Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο τσαντα πλατης, εχω παρει Site: λινκ και με εχει βολεψει αφανταστα, μπορω να την φοραω και με κουστουμι και ειναι προφανως απειρως πιο βολικη απο ταχυδρομου. Επιπλεον χωραει αρκετα πραγματα περα απο το λαπτοπ, και σε ολες τις αεροπορικες περναει σαν εξτρα περα απο την βαλιτσα καμπινας οποτε αυξανει συμαντικο το αριθμο τον αντικειμενων που μπορεις να μεταφερεις. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από Papakaliati 2
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Some ideas: γιατι πρεπει να ειναι Nike η adidas και γενικα ολες αυτες οι χαλια μαρκες?
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μην στέκεσαι σ'αυτό, απλά μου τις έβγαλε πρώτες στην αναζήτηση στο amazon Προφανώς καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει. Εμένα προσωπικά οι μάρκες δεν μου λένε τίποτα. Αγοράζω την τσάντα που μου ταιριάζει πιο πολύ.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 LOL Το ξέρω βρε, στερεοτυπική "ποιητική αδεία" προς χάρην του χΟΥμορ ήταν. Μιας που το 'φερε η κουβέντα, να προσθέσουμε και τον μύθο για τις κάτασπρες οδοντοστοιχίες... δεν ισχύει, απλά χαίρουν την οφθαλμαπάτη που δημιουργεί το υψηλό κοντράστ. Το άλλο με την ξανθή τριχοφυία πάντως, δεν είχα αντιληφθεί πως παίζει τόσο πολύ ως στερεότυπο. Ναι, επειδή δε φαίνονται νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχουν ή είναι απαλούλες. Κι αν το αφήσει μια μέρα, κάνεις πήλινγκ μάγουλο. 1
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αδιαβροχο που χωραει παντου και απο σοβαρη εταιρεια.salewa δεν φαινεται η μαρκα.ειναι μονο μεμβρανη για αδιαβροχο χωρις κατι παραπανω για να ζεσταινει. 1
Pokemon640 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αυτή: Βολεύει, χωράει ποδήλατο, fishing rod, pokeballs, full heal, λαπτοπ, κλπ
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αυτή: Βολεύει, χωράει ποδήλατο, fishing rod, pokeballs, full heal, λαπτοπ, κλπ Λίγο έντονο σχέδιο για τα γούστα μου αλλά έχει ενδιαφέρον...πόσο μεγάλη είναι και πόσο κάνει περίπου;
Pokemon640 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Λίγο έντονο σχέδιο για τα γούστα μου αλλά έχει ενδιαφέρον...πόσο μεγάλη είναι και πόσο κάνει περίπου; Εδώ Ελλάδα το μόνο που βρήκα είναι αυτή και αυτή. Έχει και άλλες εδώ. Διαφορετικά ebay Η pokemon center.. Θα γούσταρα πολύ να πάρω Gengar style. 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κι αν βγαίνετε με γυναικα μπορειτε να της δώσετε να βαλει κατι στη δικη της τσαντα.τσάντα περνω μόνο στη δουλειά.άμα δεν έχει τσαντι ο άλλος π θ βάλω το κινητό μου?μην τα λες αυτά παραεξω θ μ ζητάνε να έχω τσάντα και στην έξοδο δν λεει.
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγώ στις σπάνιες περιπτώσεις που χρησιμοποιώ τσάντα έχω μια παρόμοια με αυτή. Οι υποδοχές των clips για κρέμασμα είναι εσωτερικά δεν φαίνονται. Δεν είναι και πολύ casual σίγουρα αλλά εγώ μέχρι εκεί το πάω σε αντρική τσάντα. Σε έξοδο μου φαίνεται πάρα πολύ υπερβολικό να χρειάζεται τσάντα ένας άντρας. Αν εξαιρέσουμε την παραλία ακόμα και το καλοκαίρι 2 τσέπες θα έχει ότι και να φοράτε.. αφήστε την πούδρα σπίτι Αν το πορτοφόλι είναι μεγάλο πάρτε ένα slim με 2 πιστωτικές και 2 χαρτονομίσματα μέσα, δεν φαίνεται καθόλου. Εναλλακτικά money clip και cash.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κλειδιά για το σπίτι, εξοχικό, γραφείο. 5άρι κινητό. Πορτοφόλι με 4 κάρτες , ταυτότητα, άδεια οδήγησης και λεφτά. Μωρομάντηλα για την έκτακτη περίπτωση. Γυαλιά. Battery Bank για το κινητό πωςστοδιαλαλεγεται. Στην τελική τώρα που γραμμώνω (λολ) θέλω οι τσέπες να μην έχουν ανωφελή όγκο. Να μη μιλήσω για καμιά πιπίλα για το μωρό και κανένα στριμωγμένο μπουκάλι με νερό ή πάνα περιστασιακά. Εργονομία σε κομψό μέγεθος over γκομενο points. 2
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 OK. Η minimal Porsche design που πόσταρε ο Φώτης είναι η μόνη που θα φορούσα από αυτό το thread αν είχα τις ανάγκες σου. Θέλει να είναι λίγο casual αλλά όχι στην άλλη άκρη με nike και Adidas πχ. Δερμάτινη γυαλιστερή δεν θα προτιμούσα σε καλοκαιρινή έξοδο με βερμούδα και πουκάμισο. Αν θες δέρμα θα πήγαινα σε carbon που χαλαρώνει λίγο. Οπως αυτή η mont blanc 3
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Alex με τέτοια τσάντα & τη Mercedes , σα μεγαλογιατρός θα σαι , έπος! 3
alex_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Alex με τέτοια τσάντα & τη Mercedes , σα μεγαλογιατρός θα σαι , έπος! χμμ αν ήξερες τι κάνω τώρα θα έλεγες "ο μεγαλογιατρός με αυτή την τσάντα θα είναι σαν τον Alex" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις