Qbittorent και από μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos35 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Qbittorent και εγω. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο χωρις διαφημισεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 τρέλα πουλάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμασα και εγω ολα τα προγραμματα που επιτρεπονται στα private trackers. Σαν το μtorrent 2.2.1 δεν εχει. Κανω seed >500 torrents. Κανενα αλλο δεν αντεχει την δουλεια στα Windows. Τωρα για linux μονο rtorrent. Ολοι που λετε για qt tixati etc απλα μου φενετε οτι κανα δυο torrents κατεβαζετε και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 φαντάζομαι όσοι τα χωνουν για τις διαφημίσεις θα έχουν κόψει το Google χρόνια τώρα... Εκεί παίζει ublock origin. Καθαρά για λόγους εξοικονόμησης CPU/μπαταρίας. Και για λόγους ασφαλείας. Είναι ένας απο τους λόγους που προσωπικά "φοβάμαι" τις ad supported apps, ειδικά τις σχετικές με torrents όπου δεν συνεργάζονται και με τις καλύτερες ad agencies. Με local access στο μηχάνημα, ποιός ξέρει τι θα κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ο μόνος που δουλεύω το Vuze? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hiphoper13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 tixati και τελος χωρις υπονιες για bitcoin mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το qBittorrent το εγκατέστησα κι εγω. Ειχα το μtorrent αλλα αυτο με το bitcoin ειναι απαραδεκτο. Αντεχει το qbittorrent πολλα torrent ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι που λετε για qt tixati etc απλα μου φενετε οτι κανα δυο torrents κατεβαζετε και τελος. Δεν ξέρω τι λες αλλά το Deluge δεν έχει κάποιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μπορειτε να πειτε τι κανει ακριβως το bitcoin mining? Ειδα ενα δυο αρθρα χθες αλλα δεν πολυ εβγαλα ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
INick Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είχα κι εγώ για χρόνια το μtorrent αλλά μετά τις διαφημίσεις και τις περίεργες διεργασίες που τρεχανε στο background ειπα να δοκιμάσω και τα άλλα. Τελικά το καλύτερο για μένα που μου θυμιζε το παλιό καλό μtorrent στη χρήση είναι το qbittorrent. Το χρησιμοποιώ 1 χρόνο+ και πλέον μπορώ να πώ ότι η εμπειρία μου με αυτό είναι μακραν καλύτερη από ότι με το μtorrent σχεδόν σε όλους τους τομείς (UI, λειτουργίες, ρυθμίσεις κτλ). Δεν γυρνάω με τίποτα σε μtorrent ή στα άλλα με τα "περίεγα" UI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα