Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chrisde είπε

Όχι πως θα δεις καμιά διαφορά σε σχέση με την 380 που έχεις τώρα... Δυστυχώς θες ολική αλλαγή για κάτι καλύτερο...

αυτη π εχω ειναι 2gb ενω η 1050τι ειναι 4gb 

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, life is music είπε

αυτη π εχω ειναι 2gb ενω η 1050τι ειναι 4gb 

Ισχύει αλλά δεν είναι αυτό που θα σου κάνει την αξιοσημείωτη διαφορά. Άσε που η 380 είναι λίγο δυνατότερη κάρτα από την 1050 ti, δεν είναι καν αναβάθμιση αυτό. Όπως είπαν και οι άλλοι κάτσε μάζεψε λεφτά και κάνε ολική αλλαγή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε

Ισχύει αλλά δεν είναι αυτό που θα σου κάνει την αξιοσημείωτη διαφορά. Άσε που η 380 είναι λίγο δυνατότερη κάρτα από την 1050 ti, δεν είναι καν αναβάθμιση αυτό. Όπως είπαν και οι άλλοι κάτσε μάζεψε λεφτά και κάνε ολική αλλαγή. 

Μακάρι  να είχα λεφτά....αν είχα θα πήγαινα σε i5 7400 με μια 8αρα ραμ και τέλος!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, life is music είπε

Μακάρι  να είχα λεφτά....αν είχα θα πήγαινα σε i5 7400 με μια 8αρα ραμ και τέλος!

Ε τουλάχιστον κράτα τα λεφτά σου προς το παρόν και μην μπαίνεις τζάμπα σε διαδικασίες τότε. 7400 και 8gb ram επίσης δε θα ταν καλή επιλογή btw.

Δημοσ.

Βρηκα την εν λογω 1070 μεταχειρισμενη στα 300 ευρω με εγγυηση κλπ. Σκεφτομαι να την παρω για να κουμπωσει σε ryzen 2600, αξιζει λετε ή να περιμενω τον οκτωβρη μηπως πεσουν κ αλλο οι τιμες?

Επισης, τι τεστακια να κανω για να βεβαιωθω οτι τρεχει κομπλε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Βρηκα την εν λογω 1070 μεταχειρισμενη στα 300 ευρω με εγγυηση κλπ. Σκεφτομαι να την παρω για να κουμπωσει σε ryzen 2600, αξιζει λετε ή να περιμενω τον οκτωβρη μηπως πεσουν κ αλλο οι τιμες?

Επισης, τι τεστακια να κανω για να βεβαιωθω οτι τρεχει κομπλε?

Καλή τιμή,την παίρνεις και λίγο πιο κάτω βέβαια, βαλτη να τρέξει με Furmark για καμια ώρα, αν δεν φας bsod παρτην :P

edit: αν δεν τη βιάζεσαι πολύ βέβαια, κάνε λίγο υπομονή λογικά θα πέσουν λίγο παρακάτω το Νοέμβρη.

Επεξ/σία από Pinkakos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pinkakos είπε

Καλή τιμή,την παίρνεις και λίγο πιο κάτω βέβαια, βαλτη να τρέξει με Furmark για καμια ώρα, αν δεν φας bsod παρτην :P

edit: αν δεν τη βιάζεσαι πολύ βέβαια, κάνε λίγο υπομονή λογικά θα πέσουν λίγο παρακάτω το Νοέμβρη.

Τη ψιλοβιαζομαι ειναι η αληθεια, θα ερθουν τα καινουργια κομματια και δε θελω να ειμαι με την 760 :P

Μονο furmark δηλαδη? Να ανοιξω και κανα gpu-z να ταυτοποιησω ρολογια με τα official που δινει η asus?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά ψάχνοντας λίγο τιμές εδώ και στο εξωτερικό για κάρτες γραφικών  βρήκα τρία διαφορετικά promo που τρέχουν -και- σε κάρτες γραφικών.

Το ένα αφορά δωρεάν τα Assasin's Creed:Odyssey, Star Control:Origins και Strange Brigade με αγορά κάρτας AMD RX 570, RX 580, Vega 56 και Vega 64.

https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game

Άλλο ένα τρέχει η ASUS και δίνει δωρεάν  4 παιχνίδια:  Tropico 5, Sudden Strike 4, Railway Empire και Dungeons 3 με την αγορά και πάλι AMD καρτών όπως και παραπάνω

https://promotion.asus.com/index.html

Και ένα τρίτο πάλι από ASUS όπου δίνει δώρο το Call of Duty: Black Ops 4 με την αγορά κάρτας Nvidia GTX 1060 και "πάνω". Link ίδιο με παραπάνω.

Θέλω οθόνη 144Hz και με ψήνει η αναβάθμιση από GTX 970 σε Vega 56 που με τιμολόγιο μπορεί να μου έρθει έως και κάτω από 400 ευρώ και να πάρω και 7 παιχνίδια δωρεάν. Το θέμα είναι παίρνω την κάρτα τώρα και οθόνη σε black friday η περιμένω τιμές πιο χαμηλές αν ανακοινωθεί το "refresh" της σειράς RX τώρα σύντομα? Για νέες Vega δεν έχω διαβάσει κάτι ακόμη.

Το υπόλοιπο σύστημα είναι Ζ170/6600k/16GB 2933 RAM/ Corsair HX 750i και έχω και ένα 2600x/X470/16GB 3200/HX 750i on the way.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες για σας και από μένα.. θέλω να κάνω έναν υπολογιστή και έχω καταλήξει  σε gpu RX580 8gb ποια υλοποίηση προτείνετε? θα συνδιαστεί με αυτό το μονιτορ http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=63646&cat=10

Επεξ/σία από SoniC_R
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SoniC_R είπε

παίδες για σας και από μένα.. θέλω να κάνω έναν υπολογιστή και έχω καταλήξει  σε gpu RX580 8gb ποια υλοποίηση προτείνετε? θα συνδιαστεί με αυτό το μονιτορ http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=63646&cat=10

https://www.skroutz.gr/s/12624908/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-NITRO-Special-Edition-11265-21.html

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι θεωρείται αναβαθμιση για την R9 290 της υπογραφης μου? Ας πουμε max 300 ευρο..Βλεπω κατι 1060 αλλα δεν νμζ ότι αξιζει...Και ας υποθεσουμε ότι θα μεινουμε στα 1080p

Μεταχειρισμένη 1070 στα 350.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

να μην τις φοβαμαι τις μεταχειρησμενες λες? 

Καλες υλοποιησεις εχεις για να ξερω πανω κατω ?

Όχι ειδικά αν έχουν εγγύηση που λογικά θα έχουν μιας και δίνουν 3 χρόνια και οι 1070 κυκλοφορούν 2 χρόνια. Δες σε Gaming x strix aorus ftw. Απόφυγε τις blower και αυτές με ένα ανεμιστήρα η 2 μικρούς και χωρίς backplate. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...