nomikarios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Με τεράστια διαφορά ο ασχημότερος δήμος της Ελλάδας είναι ο Δήμος Αθηναίων. Φυσικά. Με τα ιστορικότερα και κάποια από τα σπουδαιότερα μνημεία της χώρας, είναι και ο πιο... άσχημος. Μήπως είσαι λιιιγο προκατειλημμένος; Ή ταυτίζεις τον Δημο με κάποιες κακόφημες συνοικίες του; Προσοχή, δεν λέω ότι είναι όμορφος, το ασχημότερος μου κάνει εντύπωση. 4
parlapipas25 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Φυσικά. Με τα ιστορικότερα και κάποια από τα σπουδαιότερα μνημεία της χώρας, είναι και ο πιο... άσχημος. Μήπως είσαι λιιιγο προκατειλημμένος; Ή ταυτίζεις τον Δημο με κάποιες κακόφημες συνοικίες του; Προσοχή, δεν λέω ότι είναι όμορφος, το ασχημότερος μου κάνει εντύπωση.Πες τα ρε φιλε,τι να μας πουνε τωρα αυτοι.Εμεις ειχαμε αρχαιους Ελληνες και αυτοι τρωγανε βελανιδια να πουμε.
aristos12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 περιοχή νέος κόσμος κ πιό συγκεκριμένα στόν αηγιάννη ,βρίσκεις κ σπίτια επιπλωμένα στά χρηματα πού διαθετεις ανετα , εχεις δίπλα σου τό μετρό κ βρίσκεις εκεί από μαγαζιά τά πάντα ,μέ τρόφιμα -ρούχα - παπούτσια - ετοιμα φαγητά - καφέ κλπ ,σέ 10 λεπτά εισαι στό κέντρο τής αθηνας η μέ μετρό η μπλέ λεωφορεία η μέ ποδήλατο (αν εισαι τού αθλήματος)
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους! Σκεφτομαι να μετακομισω στην Αθηνα, και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. Λιγα πραγματακια για μενα: - Ειμαι 40 ετων. - Οχι πλουσιος αλλα οικονομικα ανεξαρτητος. Δουλευω απο το σπιτι. - Δεν εχω γυναικα και παιδια. - Μου αρεσουν η pop/rock μουσικη, και το περπατημα. - Εχω αυτοκινητο, αλλα δεν θελω να τρωω ολη τη μερα μου μεσα στην κυκλοφορια (εχω και ενα θεματακι με τον προσανατολισμο ειναι η αληθεια χρειαζομαι χρονο μεχρι να μαθω ενα νεο μερος). - Με ενδιαφερει ενα μερος που να εχει "ζωη", και cool κοσμο. - Κατα προτιμηση, να ειναι καθαρο μερος με χαμηλη η καθολου εγκληματικοτητα. Ποιες περιοχες πιστευετε πως πρεπει να τσεκαρω? Σας ευχαριστω! Γιωργος Τράβα Θεσσαλονίκη. Μακράν καλύτερη πόλη,
kirileman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κάνω παράθεση αυτό αλλά η ερώτηση πάει στο προηγούμενο post. Γιατί σε εκνευρίζει η Ηλιούπολη? :PΛόγω ρυμοτομίας και κλίματος.Με τεράστια διαφορά ο ασχημότερος δήμος της Ελλάδας είναι ο Δήμος Αθηναίων.Το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσσσα γελάνε.
braxamiotis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Λόγω ρυμοτομίας και κλίματος. Το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσσσα γελάνε. Ζεφυρι και Ανω Λιοσια ειναι περιοχες και οχι δημοι.
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Νέα Σμύρνη = ίσως η χειρότερη περιοχή για να παρκάρεις. Βλέπω από πολλούς μια μανία με το να είναι μέσα ή κοντά στο κέντρο. Να το κάνει τι? Πηγαίνω στο κέντρο 1 - 2 φορές τα 2 χρονια και αυτό με πικρα 1
V for Vagelis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Με τεράστια διαφορά ο ασχημότερος δήμος της Ελλάδας είναι ο Δήμος Αθηναίων. Ναι είναι άσχημος. Είναι όμως όσο άσχημος όσο και περίπου κάθε άλλος δήμος της Αθήνας ή και των μεγαλουπόλεων της Ελλάδας γενικότερα, που έχει χτιστεί στη πλειοψηφία του από το 60-70 και μετά... Τουλάχιστον ο δήμος Αθηνών έχει και μια παλιά πόλη (όσο μικρή και αν είναι), όπου βρίσκεις και τις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης. 3
nomikarios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Νέα Σμύρνη = ίσως η χειρότερη περιοχή για να παρκάρεις. Βλέπω από πολλούς μια μανία με το να είναι μέσα ή κοντά στο κέντρο. Να το κάνει τι? Πηγαίνω στο κέντρο 1 - 2 φορές τα 2 χρονια και αυτό με πικρα Η μισή Αττική έρχεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σε άλλες κοντινές περιοχές του δήμου Αθηναίων, για δουλειά, αλλά και για διασκέδαση, τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. 1
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εγώ ανήκω στους υπόλοιπους που το αποφεύγουν σαν ο διάβολος το λιμάνι. Το να δουλεύεις στο κέντρο σημαίνει άπειρο στριμωξιδι στα ΜΜ με κάθε καρυδιας καρύδι ή αν πας με αυτοκίνητο απίστευτη ταλαιπωρία και καταστροφή του αυτοκινήτου σου. Άσε οι πορείες τα επεισόδια κλπ. Όσο για διασκέδαση εκτός από κάνα θέατρο δεν έχω πάει ποτέ για κάτι άλλο 1
nomikarios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εγώ ανήκω στους υπόλοιπους που το αποφεύγουν σαν ο διάβολος το λιμάνι. Το να δουλεύεις στο κέντρο σημαίνει άπειρο στριμωξιδι στα ΜΜ με κάθε καρυδιας καρύδι ή αν πας με αυτοκίνητο απίστευτη ταλαιπωρία και καταστροφή του αυτοκινήτου σου. Άσε οι πορείες τα επεισόδια κλπ. Όσο για διασκέδαση εκτός από κάνα θέατρο δεν έχω πάει ποτέ για κάτι άλλο Δηλαδή δεν έχεις βγει ποτέ για βράδυ στο Γκάζι, Ψυρρή, Κολωνάκι, πλ. Αγίας Ειρήνης, κλπ.; Κρίμα! Για το αυτοκίνητο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο παρκάρισμα (αν είσαι μόνιμος κάτοικος βέβαια έχεις τις μπλε θέσεις), να σου ανοίξουν το αυτοκίνητο κινδυνεύεις σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά τουλάχιστον υπάρχει το μετρό που σώζει την κατάσταση. Άλλωστε και σε πολλούς άλλους δήμους όπως το Χαλάνδρι που αναφέρθηκε, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το παρκάρισμα, αν όχι μεγαλύτερο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Με τεράστια διαφορά ο ασχημότερος δήμος της Ελλάδας είναι ο Δήμος Αθηναίων. Αν μενεις στη Βικτωρια ναι, αν μενεις στο Κολωνακι ή δυο στενα απο την Ακροπολη οχι... Εγώ ανήκω στους υπόλοιπους που το αποφεύγουν σαν ο διάβολος το λιμάνι. Το να δουλεύεις στο κέντρο σημαίνει άπειρο στριμωξιδι στα ΜΜ με κάθε καρυδιας καρύδι ή αν πας με αυτοκίνητο απίστευτη ταλαιπωρία και καταστροφή του αυτοκινήτου σου. Άσε οι πορείες τα επεισόδια κλπ. Όσο για διασκέδαση εκτός από κάνα θέατρο δεν έχω πάει ποτέ για κάτι άλλο Καλα ετσι οπως το γραφεις θα νομισει κανενας οτι καθε δευτερη μερα παιζουν ξυλο τα ματ με διαδηλωτες στο κεντρο. Η μισή Αττική έρχεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σε άλλες κοντινές περιοχές του δήμου Αθηναίων, για δουλειά, αλλά και για διασκέδαση, τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Καν'το 1 φορα την εβδομαδα... Να κάνει τι εκεί πάνω; Για να κατέβεις στη Ν. Ιωνία θες μισή ώρα, όχι 15 λεπτά. Εκεί πρέπει να βρεις να παρκάρεις και θες, χωρίς την αναμονή, άλλα 15 λεπτά έως την Ομόνοια με τον Ηλεκτρικό. Συνολικά θες 1 ώρα για να φτάσεις στο κέντρο, όταν από το Ελληνικό φτάνεις σε μισή ώρα. Οι Θρακομακεδόνες είναι για μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν βαρεθεί την παράνοια της πόλης. Άσε που δε νομίζω να βρει εκεί πολυκατοικίες με μικρά διαμερίσματα προς ενοικίαση. Και στον Περισσο ωρα αιχμης δεν βρισκεις να παρκαρεις. Νομος πλεον. Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Αν υπάρχει δυνατότητα επιλογής δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα διάλεγε διαμέρισμα και όχι μονοκατοικία! Αν ειναι εργενης και δουλευει πολλες ωρες το διαμερισμα βολευει γιατι εχει λιγοτερες δουλειες. Επισης σε πολλες περιοχες της Αθηνας αυτοι που μενουν σε μονοκατοικιες εχουν βαλει καγκελα στα παραθυρα για ασφαλεια, κανοντας τα φυλακες. Ενω αν μενεις σε διαμερισμα ειδικα απο 3ο και πανω εχεις λυμενο το προβλημα της ασφαλειας σε ενα μεγαλο βαθμο 3
alex_000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εννοείται η Αθήνα είναι παράδεισος μπροστά σε Λονδίνο/Παρίσι/Νέα Υόρκη. Στην Αθήνα όμως τα πράματα είναι αντίθετα. Στον ανεπτυγμένο κόσμο όσο πιο κεντρικά πας σε μια μεγαλούπολη τόσο μικραίνει η εγκληματικότητα και γίνεται πιο κυριλέ η κατάσταση Στην Αθήνα όσο πιο κεντρικά πας τόσο λιγότερα Ελληνικά ακούς και συνέχεια κοιτάς πίσω σου 1
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δηλαδή δεν έχεις βγει ποτέ για βράδυ στο Γκάζι, Ψυρρή, Κολωνάκι, πλ. Αγίας Ειρήνης, κλπ.; Κρίμα! Για το αυτοκίνητο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο παρκάρισμα (αν είσαι μόνιμος κάτοικος βέβαια έχεις τις μπλε θέσεις), να σου ανοίξουν το αυτοκίνητο κινδυνεύεις σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά τουλάχιστον υπάρχει το μετρό που σώζει την κατάσταση. Άλλωστε και σε πολλούς άλλους δήμους όπως το Χαλάνδρι που αναφέρθηκε, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το παρκάρισμα, αν όχι μεγαλύτερο. μπα προτιμω παραλια με θεα θαλασσα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις