isim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει να αναπτύσεται πολύ μαθαίνω.Ειδικά εκεί γύρω από την Δεκελείας...Όταν φτιάξει και το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει περιζήτη η περιοχή καθώς υπάρχει και σχεδιασμός για στάση μετρό σε βάθος χρόνου (καμιά δεκαετία και βάλε σύμφωνα με την Αττικό Μετρό). Εκεί με 300 βρίσκει οτι γουστάρει.Το μεγάλο αρνητικό όμως είναι η ζέστη εκεί.Χρειάζεται στάνταρ AC σχεδόν σε κάθε δωμάτιο για να επιβιώσει κάποιος από την φημισμένη καλοκαιρινή ζέστη της Νέας Φιλαδέλφειας η οποία βαράει 40άρες για την πλάκα της. Συμφωνω απολυτα και στα δυο! Πολλες επιλογες απο μαγαζια για φαγητο και ποτο!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εμ ειναι παρά πολύ παλιό φίλε μου Θα ήθελε γερή ανακαίνιση αυτό έλεγα και πιο πριν Το θέμα είναι να πάει σε ένα σχετικά μοντέρνο σπιτάκι τουλάχιστον 07'-08' Αν ήταν έτσι και με 300€ βρίσκεις βούλα σπίτι του 65' Έ οχι και πολύ παλιό το σπίτι τελών 80΄, μην τρελαθούμε, αν ήταν έτσι τι να πούμε στο κέντρο με τις περισσότερες πολυκατοικίες του 60-70. Μια ήπια προς μέτρια ανακαίνιση χρειάζεται τέτοιο σπίτι, αυτά του 50΄-60΄ άντε και 70΄ είναι που θέλουν μια γερή ανακαίνιση πλέον. Τα σπίτια μετά του 2000 έχουν γενικώς τσιμπιμένα και υψηλά ενοίκια, ειδικά αν μιλάμε για περιοχή που η πλειοψηφία των κτιρίων είναι παλαιότερα και τα νέα είναι λίγα. Υπάρχει κάτι Site: τέτοιο και μερικά ακόμα κάτω απο 350 που φαίνονται συμπαθητικά. Αν βάλεις όλες τις νεοπλουτίστικες περιοχές εκεί γύρω, είναι αρκετές οι επιλογές. Είπα όμως ήδη να μην πάει εκεί για διάφορους λόγους (απόσταση από κέντρο, κρύο, σνομπαρία, χωρίς καλα ΜΜΜ). Το ενοίκιο δεν είναι το μοναδικό θέμα που πρέπει να κοιτάξεις αν θες να μείνεις σε τέτοιες περιοχές, αλλά τα 3 βασικά πέραν του ενοικιου είναι, α) Κόστος βασικών αγαθών και προϊόντων, κόστος διασκέδασης στην περιοχή αυτή. β) Κόστος κοινοχρήστων, άλλες τιμές ζητάνε συνεργεία και εταιρείες διαχείρισης διαφόρων θεμάτων σε πολυκατοικίες των β. προαστίων και άλλες σε πιο λαϊκές συνοικίες και περιοχές, άρα αυξημένο κόστος κοινοχρήστων στα β. προάστια. γ) Κόστος δημοτικών τελών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από δήμο σε δήμο. 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Έ οχι και πολύ παλιό το σπίτι τελών 80΄, μην τρελαθούμε, αν ήταν έτσι τι να πούμε στο κέντρο με τις περισσότερες πολυκατοικίες του 60-70. Μια ήπια προς μέτρια ανακαίνιση χρειάζεται τέτοιο σπίτι, αυτά του 50΄-60΄ άντε και 70΄ είναι που θέλουν μια γερή ανακαίνιση πλέον. Τα σπίτια μετά του 2000 έχουν γενικώς τσιμπιμένα και υψηλά ενοίκια, ειδικά αν μιλάμε για περιοχή που η πλειοψηφία των κτιρίων είναι παλαιότερα και τα νέα είναι λίγα. Σε σπίτια του 80' που έχω κάνει παρα πολλές ανακαινίσεις εχριζαν άμεσα πέταμα ή κουζινα και τα μπάνια.Επίσης τα μπαλκόνια ειχαν χάλια,και γενικά το υδραυλικό σύστημα άρχιζε να έχει πολλά προβλήματα.(λόγω σιδεροσωληνων,πηλινων αποχέτευσεων που είχαν κάνει καθίζηση κ.α) Πάντως με μερικές στοχευμένες επισκευες γίνεται οκ. Τωρα τα σπίτια του 50' ε εντάξει θέλουν τρελή ανακαίνιση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Σε σπίτια του 80' που έχω κάνει παρα πολλές ανακαινίσεις εχριζαν άμεσα πέταμα ή κουζινα και τα μπάνια. Επίσης τα μπαλκόνια ειχαν χάλια,και γενικά το υδραυλικό σύστημα άρχιζε να έχει πολλά προβλήματα.(λόγω σιδεροσωληνων,πηλινων αποχέτευσεων που είχαν κάνει καθίζηση κ.α) Πλάκα μου κάνεις! Φίλε, μιλάμε για κακό κατασκευαστή που έκανε χαμηλής ποιότητας σπίτια αν ισχύουν όσα λες για σπίτι τελών του 80. Άκου πύλινη αποχέτευση! Εγώ μένω σε σπίτι του 1900 που το κληρονόμησα από τον πατέρα μου, επειδή δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο κόστος συντήρησης και ούτε μπορούμε να το γκρεμίσουμε γιατί βγήκε διατηρητέο, νοικιάσαμε ένα διαμέρισμα της μάνας μου του 88' για να έχουμε κάποια έσοδα και να κάνουμε κάποια λίγα πράγματα εδώ. Στο σπίτι του 88' τα υδραυλικά ήταν μια χαρά (χαλκοσωλήνες), μόνο κάτι διαρροές σε καλοριφέρ που φτιάχτηκαν, στα ηλεκτρολογικά αλλάξαμε μόνο ασφάλειες στον πίνακα όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα στον ενοικιαστή, σε όλα τα υπόλοιπα απλά βάψιμο/στοκάρισμα/βερνίκωμα πατώματος και βίδωμα κάποιων στηριγμάτων ντουλαπιών στα Υ/Δ. Το διαμέρισμα είχε διπλά τζάμια από κατασκευής και θέρμανση που την ρυθμίζεις εσύ από το σπίτι, μπάνιο και είδη υγιεινής κυριλέ, κουζίνα κάναμε τρίψιμο στο δάπεδο βερνίκωμα στα ντουλάπια και όλα οκ. Μπαλκόνια εξωτερικά μόνο βάψιμο και όλα κομπλέ. Προβλήματα με υγρασίες δεν υπάρχουν. Πύλινη αποχέτευση με προβλήματα καθίζησης έχουμε εμείς στο σπίτι του 1900, δεν ξέρω ακόμα πότε θα την αλλάξουμε, οι τελευταίες πύλινες αποχετεύσεις σε πολυκατοικίες στην Αθήνα και οι σωλήνες από μολύβι σταμάτησαν στα μέσα του '70, από εκεί και μετά έχουμε άλλα υλικά κατασκευής. Να φανταστείς στο σπίτι μου είχαμε σωλήνες 80 ετών από μολύβι και τους αλλάξαμε όλους πριν 3-4 χρόνια γιατί άρχισαν πολλαπλές διαρροές και ο υδραυλικός δεν μπορούσε να κάνει συγκόλληση σε τέτοιο υλικό, άντεξαν πάντως πάρα πολλά χρόνια, μόνο 1 διαρροή συνέβη στον παγετό του 2002. Επίσης ηλεκτρολογικά δεν έχουμε αλλάξει απολύτως τίποτα, μόνο βλάβες σε διακόπτες/πρίζες έχουμε και 1 προβλημα πίσω από το ταμπλό που διορθώθηκε πρόσφατα. Υπάρχουν βέβαια σοβαρά προβλήματα υγρασίας.
johnbond Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει να αναπτύσεται πολύ μαθαίνω.Ειδικά εκεί γύρω από την Δεκελείας..AMA ΠΟΤΕ φτιάξει και το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει περιζήτη η περιοχή καθώς υπάρχει και σχεδιασμός για στάση μετρό σε βάθος χρόνου (καμιά δεκαετία και βάλε σύμφωνα με την Αττικό Μετρό). Εκεί με 300 βρίσκει οτι γουστάρει.Το μεγάλο αρνητικό όμως είναι η ζέστη εκεί.Χρειάζεται στάνταρ AC σχεδόν σε κάθε δωμάτιο για να επιβιώσει κάποιος από την φημισμένη καλοκαιρινή ζέστη της Νέας Φιλαδέλφειας η οποία βαράει 40άρες για την πλάκα της. fixed
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πλάκα μου κάνεις! Φίλε, μιλάμε για κακό κατασκευαστή που έκανε χαμηλής ποιότητας σπίτια αν ισχύουν όσα λες για σπίτι τελών του 80. Άκου πύλινη αποχέτευση! Εγώ μένω σε σπίτι του 1900 που το κληρονόμησα από τον πατέρα μου, επειδή δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο κόστος συντήρησης και ούτε μπορούμε να το γκρεμίσουμε γιατί βγήκε διατηρητέο, νοικιάσαμε ένα διαμέρισμα της μάνας μου του 88' για να έχουμε κάποια έσοδα και να κάνουμε κάποια λίγα πράγματα εδώ. Στο σπίτι του 88' τα υδραυλικά ήταν μια χαρά (χαλκοσωλήνες), μόνο κάτι διαρροές σε καλοριφέρ που φτιάχτηκαν, στα ηλεκτρολογικά αλλάξαμε μόνο ασφάλειες στον πίνακα όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα στον ενοικιαστή, σε όλα τα υπόλοιπα απλά βάψιμο/στοκάρισμα/βερνίκωμα πατώματος και βίδωμα κάποιων στηριγμάτων ντουλαπιών στα Υ/Δ. Το διαμέρισμα είχε διπλά τζάμια από κατασκευής και θέρμανση που την ρυθμίζεις εσύ από το σπίτι, μπάνιο και είδη υγιεινής κυριλέ, κουζίνα κάναμε τρίψιμο στο δάπεδο βερνίκωμα στα ντουλάπια και όλα οκ. Μπαλκόνια εξωτερικά μόνο βάψιμο και όλα κομπλέ. Προβλήματα με υγρασίες δεν υπάρχουν. Πύλινη αποχέτευση με προβλήματα καθίζησης έχουμε εμείς στο σπίτι του 1900, δεν ξέρω ακόμα πότε θα την αλλάξουμε, οι τελευταίες πύλινες αποχετεύσεις σε πολυκατοικίες στην Αθήνα και οι σωλήνες από μολύβι σταμάτησαν στα μέσα του '70, από εκεί και μετά έχουμε άλλα υλικά κατασκευής. Να φανταστείς στο σπίτι μου είχαμε σωλήνες 80 ετών από μολύβι και τους αλλάξαμε όλους πριν 3-4 χρόνια γιατί άρχισαν πολλαπλές διαρροές και ο υδραυλικός δεν μπορούσε να κάνει συγκόλληση σε τέτοιο υλικό, άντεξαν πάντως πάρα πολλά χρόνια, μόνο 1 διαρροή συνέβη στον παγετό του 2002. Επίσης ηλεκτρολογικά δεν έχουμε αλλάξει απολύτως τίποτα, μόνο βλάβες σε διακόπτες/πρίζες έχουμε και 1 προβλημα πίσω από το ταμπλό που διορθώθηκε πρόσφατα. Υπάρχουν βέβαια σοβαρά προβλήματα υγρασίας. Άσε φίλε βασιλη το τι έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια σε σπίτια εδώ στο λεκανοπέδιο.δεν φαντάζεσε το τι κακοτεχνιες έχουν γίνει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 " cities in a city " που λενε και στο χωριο σου ε? Εγω συμφωνα με την δικη μου γνωμη την επαρχιωτικη,την λιγοστη προτεινω να μην μεινει κεντρο και γυρω απο αυτο.Οι περιοχες που ανεφερα γυρω απο το κεντρο ειναι.Δεν ειναι κεντρο Αθηνων?Θα με βουρλισεις? by the way που λενε και στο δικο μου το χωριο πολυ αναλυση για το τιποτα Αιντε παλι: ποσες φορες αραγιες, ω γιες, θα χρειαστει να το γραψουμε? (καλως η κακως) προκειται για: μικρες -εντελως διαφορετικες ομως!- πολεις μεσα στην "ιδια πολη"..! [Υπαρχουν περιοχες, που θα επρεπε να σε πληρωνουν για να μεινεις, το εχεις ζησει & το εχω ζησει* -> στη περιπτωση μου η 'αντιληψη-ατρωτοτητας' της νεαρης ηλικιας εφταιγε ] Ο ανθρωπος αναφερθηκε στο ποσο σημαντικη θεωρει την ασφαλεια, λοιπον & για να το τελειωνουμε: ετουτο ^^ ειναι κατι που αναφερεται ως πραγματικα σημαντικο, στο κομματι "Αυτοαμυνα" (που με ενδιαφερει), οπως και στις Υπηρεσιες Ασφαλειας (δεν με αφορουν) [Αν δεν σου αρεσει το cities in city, εχω στο τσεπακι και το law of the land = αν καποιος αποφασισει ξερωγω, να μεινει στο...Harlem, δεν εχει (καμια ομως!) σημασια: τι πιστευει ο ιδιος για την ασφαλεια του και τους νομους που υπαρχουν & θα επρεπε να εφαρμοζονται, ωστε να τον προστατευσουν! Αν δεν λαβει σοβαρα υποψιν, πως πρωτιστως, εχει ισχυ η... περιοχη-location-land με τους δικους της νομους-laws κατοικιας εντος της, τοτε απολυτως εριστικα και ηλιθια, ριχνει ξεκινωντας μια γερη κλωτσια (το λιγοτερο), στην ασφαλεια του..] *αρχη της Αχαρνων: ολαταπαντα! 1
Yperaspisths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τι Καλλιθέα του λέτε του ανθρώπου; Οι καλές περιοχές ειναι Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος και φυσικά Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα ,αλλα οι τρεις τελευταίες ας πουμε οτι είναι πιο μακριά απο το κέντρο. Ηλιούπολη, Δάφνη και Αγιος Δημητριος λοιπόν. Έχει αρκετά μέρη με ησυχία ενω η εγκληματικότητα είναι μικρή. 2
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ναι επίσεις καλές είναι διονυσος,παλαιο ψυχικό,εκαλη και φιλοθεη Μόνο που είπε το παλικάρι 300€ ενοίκιο. Εκεί κολλάμε αλλιώς θα του λέγαμε να μείνει σε μία μεζονέτα στο ψυχικό. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν κολλαμε πουθενα -> αυτη η τιμη / τετραγωνικα, για παραδειγμα @ Νεα Σμυρνη που προταθηκε -κι οχι μονο!-βρισκονται, σημερα! Θελεις οτι, σιγουρα χρειαζεται και ψαξιμο? Προφανως, ομως κατι τετοιο δεν ειναι "παραλογο" Ακομη και ανεβαινοντας απο Κολωνακι ψηλα προς Λυκαβηττο -μια απ' τις αγαπημενες βολτες στη πολη-εχω δει κατα καιρους ενοικιαστηρια στυλ: 55 τμ / 350 ευρω (μαλιστα ακομη και για επαγγελματικη στεγη)
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ναι επίσεις καλές είναι διονυσος,παλαιο ψυχικό,εκαλη και φιλοθεη Μόνο που είπε το παλικάρι 300€ ενοίκιο. Εκεί κολλάμε αλλιώς θα του λέγαμε να μείνει σε μία μεζονέτα στο ψυχικό. Παρακαλώ δευτερότριτες περιοχές να μην συγκρίνονται με την Διονυσάρα. Θα ανεχτούμε να συγκρινόμαστε στο τσακίρ κέφι μόνο με την Βουλιαγμένη σε ολόκληρη την Νοτιο Ανατολική Ευρώπη. Ευχαριστούμε.
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ρατσισμούλης από τον Τοξόβολο της καρδιάς μας; Δεν το περίμενα... 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρακαλώ δευτερότριτες περιοχές να μην συγκρίνονται με την Διονυσάρα. Θα ανεχτούμε να συγκρινόμαστε στο τσακίρ κέφι μόνο με την Βουλιαγμένη σε ολόκληρη την Νοτιο Ανατολική Ευρώπη. Ευχαριστούμε. Δεύτεροτρίτη το παλαιό ψυχικό;;;; Άντε οκ ή εκαλη και ή φιλοθεη. Α δεν μιλάς ωραία....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ρατσισμούλης από τον Τοξόβολο της καρδιάς μας; Δεν το περίμενα... Μα τι pleb που είσαι... 1
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τι Καλλιθέα του λέτε του ανθρώπου; Οι καλές περιοχές ειναι Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος και φυσικά Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα ,αλλα οι τρεις τελευταίες ας πουμε οτι είναι πιο μακριά απο το κέντρο. Καλές περιοχές η Δάφνη και ο Άγ. Δημήτριος; Και η διαφορά τους με τις 3 τελευταίες είναι η απόσταση από το κέντρο; Ρίξε μία ματιά στις τιμές ζώνης των παραπάνω περιοχών και μετά δες και τις τιμές των ακινήτων σε αυτές. Μετά κάνε edit. Παρακαλώ δευτερότριτες περιοχές να μην συγκρίνονται με την Διονυσάρα. Θα ανεχτούμε να συγκρινόμαστε στο τσακίρ κέφι μόνο με την Βουλιαγμένη σε ολόκληρη την Νοτιο Ανατολική Ευρώπη. Ευχαριστούμε. Τρώει σκόνη από Άλιμο (Πανί και παραλία), Γλυφάδα κάτω, Π. Φάληρο παραλία, Κάτω Ελληνικό, Βούλα, Π. Ψυχικό και άλλες πολλές. Δε μιλάμε για Βουλιαγμένη που τη βλέπουν με κυάλια οι υπόλοιποι. Οπότε άραξε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις