Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γαμωτο, βλεπω μεσα στην κριση τον κοσμο να αγωνίζεται - αξιοπρεπως οι περισσότεροι - για την επιβιωση του.

Αλλα υπαρχουν και ενα σωρο λαμογια που πουλανε κολλαγονα για καθε νοσο καθε #&@ια, παιζουν "παιχνιδια" αναγραμματισμου. Τα παραπανω κυριως στην τηλεοραση.

Η πρώτη κατηγορια εχει και ολα τα "επιστημονικα" επιχειρηματα και know how με τεχνολογια κατευθειαν απο τη ..NASA.

Και βγαινουν κατι τελειωμενοι δημοσιογραφοι και χλιμιτζουρες εμπορισκοι που μονο σε πανηγυρι θα τους εβλεπε κανεις (Φλωρινιωτης-like εμφανιση) και πουλουν γνωση με αυτοπεποιθηση που δεν μαζευεται.

Αυτοι οι ανθρωποι αραγε δεν ντρεπονται; Δε φοβουνται να κυκλοφορησουν; Και ο κοσμος ειναι τοσο ×ας που δεν τους εχει λιντσαρει ακομα; Δεν υπαρχει κάποια ρυθμιστικη αρχη;

Συγγνωμη για το ασυναρτητο της διατυπωσης αλλα δεν ειχα την ψυχραιμία και την υπομονη να το θεσω καλυτερα.

Δημοσ.

Τόσο το λαμόγιο όσο και το θύμα παύλα μαλάκας,υπάρχουν απο τότε που ο άνθρωπος στάθηκε στα δυο του πόδια.

Και εις τους αιώνας των αιώνων (αμήν)

• Like 6
Δημοσ.

Σαφώς και υπήρχαν πάντα, αυτό που άλλαξε είναι ότι δεν υπάρχει κοινωνική κατακραυγή. Με τον όρο αυτό δεν εννοώ τρελούς που τρέχουν στο δρόμο και φωνάζουν μετανοείτε, ούτε σκοταδιστές. Απλά πιστεύω ότι υπάρχουν κοινώς αποδεκτά πράγματα και κοινώς απαράδεκτα, και κάπου τα τελευταία χρόνια χάσαμε ως κοινωνία τον μπούσουλα. Κατά τη γνώμη μου, με βάση αυτή τη διαπίστωση εξηγούνται σχεδόν όλα τα κακώς κείμενα που ζούμε.

Και όχι δεν ντρέπονται, όπως δεν ντρέπεται πλέον κανείς. 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν. Αλλά θέλω να κάνω και μια άλλη ερώτηση, όλα είναι θέμα κέρδους, εφόσον αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτα να κάνουν ότι κάνουν σημαίνει ότι έχουν κέρδος, δηλαδή κάποιοι αγοράζουν από αυτούς. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν, πόσο βλάκες μπορεί να είναι; Όσο υπάρχει κόσμος που δέχεται να τον κοροϊδεύουν, τόσο θα υπάρχουν και οι "μάγκες" που θα τους κοροϊδεύουν. Εγώ προσωπικά πάντως, εδώ και 12 χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι, έχω τελειώσει με αυτές τις μπούρδες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ υπάρχει κόσμος που πιστεύει τον Σώρρα, τι να λέμε τώρα... (oh pun)

• Like 7
Δημοσ.

Ρε γαμωτο, βλεπω μεσα στην κριση τον κοσμο να αγωνίζεται - αξιοπρεπως οι περισσότεροι - για την επιβιωση του.

Αλλα υπαρχουν και ενα σωρο λαμογια που πουλανε κολλαγονα για καθε νοσο καθε #&@ια, παιζουν "παιχνιδια" αναγραμματισμου. Τα παραπανω κυριως στην τηλεοραση.

Η πρώτη κατηγορια εχει και ολα τα "επιστημονικα" επιχειρηματα και know how με τεχνολογια κατευθειαν απο τη ..NASA.

Και βγαινουν κατι τελειωμενοι δημοσιογραφοι και χλιμιτζουρες εμπορισκοι που μονο σε πανηγυρι θα τους εβλεπε κανεις (Φλωρινιωτης-like εμφανιση) και πουλουν γνωση με αυτοπεποιθηση που δεν μαζευεται.

Αυτοι οι ανθρωποι αραγε δεν ντρεπονται; Δε φοβουνται να κυκλοφορησουν; Και ο κοσμος ειναι τοσο ×ας που δεν τους εχει λιντσαρει ακομα; Δεν υπαρχει κάποια ρυθμιστικη αρχη;

Συγγνωμη για το ασυναρτητο της διατυπωσης αλλα δεν ειχα την ψυχραιμία και την υπομονη να το θεσω καλυτερα.

Αυτά που αναφέρεις είναι στην τελευταία κλίμακα σπουδαιότητας την δεδομένη στιγμή στην χώρα. Εδώ η κυβέρνηση της χώρας είναι ξεπουλημένη και ανίκανη και εχει μετατρέψει την χώρα σε μια κόλαση ανομίας και εκμετάλλευσης των τελευταίων αξιοπρεπών Ελλήνων.

Όσον αφορά την τηλεόραση προφανώς αυτοί που λες είναι απατεώνες αλλα εξίσου είναι οι πανελαδες, πρωιναδες, δημοσιογραφισκοι των οπισθίων, διασκεδαστές δήθεν ηθοποιοί αγγούρια και λοιποί που την πλαισιώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στις καφετζουδες, ταρο, μαγεια, αγιο βασιλη κτλ.

άλλοι πιστευουν στο τζογο και πανε καζινο

μη ξεχνας οτι η μεγαλύτερη νομιμη επιχείρηση η εκκλησία ζει και βασιλευει και βγαινουν στο δρόμο καμαρωτα!

• Like 7
Δημοσ.

υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στις καφετζουδες, ταρο, μαγεια, αγιο βασιλη κτλ.

άλλοι πιστευουν στο τζογο και πανε καζινο

μη ξεχνας οτι η μεγαλύτερη νομιμη επιχείρηση η εκκλησία ζει και βασιλευει και βγαινουν στο δρόμο καμαρωτα!

τη;;; Δεν υπάρχει άγιος Βασίλης;;;; Τη λες τώρα;;;;
Δημοσ.

Τι να ντραπουν ;

Δεν έχουν μπέσα που έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.

Είμαι σε διακοπές και στο εστιατόριο τόλμησε να εμφανιστεί πρώην υπουργός της εποχής των παχιών αγελάδων.

Αν δεν ήταν μαζί με τα εγγόνια του θα τον έβαζα να πληρώσει το λογαριασμό.

Έφαγε μούντζες κάργα αλλά δεν ένιωσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...