george_gr1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Λεει η γιαγια μου στο θειο μου: προσεχε γιατι ειδα ονειρο ταδε και ταδε μπλα μπλα... Θειος: Εσυ μανα εισαι ξεκουραστη και βλεπεις ονειρα!
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Είδα ένα περίεργο όνειρο σήμερα, σε φάση υποτίθεται πως ήμουν κάπου με μια φίλη , σκάνε κάτι ντιλέρια αρχίζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους , μας βλέπουν οτι τους είδαμε , μας κυνηγάνε , την προλαβαίνουν , εγώ ξεφεύγω και όπως είμαι μέσα σε κάτι χωράφια και είναι νύχτα καταφέρνω να βγω και να πάω σπίτι της. Χτυπάω την πόρτα ανοίγει , ξυπνάω (μέσα στο όνειρο) την βλέπω μπροστά μου και μου λέει τι έπαθες? της λέω αυτό κ αυτό έγινε , μπα όνειρο έβλεπες μου λέει και ξυπνάω κανονικά.περίεργη φάση Σε πόσα περιπου εκατοστα αποσταση? no idea, λες κ είχε σκύψει απ την πίσω πλευρά και είχε κολλήσει τα μούτρα στα δικά μου για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι τέτοιο ένιωσα χωρίς το πιτσιρίκι 1
SuicycoMania Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σημερα παιχτηκαν 2 περιεργα "ονειρα"...Αφου ξαπλωσα χθες το βραδυ , δεν μπορουσε να με παρει ο υπνος και σιγουρα θα ειχε περασει κανα μισαωρο. Μετα σε καποια φαση εγινε ενα κλασικο που το εχω παθει αρκετες φορες (νομιζω sleep paralysis λεγεται) και ημουν μεταξυ υπνου και ξυπνιου!Ημουν ανασκελα οταν εγινε αυτο και προσπαθουσα να κουνηθω ματαια ομως. Μετα απο προσπαθειες να κουνηθω τα καταφερα με πολυ αργες -σαν σπαστικες- κινησεις στον ξυπνιο μου, ενω παλευα στον υπνο μου. Στο τελος ξυπνησα συνειδητοποιωντας τι ειχε γινει, γυρισα απλα πλευρο και με πηρε επιτελους ο υπνος!Λιγο πριν ξυπνησω, εβλεπα οτι ημουν σε ενα αυτοκινητο με μια αγνωστη η οποια οδηγουσε σαν τρελη γιατι κατι ειχε συμβει...Αφου φτασαμε σε ενα σημειο παραθαλασιο ο δρομος εφτανε ακριβως διπλα στην θαλασσα. Αυτη απο την τρελα της το πηρε λιγο στραβα και ισα που ακουμπησαμε την θαλασσα με το αμαξι. Ευτυχως ηταν 2 ατομα εκει να σπρωξουν να το ξεπαρκαρει, αλλα καθως πηγα και εγω να βοηθησω, το ποδι μου σφηνωσε καπου! Παλι ημουν μεταξυ υπνου και ξυπνιου γιατι παλευα να βγαλω το ποδι μου απο εκει που ειχε κολλησει (και φωναζα σαν τρελος ρεεε ) ωσπου ηρθε ενας και βοηθησε να βγαλω το ποδι μου. Τελικα ηταν κατι σαν μεγαλοι κοκκινοι αχινοι με βεντουζες και εκει καπου ανοιξα τα ματια...Οταν ξυπνησα, βλεπω το ποδι μου ειχε μια κοκκινιλα, προφανως το ειχα πλακωσει στον υπνο μου...αλλα περα απο αυτο οταν σηκωθηκα και μεχρι πριν καμια ωρα δεν ειχα συνελθει εντελως και ενιωθα πολυ κουρασμενος...
iordanis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είδα ένα περίεργο όνειρο σήμερα, σε φάση υποτίθεται πως ήμουν κάπου με μια φίλη , σκάνε κάτι ντιλέρια αρχίζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους , μας βλέπουν οτι τους είδαμε , μας κυνηγάνε , την προλαβαίνουν , εγώ ξεφεύγω και όπως είμαι μέσα σε κάτι χωράφια και είναι νύχτα καταφέρνω να βγω και να πάω σπίτι της. Χτυπάω την πόρτα ανοίγει , ξυπνάω (μέσα στο όνειρο) την βλέπω μπροστά μου και μου λέει τι έπαθες? της λέω αυτό κ αυτό έγινε , μπα όνειρο έβλεπες μου λέει και ξυπνάω κανονικά. περίεργη φάση no idea, λες κ είχε σκύψει απ την πίσω πλευρά και είχε κολλήσει τα μούτρα στα δικά μου για να σου δώσω να καταλάβεις κάτι τέτοιο ένιωσα χωρίς το πιτσιρίκι Τα ονειρα σου παρουσιαζουν τρομερo ενδιαφερον γιαυτο και θελουμε ολες τις λεπτομερειες. Κρινεται απαραιτητο να δημοσιευτουν και στo Time
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 έβλεπα στον ύπνο μου οτι ήμουν σπίτι βράδυ και εμφανιζόντουσαν φαντάσματα γυναικών , ολοκάθαρα τα πρόσωπα σαν ταινία τρόμου με την ανάλογη creepy κίνηση και χαμόγελο/βλέμμα . Ξυπνάω πάω τουαλέτα , κοιμάμαι και συνεχίζει το ίδιο όνειρο. Σε μια φάση ερχόταν μια προς το μέρος μου απο το σκοτάδι και μου λέει κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) ε καλά δεν τρέχει τίποτα, οι άλλες ήταν χειρότερες , γυρίζει το πρόσωπο της και το μισό ήταν σάπιο Δεν ηταν εφιάλτης γιατι δεν φοβάμαι φαντάσματα κλπ ούτε στις ταινίες αλλα μου έκανε εντύπωση το οτι ήταν πολύ βαριά η ατμόσφαιρα, σχεδόν λες και είχε ομίχλη αλλα έβλεπα καθαρά , σαν πάχνη απο σκοτάδι? , δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Α και όταν ξύπνησα ένιωσα οτι πάνω απ το κεφάλι μου είχε σκύψει κάποιος και είχε κολλήσει τη μούρη του στη δική μου (αυτό με ξάφνιασε λίγο) χθες βράδυ έκατσα να δω κάτι βίντεο στο youtube σχετικά με "στοιχειωμένα σπίτια" απο Ελλάδα , δεν τρόμαξα αλλα θα μου έμεινε στο μυαλό. Είδα κ το πρώτο επεισόδιο outcast πριν κοιμηθώ Ρε μαλάκα αν δεν τρολάρεις, ψάξε μήπως κάνεις αστρική προβολή 1
Vapir Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ρε μαλάκα αν δεν τρολάρεις, ψάξε μήπως κάνεις αστρική προβολή όχι δεν τρολάρω, ακριβώς όπως το είδα το έγραψα . Η αστρική προβολή , το lucid dreaming κλπ είναι πράγματα που με ενδιαφέρουν αλλα δεν έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο μιας και δεν έχω κάποιος ήσυχο περιβάλλον για meditation 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Φαντάσου να είχες δηλαδή, Υποθέτω ότι έχεις φτάσει σε σημείο να συνειδητοποιείς ότι ονειρεύεσαι, να μην ξυπνάς και να συνεχίζεις φτιάχνοντας εσύ τη συνέχεια
Vapir Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Φαντάσου να είχες δηλαδή, Υποθέτω ότι έχεις φτάσει σε σημείο να συνειδητοποιείς ότι ονειρεύεσαι, να μην ξυπνάς και να συνεχίζεις φτιάχνοντας εσύ τη συνέχεια αυτό δεν είναι δύσκολο , σε πολλούς συμβαίνει συχνά και ίσως όλοι το έχουν βιώσει σε κάποιο βαθμό. Για να το πετύχεις όμως ελεγχόμενα θέλει λίγη εξάσκηση, υπάρχουν πολλές τεχνικές στο google δεν είναι τίποτα τρομερό
Hellaslover Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εγω εβλεπα συνεχεια ονειρα οτι πηγαινα καπου διακοπες και εβγαζα πολλες φωτογραφιες η οτι ζηταγα απο αλλους να μου στειλουν αν ειναι καπου που δεν ημουν εγω. Δε με νοιαζε και πολυ που ειμαι αλλα ηθελα να εχω φωτος να "θυμαμαι". Εχω να δω τετοιο ονειρο κατι μηνες τωρα αλλα τα εβλεπα χρονια τωρα και τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα. Τι να σημαινει;
iordanis77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Προχτες ειδα οτι ημουν σε ενα μαγαζι με κομικς και αλλα οπου μαγαζατορας ηταν ο Τσακαλωτος. Βλεπω πολυ συχνα ονειρα με γνωστους-επωνυμους(ηθοποιους, αθλητες, πολιτικους κλπ, ακομα και ιστορικα προσωπα). Βλεπετε κι αλλοι ή μονο σε μενα συμβαινει?
Vapir Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) προχθές βράδυ ξυπνάω στις 3+ για τουαλέτα .Σηκώνομαι, πατάω στο pc στα γρήγορα να συνεχίσει η λήψη στο torrent και πριν στρίψω προς την πόρτα πέφτει το βλέμμα μου στο μπαλκόνι του γείτονα (στα 5-6 μέτρα απο το μπαλκόνι μου) . Ανάμεσα στις αραιές φυλλωσιές θα έκοβα τον π...τσο μου οτι έβλεπα μια σιλουέτα ποιο μαύρη απο το σκοτάδι της νύχτας κ πολύ fucked up , δεν μπορώ να το σχεδιάσω καν αυτό το πράγμα , το πρόσωπο με έκανε να γυρίσω να κοιτάξω αλλού γιατι τα μάτια ήταν γουρλωμένα και η όλη φάτσα fucked up. Ξανακοιτάξω και συνέχιζε να είναι εκεί, οπότε πιάνω το κινητό ανοίγω το φακό να ρίξω φως και τίποτα. Κλείνω το φως πάλι τίποτα , δεν ήταν εκεί οπότε ήταν παραίσθηση απο τον ύπνο. Δεν είναι τόσο σπάνιο, συμβαίνει σε πολλούς έστω μια φορά.Πάω τουαλέτα , επιστρέφω την πέφτω , κοιμάμαι σε δευτερόλεπτα. Ένιωθα σαν να έσκαβα μέχρι πριν 5 λεπτάΠριν κανα 15++ ήμερο έλεγε η sister οτι ξύπνησε το βράδυ που φώναζαν οι σκύλες μου και βγήκε να δει τι έπαθαν και ανάβοντας το φως μαζί με αυτές είδε και ένα μαύρο σαν σκύλο που έμοιαζε λες κ ήταν διασταύρωση με αρκούδα. Οι σκύλες είχαν αφηνιάσει αλλα δεν το πλησίαζαν και αυτό στεκόταν και την κοίταζε. Το λέει της λέω στον ύπνο σου το είδες , αφού πήγα να πάρω το κινητό να το βγάλω βίντεο μου λέει και γύρισα και είχε γίνει καπνός. Άσε ρε της λέω και απο που βγήκε? Η περίφραξη μου δεν περνιέται απο σκύλο και σίγουρα δεν έχει τρύπες. (το έχω χτίσει στο κάτω μέρος με τσιμέντο). ε την πείραξα κ λίγο φάση καζούρα δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα απο τα παραπάνω γιατι αφενός βαριόμουνα μες τη ζέστη κ αφετέρου who cares? παραισθήσεις απο τον ύπνο όλοι είχαν ή θα έχουν για μια φορά στη ζωή τους , δεν είναι τίποτα special Όμως πριν λίγο που ήμουν τουαλέτα και scrollάριζα τις φωτογραφίες στο κινητό , βλέπω μια με ένα κομμάτι πάγο που είχα φτιάξει τις προάλλες for fun. Μοιάζει σαν κεφάλι και το έβγαλα φωτογραφία αλλα μετά την ξέχασα καν πως την είχα λολ (φωτογραφία στο spoiler) κάνω zoom και βλέπω σε ένα σημείο αυτή την παραμόρφωση Κλασική παρόμοια φάση που βλέπουν το χριστό σε τοστ αχχαχαχα αλλα θα κλάψω απ τα γέλια μόλις δείξω τη φωτογραφία, πόσο μάλλον μόλις την δείξω στη μάνα που και να την πληρώσεις δεν βλέπει ταινία τρόμου πω ρε φίλε ... λολλέω να θυμηθώ να τους την δείξω το βράδυ edit : την έδειξα #κλάμα Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από Vapir 1
vleelove Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σχετικά με τα "προφητικά" όνειρα..Πριν λίγες μέρες είδα ένα όνειρο, στο οποίο μία πρίζα στην κουζίνα χάλασε και άναψε φωτιά. Την επόμενη μέρα, σχέδον έκαψα το σπίτι (ας μην βγούμε off-topic...) Δεν βλέπω μεγάλη σύνδεση και γενικά δεν πιστεύω σε αυτά αλλά αυτό συγκεκριμένα μου κίνησε την περιέργεια.
