Προς το περιεχόμενο

BR-Exit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποιοι εδώ μέσα μπερδεύουν τις σπουδές με την πραγματική μόρφωση...

Δημοσ.

Ημερα δημοκρατιας!!! Κριμα που ο πλουσιους θα γινει φτωχοτερος και ο φτωχος πλουσιοτερος οπως στα 90's!

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι εδώ μέσα μπερδεύουν τις σπουδές με την πραγματική μόρφωση...

αν τα διαχωρίζεις τότε τα σχολεία έχουν αποτύχει στο έργο τους.

Δημοσ.

1) Θα τερμαριστει η ιστορια με την αναγνωριση των πτυχιων απο τα κολεγια(πληρωνουμε προστιμα)

2) Θα μπορεσει να απελευθερωθει ο Ασαντζ.

Τελικα το BrExit εχει και καποια καλα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα έχουν αποτύχει, εξαιτίας του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Έχω πάρα πολλούς συμφοιτητές π.χ που δεν ξέρουν ποιος ήταν ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας...

Δημοσ.

Εχουν αποτυχει κατι 10αδες χρονια τωρα πιστευω. 

Αυτοι κανανε και τον 1ο και 2ο παγκοσμιο πολεμο οχι οι αγραμματοι αγροτες.

Δημοσ.

Το ότι κάποιος είναι σπουδαγμένος δεν έχει να λέει κάτι. Και ο Βαρουφάκης είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εργάζεται για το συμφέρον των πολλών και όχι για μια Ελίτ.

Και ένας πυρηνικός φυσικός μπορεί να σχεδιάσει μια πυρηνική βόμβα που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή έτσι του είπαν τα αφεντικά του... αν ήταν αμόρφωτος βοσκός δεν θα μπορούσε να το κάνει (γι' αυτό και ο βοσκός είναι ακίνδυνος μπροστά του).

Η γνώση είναι δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή κακό σκοπό, ανάλογα τα συμφέροντα κάποιου... δεν ισχύει πάντα το μορφωμένος = καλός/ηθικός άνθρωπος.

Μα έχουν αποτύχει, εξαιτίας του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Έχω πάρα πολλούς συμφοιτητές π.χ που δεν ξέρουν ποιος ήταν ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας...

Εδώ κάποιοι δεν ξέρουν που πέφτει το ΗΒ. Η αποτυχία είναι δεδομένη (όχι μόνο στην Ελλάδα).

Δημοσ.

Όλοι έχουν δικαίωμα στο να ψηφίζουν. Διαφωνούμε απλά ως προς τα θέματα για τα οποία θα πρέπει να ψηφίζουν...

Αυτο που γραφεις δεν ειναι καθολου δημοκρατικο. Ποιοι πρεπει να ψηφιζουν; Οι illuminati;

• Like 1
Δημοσ.

Eτσι εγω επιλεγω να ψηφιζεις μονο στο x faktor και ειμαι και δημοκρατικός και μαγκας. Ερε ματσουκι ........δημοκρατικό παντα που θελουν μερικοι...........

• Like 4
Δημοσ.

Όταν δεν συμφέρει τους γνωστούς αγνώστους κάποιο αποτέλεσμα αρχιζει το τροπάριο "ψήφισαν οι αγράμματοι, οι γέροι, οι φτωχοί, κακώς έγινε η ψηφοφορία κλπ".

Όταν δεν υπαρχουν επιχειρήματα παρά μόνο το script που δίνει ο εργοδότης η ο πάρεδρος του ρουβικονα καταφεύγουν σε λεκτικές φωτοβολίδες προσφέροντας άφθονο γελοίο!

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι μόρφωση ρε μάστορα. Μόρφωση είναι να αποκτήσεις έναν ορθολογικό τρόπο σκέψης, καθώς και τα κατάλληλα εργαλεία/μεθόδους για να αντιμετωπίζεις καταστάσεις. Το να ανοίξεις μια εγκυκλοπαίδεια και να αποστηθίσεις πέντε ονόματα δεν σε κάνει μορφωμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...