volos27 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αν καποιος ειναι φοιτητης κ χρειαζεται λαπτοπ κλπ ,οκ συμφωνω εγω κουβαλαω κατι σαν ομπρελα,μακρυ κ χοντρο κ μεγαλωνει
φιρίκι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κουβαλάτε μαζί σας ομπρέλα;! Αμα πρόκειται να βρέξει, ναι. Κατά βάσιν προτιμώ τις νιτσεράδες σε στιλ πόντσο αλλά δεν βολεύουν και πολύ στα ΜΜΜ. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αν καποιος ειναι φοιτητης κ χρειαζεται λαπτοπ κλπ ,οκ συμφωνω εγω κουβαλαω κατι σαν ομπρελα,μακρυ κ χοντρο κ μεγαλωνει Πτυσσόμενο γκλομπ;! Αμα πρόκειται να βρέξει, ναι. Κατά βάσιν προτιμώ τις νιτσεράδες αλλά δεν βολεύουν και πολύ στα ΜΜΜ. Δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ...
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 βρε συ αφού ειπα μιλάω για έξοδο όχι για τη δουλειά που μπορεί να ναι αναγκαια 1002 πράγματα για εξοδο.2 κινητα λεφτα κλειδια σπιτιου μηχανης,διπλωμα,λεφτα.και αν φοραω παντελονι που δεν εχει τσεπες.... που εκει εχω ολο το κρανος να κουβαλησω το τσαντακι θα με πειραξει?συν οτι θα πρεπε να αδειασω το τσαντακι και να γεμισω τσεπες.χρονοβορο καθε φορα αυτο.οποτε η λυση για ολα ενα νορμαλ τσαντακι Ελα πες την αληθεια το πρωτο που σου χτυπησε ηταν το nike U bet:).αμα ειναι Nike του ξηλωνεις το σημα.χαχα 1
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βαζω βετο σε κάθε είδους μπανανα, ειδικα δερματινες. Εκτος αν είσαι σλαβος η αν είσαι παρα πολύ ειρωνικος και κατά προτιμηση αδερφη, τοτε οκ οι αθλητικες μπανανες.Duffel bags και tote bags αν διαλεχτουν σωστα. Τσαντα ταχυδρομου νομιζω παρα πολύ κακη επιλογή, ασχημο. Απλα όχι.Σακιδια αν σας βολευουν είναι η πιο σωστη λυση.Δε βλεπω τις επισυναμμενες εικονες λογω δουλειας και περιορισμων ιντερνετ, οποτε μονο να υποθετω μπορω.Στειλτε μου πμ οσοι θετε γνωμη
volos27 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 κυαλι για να βλεπω τον πολικο αστερα τις καλοκαιρινες νυχτες καθως ταξιδευω στις θαλασσες του κοσμου 1
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πτυσσόμενο γκλομπ;! Δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ... Η νιτσεραδα ειναι αδιαβροχο.αν προκειται να βρεξει υπαρχουν και πεζοπορικα αδιαβροχα τα οποια σε μεγεθος ειναι πολυ μικρα 2
gnsX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 και αν φοραω παντελονι που δεν εχει τσεπες.... κολάν ας πούμε!! Yoga pants κι ετσι 1
deesnider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κουβαλάτε μαζί σας ομπρέλα;! Ποτέ! Μού σπάει τα νεύρα. Καλύτερα να κουβαλάω ένα ψυγείο-ντουλάπα, δυο σακιά τσιμέντο, ή κάτι σχετικό. Ακόμα κι εδώ, που βρέχει δώδεκα μέρες την εβδομάδα, ομπρέλα δεν κρατάω ποτέ. Άσε το ότι, όσο πιο δυνατή είναι η βροχή - οπότε θα έλεγε κάποιος ότι είναι απαραίτητη - τόσο πιο άχρηστη αποδεικνύεται: Περίπτωση να φτάσεις εκεί που πας στεγνός δεν υπάρχει. Απλώς, μέχρι να καταλήξεις παπάκι, μαζοχίζεσαι έχοντας το ένα χέρι μονίμως δεσμευμένο. 1
elenit24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 προσωπικα και χωρις παρεξηγηση αλλα δεν θα εδινα τα πραγματα να τα κουβαλαει ενα ατομο που οι μισες κοπελες την τσαντα την εχουν στον εναν ωμο και παντα απο την πλευρα που ειναι ο δρομος σαν να λενε στον τσαντακια ελα παρτην.η το κλασσικο που ακους στα μετρο.,ωχ κατι λειπει απο την τσαντα. δεν το λεω για σενα αλλα γενικα.κατα τα αλλα το δερματινο ειδικα αν ειναι πραγματικο δερμα θα ετρωγε ποδι λογω σεβασμου στα τετραποδα. Τώρα πια της μόδας είναι τα σακίδια οπότε δεν υπάρχει δεξιά αριστερή πλευρά :D και ναι συμφωνώ σε αυτό που λες για το δέρμα(πικρή ιστορία ), μια δερμάτινη τσάντα κάνει την ίδια δουλειά με μια δερματίνη, απλά κολλάω στο στύλ, ας είναι κάτι πάνινο,ή πολυεστερικό για το καλοκαίρι.