gdriver Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) έχω γύρω στις 20 εμπειρίες συνειδητού ονείρου. οι μισές από αυτές δυστυχώς είναι υπνική παράλυση με τις γνωστές σκιές και τα γνωστά τρομερά . Η εμπερία είναι μοναδική , όταν συμβεί σωστά, και εύχομαι όλο και περισσότεροι να το ζήσουν. επίσης τα συνειδητά όνειρα δεν είναι μόνο η διαπίστωση πως είσαι σε όνειρο , αλλά το όνειρο εσυ το ελεγχεις και καθορίζεις κατά βούλησην την έκβαση του. έχεις πλήρη έλεγχο των κινήσεων σου μέσα σε αυτό. το να βλέπεις απλώς ένα ζωντανό όνειρο , να ξέρεις πως ονειρεύεσαι αλλά να μην ασκείς εσυ έλεγχο πάνω του δεν είναι συνειδητό όνειρο. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2016 από gdriver
Vapir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 έχω γύρω στις 20 εμπειρίες συνειδητού ονείρου. οι μισές από αυτές δυστυχώς είναι υπνική παράλυση με τις γνωστές σκιές και τα γνωστά τρομερά . Η εμπερία είναι μοναδική , όταν συμβεί σωστά, και εύχομαι όλο και περισσότεροι να το ζήσουν. επίσης τα συνειδητά όνειρα δεν είναι μόνο η διαπίστωση πως είσαι σε όνειρο , αλλά το όνειρο εσυ το ελεγχεις και καθορίζεις κατά βούλησην την έκβαση του. έχει πλήρη έλεγχο των κινήσεων σου μέσα σε αυτό. το να βλε΄πεις απλώς ένα ζωντανό όνειρο , να ξέρεις πως ονειρεύεσαι αλλά να μην ασκείς εσυ έλεγχο πάνω του δεν είναι συνειδητό όνειρο. Εγώ σε μια τέτοια περίπτωση είδα τρεις μορφές φτιαγμένες απο σκιά ή σκοτάδι (ήταν σαν μάζα με πάχος ) και ας έπεφτε πάνω τους το φως της οθόνης μου. Τελείως ανθρώπινες πέρα απο το μέγεθος της μιας που έμοιαζε 2,5+ μέτρα και τουμπανιασμένος, η άλλη ήταν σαν gangster με καπέλο , εποχής al capone και ήταν λες κ κάπνιζε και καθόταν στην καρέκλα του γραφείου μου. Η τρίτη φαινόταν γυναίκα και ήρθε κ έπεσε δίπλα στο κρεβάτι μου με τα γόνατα κ είχε τα χέρια λες και προσευχόταν , τώρα που το σκέφτομαι έκανε κ ένα ήχο σαν ψίθυρο. Ο τυπάς με κοίταζε λες και περίμενε να του πω κάτι και σε μια φάση είπε "α, φοβάσαι.... " και εκεί μέσα σε δευτερόλεπτα μπόρεσα και τέντωσα το χέρι στον διακόπτη και άνοιξα το φως το ωραίο ήταν πως δεν σκέφτηκα θεούς παναγίες κ ιστορίες , δεν πιστεύω και υποτίθεται πως ΟΛΟΙ σε τέτοιες περιπτώσεις προσεύχονται ...τρίχες..., εγώ το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή είναι πως πρόκειται να πεθάνω κ αν μπορέσω να κουνηθώ θα τους σκοτώσω (έχω μαχαίρι κάτω απ το μαξιλάρι κ ρόπαλο κάτω απο το κρεβάτι μου, σε περίπτωση που γίνει κανα ντου τη νύχτα γιατι το έχει η περιοχή κ έχω γυναίκες να προστατέψω ). Αυτό που λες πάντως ισχύει αν μπορούσαμε να ελέγχουμε πάντα τα όνειρα μας θα είχαμε τρελές εμπειρίες , όποιος κατάφερε να πετάξει στον ύπνο του ξέρει .. είναι τόσο γ@μ@τη εμπειρία που ξυπνάς και καταλαβαίνεις πως ήταν όνειρο και νιώθεις οτι σου κόψανε τα φτερά Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο και μερικοί βλέπουν ποιο ζωντανά όνειρα απο άλλους , εγώ πχ όταν είχα δει οτι μπορούσα και πέταγα αρχικά βγήκα απο την μπαλκονόπορτα μου και είδα τις σκύλες μου να με κοιτάζουν και τότε αυθόρμητα πέταξα προς επάνω και στάθηκα πάνω απο το σπίτι μας. Ήταν νύχτα κ ένιωθα τη δροσιά και τις μυρωδιές λες κ ήταν πραγματικότητα. Μετά πέταξα προς Πάτρα και έβλεπα κάτι σαν δέσμη απο φως , ή σαν πλοκάμια απο φως? μαζεμένα σε ένα σημείο . Εκείνη τη στιγμή ένιωσα κάτι να με τραβάει προς τα πίσω (λες και ήμουν δεμένος με σχοινί και με τραβούσαν) και τότε ξύπνησα . 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Φίλε το μαχαίρι τι να το κάνεις όταν προκειται να παλέψεις με σκιές;; (Επίσης αν δεν τρολλάρεις, εσύ κάνεις αστρική προβολή και δεν το ξέρεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα