Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που παρατηρώ σε αυτό το νήμα, όπως και σε όλα όσα έχει γίνει η ίδια συζήτηση, είναι ότι υπάρχουν κάποιοι-αρκετοί, που γράφουν έχοντας κατά νου το «άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».

Έλα Θεσσαλονίκη λέει ο ένας, σε περιμένουμε στον Κολωνό λέει ο άλλος.

Ειλικρινά απορώ. Μαγαζιά έχετε και θέλετε να ανεβάσετε το τζίρο; Τι διάολο..

Εκτός κι αν προτείνετε το μόνο που γνωρίζετε, επειδή απλά αυτό μάθατε. Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο από τα δύο..

Ή επειδή απλά αυτό μάθατε και συνηθίσατε, νομίζετε ότι δεν παίζει κάτι άλλο καλύτερο.

Κι εγώ μένω Άγιο Δημήτριο (σύνορα με Άλιμο), δε βγήκα να πω «θα σε βοηθήσω στη μετακόμιση».

Αυτό στο οποίο θα συμφωνήσω με τον The DevilMayCare, είναι ότι υπάρχουν ζώνες μέσα στις ίδιες περιοχές, που παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

• Like 6
Δημοσ.

Κι εγώ μένω Άγιο Δημήτριο (σύνορα με Άλιμο), δε βγήκα να πω «θα σε βοηθήσω στη μετακόμιση».

Όταν γείτονές σου μου δίνουν τη διεύθυνσή τους και μου λένε Άλιμο (εκεί πάνω από τη Θεομήτορος), 9 στις 10 ανήκουν στον Άγ. Δημήτριο. Ε, μετά από τις πρώτες φορές που παιδευόμουν χωρίς επιτυχία να τους βρω στο maps, έβαλα μυαλό.
Δημοσ.

Χεχ, i see what you did there..

Πλάκα-πλάκα, πολλές οδοί έχουν το ίδιο όνομα σε Άγιο Δημήτριο και Άλιμο, με ελάχιστη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους.

Και σε αρκετά site/εφαρμογές, η κατάσταση είναι μπερδεμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Mάγκες πολύ μουφα αυτή η κοντρα με τις περιοχές. Δεν διαφωνώ πως κάποιες είναι οντως σκατόλακος επειδή ειχανε μλκες στην τοπικη αυτοδιοικηση που δεν κανανε τιποτα και ένα καρο αχρηστους που τρώγανε λεφτά αλλα εντάξει και αυτό το υφάκι "εγω είμαι από ψυχικο μη μου μιλας" είναι μεγάλα ζώα οσοι και οσες το έχουνε. Το γραφω εδω δημοσια οσοι είναι έτσι να το ξέρουν :cry:  :cry:

Επειδή πρωτοι αυτοι πουλάνε μουρη και υποτιμούν τον κοσμο ή νομιζουν ότι τον υποτιμούν. Ειχε βγει και σιριαλ παλια εραστης δυτικων προαστιων υπαρχει γενικοτερη λοξα δηλαδή ότι οσοι μένουν σε κάποιες περιοχες θεωρουν τον εαυτο τους φιρμες και ανωτερους από κάποιους αλλους. Μαλακιες όλα αυτά για μενα. Μπουρδες και φαντασιοπληξίες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά τα λες, μέχρι ένα σημείο όμως..

Δεν είναι μπούρδα το να πεις ότι ο Άγιος Παντελεήμονας έχει χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από τη Βούλα, τι να κάνουμε τώρα..

Επειδή κάποιος έχει μεγαλώσει στον Άγιο Παντελεήμονα, πρέπει να θιχτεί δηλαδή, λες και θίξαμε τον ίδιο;

• Like 6
Δημοσ.

Λογικο μου φαινεται αυτό. Ολοι οι λεφτάδες αλλωστε είναι στη Βουλα οποτε λογικο να έχουν εξασφαλισει και περισσοτερες ανέσεις. Και εγω το ιδιο μπορει να έκανα αλλα δεν θα θεωρουσα οτι είμαι ανώτερος από έναν τύπο που ζει σε κάποια άλλη περιοχη πχ. Έκατσε να κάνω λεφτά και βρέθηκα σε μια άλλη περιοχή.

Εδώ μια φορά ειχα ακουσει από έναν γνωστο οτι αμα έσκαγα λεει στο κολλεγιο αθηνων με ρουχα που δεν είναι μάρκες θα με κορόιδευαν. Περιεργες νοοτροπίες δημιουργούνται σε ένα παιδι που τα έχει όλα από μικρή ηλικια.

Δημοσ.

Ο TS  θέλει να ζήσει τη "ζούγκλα" της Αθήνας όπως λέει και του έχει προταθεί από Διόνυσος μέχρι Βουλιαγμένη..

Όσοι μιλάτε για τεράστια εγκληματικότητα μάλλον βλέπετε φουλ ταινίες..Ως φοιτητής έχω περπατήσει άπειρες φορές Εξάρχεια,Κυψέλες,Μεταξουργεία κλπ δεν με έχει πειράξει κανείς...και δεν ήμουν 40αρης.,μπορεί και να τυχε τι να πω αλλα δεν εχω ακουσει κατι και απο φίλους..

τέσπα μιας και θες να ζήσεις την Αθήνα και όχι κάποιο μακρινό προάστιο της προτείνω Πετράλωνα,Κουκάκι,Μετς. Μπορεί να έχει βρώμα το κέντρο αλλα με αυτη τη βρώμα το αγαπήσαμε

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! :-)

Σκεφτομαι να μετακομισω στην Αθηνα, και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.

Λιγα πραγματακια για μενα:

- Ειμαι 40 ετων.

- Οχι πλουσιος αλλα οικονομικα ανεξαρτητος. Δουλευω απο το σπιτι.

- Δεν εχω γυναικα και παιδια.

- Μου αρεσουν η pop/rock μουσικη, και το περπατημα.

- Εχω αυτοκινητο, αλλα δεν θελω να τρωω ολη τη μερα μου μεσα στην κυκλοφορια (εχω και ενα θεματακι με τον προσανατολισμο ειναι η αληθεια χρειαζομαι χρονο μεχρι να μαθω ενα νεο μερος).

- Με ενδιαφερει ενα μερος που να εχει "ζωη", και cool κοσμο.

- Κατα προτιμηση, να ειναι καθαρο μερος με χαμηλη η καθολου εγκληματικοτητα.

Ποιες περιοχες πιστευετε πως πρεπει να τσεκαρω?

Σας ευχαριστω!

Γιωργος

Θα ελεγα 2 περιοχες.

Αμπελοκηποι. Εισαι κεντρο. Καλες συγκοινωνιες (μετρο, λεωφορείο κλπ). Δυνατοτητες για εξοδους. 45 λεπτα (αντε 1 ωρα) απο παντου.

Μαρουσι. Εχεις συγκοινωνιες. Περπατιεται πολυ ευχαριστα. Εχεις ΒΠ (Κηφισια) διπλα που ειναι ομορφα. Καταστηματα/εμπορικα απειρα. Δυνατοτοτητες εξοδου υπαρχουν πολλες αλλα οχι αυτες του κεντρου. Μειονεκτημα - δεν εισαι κεντρο.

Δημοσ.

Θα ελεγα 2 περιοχες.

Αμπελοκηποι. Εισαι κεντρο. Καλες συγκοινωνιες (μετρο, λεωφορείο κλπ). Δυνατοτητες για εξοδους. 45 λεπτα (αντε 1 ωρα) απο παντου.

Μαρουσι. Εχεις συγκοινωνιες. Περπατιεται πολυ ευχαριστα. Εχεις ΒΠ (Κηφισια) διπλα που ειναι ομορφα. Καταστηματα/εμπορικα απειρα. Δυνατοτοτητες εξοδου υπαρχουν πολλες αλλα οχι αυτες του κεντρου. Μειονεκτημα - δεν εισαι κεντρο.

Αν μου βρεις σπίτι με 300 ευρω στο Μαρούσι το οποιο δεν είναι παλιό, μετακομιζω αύριο το πρωί. Το ότι δεν είναι κοντά στο κέντρο μόνο σαν πλεονέκτημα το βλεπω
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει σπίτι με 300€ μαρουσι και καινούργιο ή έστω 5ετιας..

Απλά το ξεχνάτε.

Γενικά από νέα Ιωνία και πάνω δεν βρίσκεις σχετικά νέο με 300 ευρω
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που παρατηρώ σε αυτό το νήμα, όπως και σε όλα όσα έχει γίνει η ίδια συζήτηση, είναι ότι υπάρχουν κάποιοι-αρκετοί, που γράφουν έχοντας κατά νου το «άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».....................................

Μα είναι κλασσικό σύμπτωμά μας όταν μας καλέσουν να προτείνουμε κάτι.

Η περιοχή μας είναι η καλύτερη ή τουλάχιστον η πιο βολική.

Το αυτοκινητό μας το πιο πρακτικό/οικονομικό.

Το τηλεφωνό μας το καλύτερο

κλπ

Δεν ξέρω αν φταίει το ρητό που ανέφερες, η προσπάθεια μέσα από την πρότασή μας να αυτοεπιβεβαιωθούμε για το δικό/επιλογή μας ή απλά "τόσα ξέρουμε, τόσα λέμε".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει σπίτι με 300€ μαρουσι και καινούργιο ή έστω 5ετιας..

Απλά το ξεχνάτε.

Πολυ σωστό το ανέφερα και νωρίτερα. Οι τιμές για δυαρι 5-10 ετών ξεκινάνε απο 380€ και φτάνουν εως και τα 800€ σε κυριλλε πολυκατοικίες (εχω δει και 1000€ σε πολυκατοικία με πισινα στην ταρατσα κοντα στο ΟΑΚΑ.....)!!

Δημοσ.

Τι του λετε ρε παιδια του ανθρωπου ? Κεντρο Καλλιθεες Παγκρατια Εκαλες κλπ ?

Η επιλογη ειναι μια Νοτια προατια Ελληνικο Αργυρουπολη και γυρω περιοχες

Ησυχια, ανετοι δρομοι, θαλασσα, μετρό, φοβερα μαγαζια ............

• Like 1
Δημοσ.

Καλές περιοχές η Δάφνη και ο Άγ. Δημήτριος; Και η διαφορά τους με τις 3 τελευταίες είναι η απόσταση από το κέντρο; Ρίξε μία ματιά στις τιμές ζώνης των παραπάνω περιοχών και μετά δες και τις τιμές των ακινήτων σε αυτές. Μετά κάνε edit.

Για Δάφνη συμφωνώ έχει στενούς σκατοδρομους. Ο Αγ.Δημητριος απο την αλλη (εκεί μένω) έχει μια χαρά συνοικίες , μπορείς να βρεις γειτονιά με ικανοποιητικού μεγέθους στενά και αρκετά μαγαζιά κοντά. Εγώ έχω τα πάντα δίπλα μου, τράπεζες, σουβλάκια-φούρνους-καφέ για take away, φαρμακεία , μαγαζιά όπως Γερμανος , κάβα κλπ κλπ.

Έχει μετρό και σαν περιοχή ειναι κοντά και στο κέντρο αλλά και στα νότια πχ Γλυφάδα που ειναι ωραία για βόλτα. Γενικα απο εδώ πας άνετα παντού, έχει και είσοδο Αττικής οδού κοντά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...