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ποτέ! Μού σπάει τα νεύρα. Καλύτερα να κουβαλάω ένα ψυγείο-ντουλάπα, δυο σακιά τσιμέντο, ή κάτι σχετικό. Ακόμα κι εδώ, που βρέχει δώδεκα μέρες την εβδομάδα, ομπρέλα δεν κρατάω ποτέ. Άσε το ότι, όσο πιο δυνατή είναι η βροχή - οπότε θα έλεγε κάποιος ότι είναι απαραίτητη - τόσο πιο άχρηστη αποδεικνύεται: Περίπτωση να φτάσεις εκεί που πας στεγνός δεν υπάρχει. Απλώς, μέχρι να καταλήξεις παπάκι, μαζοχίζεσαι έχοντας το ένα χέρι μονίμως δεσμευμένο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ποτέ δεν τις συμπάθησα, από το σχολείο ακόμα! Όλα τα παιδιά παίρνανε ομπρέλα εγώ τίποτα! Μετρημένες φορές στη ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει και αν είμαι μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση! 2
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 κολάν ας πούμε!! Yoga pants κι ετσι oxi Καμια σχεση.για North face Παντελονι μεμβρανη μιλαμε που παιζει να εχει μονο μια τσεπη. Αμα πρόκειται να βρέξει, ναι. Κατά βάσιν προτιμώ τις νιτσεράδες σε στιλ πόντσο αλλά δεν βολεύουν και πολύ στα ΜΜΜ. Παρε καποιο σαν πανωφορι δεν μπορω να βρω Link τωρα που ειναι 100 τις 100 αδιαβροχο και ειναι σαν μπουφανακι.ειναι βεβαια για το πανω μερος μονο αλλα εχει και κουκουλα.εχω παρει ενα απο Salewa.κορυφη απλα.και αμα το διπλωσεις γινεται μινιατουρα τελειως.αν θες μπορω να σηκωσω και φωτογραφια. αν δεν βραχεις τοτε γιατι να βρεχει? volos Μπορεις νακοψεις το trolling ανα 10 posts?
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τώρα πια της μόδας είναι τα σακίδια οπότε δεν υπάρχει δεξιά αριστερή πλευρά :D και ναι συμφωνώ σε αυτό που λες για το δέρμα(πικρή ιστορία ), μια δερμάτινη τσάντα κάνει την ίδια δουλειά με μια δερματίνη, απλά κολλάω στο στύλ, ας είναι κάτι πάνινο,ή πολυεστερικό για το καλοκαίρι. ναι τα σακιδια εχουν αυτο το καλο.οπως και αν βαζεις το τσαντακι ή την τσαντα χιαστη.για το δερμα δυστυχως ο κοσμος δεν νιωθει.εχει βγει και ενα videaki σχετικα με αυτο αλλα.... παντα προτιμω τα αλλα υφασματα ουτε καν την δερματινη.ειναι πολυ βαρυ το δερμα/δερματινη οταν μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα υφασματα τα οποια να ειναι και αδιαβροχα και πιο ελαφρια.πχ cordura,Μεμβρανες και διαφορα τετοια. 1
φιρίκι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παρε καποιο σαν πανωφορι δεν μπορω να βρω Link τωρα που ειναι 100 τις 100 αδιαβροχο και ειναι σαν μπουφανακι.ειναι βεβαια για το πανω μερος μονο αλλα εχει και κουκουλα.εχω παρει ενα απο Salewa.κορυφη απλα.και αμα το διπλωσεις γινεται μινιατουρα τελειως.αν θες μπορω να σηκωσω και φωτογραφια. Θέλω λέει! Και φωτό και κανά λινκ αμα γίνεται! Η Salewa μ' αρέσει πολύ. Είχα έναν καταπληκτικό υπνόσακο, πολύ ζεστό και πάρα πολύ συμπαγή που κατέληξε άδοξα όμως. Εκτοτε, την έχω ψηλά στην εκτίμησή μου. Ποτέ! Μού σπάει τα νεύρα. Καλύτερα να κουβαλάω ένα ψυγείο-ντουλάπα, δυο σακιά τσιμέντο, ή κάτι σχετικό. Ακόμα κι εδώ, που βρέχει δώδεκα μέρες την εβδομάδα, ομπρέλα δεν κρατάω ποτέ. Άσε το ότι, όσο πιο δυνατή είναι η βροχή - οπότε θα έλεγε κάποιος ότι είναι απαραίτητη - τόσο πιο άχρηστη αποδεικνύεται: Περίπτωση να φτάσεις εκεί που πας στεγνός δεν υπάρχει. Απλώς, μέχρι να καταλήξεις παπάκι, μαζοχίζεσαι έχοντας το ένα χέρι μονίμως δεσμευμένο. Πολύ καλά τα λες, συμφωνώ 100% . Σε πιο ήπιες περιπτώσεις πάντως όλο και κάτι κάνει μια καλή ομπρέλα -τύπου μπαστούνι, με μεγάλη διάμετρο. Κατα βάση πάντως δεν μου αρέσουν οι ομπρέλες.
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 μου αρεσουν παρα πολύ οι ομπρελες κάθε χρονο χαλαω απειρα λεφτα σε ομπρελες και καταληγω παντα να χρησιμοποιώ μια διαφανη που ειχα παρει πριν χρονια.Νομιζω η ομπρελα και το αδιαβροχο μπορουν να είναι ακραια φασιο στεητμεντ.Δε βλεπω βεβαια αυτά πως σχετίζονται με τη τσαντα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις