Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γίνεται να πλένονται μόνο οι εξωτερικές , θα έπρεπε να έχει πιάσει λαδερή βλέννα για να γίνει κάτι τέτοιο , να έχει θωρακιστεί το μαλλί σε έλαια . Απλά θέλει να το βουτήξει σε μια σκάφη με αυτά που σκέφτεται να παπαριάσει καλά, απλά να προσέξει μην πάει στα μάτια του κανα φάρμακο ή κανα πετρέλαιο Εσυ πιστευεις ότι όταν λούζεσαι το φάρμακο - σαμπουάν πάει σε όλα τα σημεια του κεφαλιου? οι τζίβες δεν είναι σχηματισμος από πολλες τριχες μαζι και έχουν φτιαξει μια τριχωτη μάζα? αν είναι έτσι μονο οι εξωτερικές πλένονται. Ηταν να μη μπώ εγω 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 βασικα αν ημουν διπλα σου θα σου κολλουσα τσιχλα στα μαλλια και θα ετρεχα... ακου τζιβες, ψειρες, και @ @ @ @ τιναφτα ρε χαχαχα τι είναι αφτα ρε! Αντρικα ρε δεν έχουμε πει? ρε θα σας πάρουμε στο κυνηγι!!! 1
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τρελαθηκα για να φυγουν τα ζωυφια απο πανω μου και ο θεματοθετης σκεφτεται να κοψει την φλοκατη..ελεος! Και να πεις ότι δεν ξαναφυτρώνουν τα μαλλιά; Εδώ άλλοι κόβουν το πόδι τους λόγω γάγγραινας να γλιτώσουν τον θάνατο... Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να περιμένει να πάει στρατό και να του τα κόψουν με το ζόρι. Λύσεις του τύπου «κόφτα και κόλλησε τα μετά» δεν βοηθάνε. Προφανώς οι τζίβες έχουν αυγά, οπότε πάλι θα κολλήσει ψείρες. 1
opcorsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μην μου πεις πως εισαι και βετζετεριαν? θα αφησω τζιβες
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ πιστευεις ότι όταν λούζεσαι το φάρμακο - σαμπουάν πάει σε όλα τα σημεια του κεφαλιου? οι τζίβες δεν είναι σχηματισμος από πολλες τριχες μαζι και έχουν φτιαξει μια τριχωτη μάζα? αν είναι έτσι μονο οι εξωτερικές πλένονται. Κάνεις λάθος, είναι σαν σφουγγάρι.
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Και να πεις ότι δεν ξαναφυτρώνουν τα μαλλιά; Εδώ άλλοι κόβουν το πόδι τους λόγω γάγγραινας να γλιτώσουν τον θάνατο... Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να περιμένει να πάει στρατό και να του τα κόψουν με το ζόρι. Λύσεις του τύπου «κόφτα και κόλλησε τα μετά» δεν βοηθάνε. Προφανώς οι τζίβες έχουν αυγά, οπότε πάλι θα κολλήσει ψείρες. Σιγα μη πάει στρατο αμα δεν θέλει ρε φιλε... θα διαβάσει Χασανάκο που έχει φτιάξει εγχειρίδια ολοκληρα μέσα στο θρεντ του στρατου και τη γλιτωσε τη δουλεια
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Και να πεις ότι δεν ξαναφυτρώνουν τα μαλλιά; Εδώ άλλοι κόβουν το πόδι τους λόγω γάγγραινας να γλιτώσουν τον θάνατο... Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να περιμένει να πάει στρατό και να του τα κόψουν με το ζόρι. Λύσεις του τύπου «κόφτα και κόλλησε τα μετά» δεν βοηθάνε. Προφανώς οι τζίβες έχουν αυγά, οπότε πάλι θα κολλήσει ψείρες. αν θέλει μπορεί να μην πάει στρατό πάντως, οπότε τα κόβει τώρα και μεγαλώνουν. Αν τα κόψει και τα ξανακόψει φαντάρος τι να λέει ? γνώμη μου op κόψε το μαλλί και απλά μη πας φαντάρος
Razor_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα με τρελαινει το γεγονος το οτι το σκεφτεσαι ακομα και δεν τα εχεις παρει με την ψιλη..αυτο δειχνει κακομοιρια βρε φιλε* μου συγνωμη! Αντε και την σκοτωσες την ψειρα...λεμεεε τωρα!Θα ζησεις με τα ψοφιμια πανω σου? Ενταξει ελεος... Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω.. *φίλη όχι φίλος http://s.kathimerini.gr/resources/2016-09/filis1-thumb-large.jpg
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι έχετε ορίσει και το φύλο μου πριν από εμένα και ξέρετε και ότι θα πάω στρατό...
Razor_7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι έχετε ορίσει και το φύλο μου πριν από εμένα και ξέρετε και ότι θα πάω στρατό...Σε πρόφτασα
opcorsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 σου ειπα εγω... μια τσιχλα μακρια εισαι...τιποτα αλλο 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνεις λάθος, είναι σαν σφουγγάρι. Τι να σου πω φιλε μου δεν ξερω δεν εχω αφησει ποτε. Εγω βασικα 5 χρονια το ιδιο στυλ θα το βαριομουν τα τελευταια 5 χρονια έχω κανει πολλά λούκ τη μια ειχα αφησει τσουλουφι μπροστα και όλα τα άλλα κοντά! Το τσουλουφι το έφτιαχνα και με σιδερο ισιωματος και γινοταν προκα! ειχε πολύ πλάκα! Ημουν πολύ κλαρινο. Ένα άλλο λουκ ηταν όλα κουρεμενα στρατιωτικά .... έχω αφησει και μπουκλες επειδή εχω σγουρο μαλλί γενικά εχω αλλαξει 3-4 λουκ τωρα εσυ πως δεν βαριεσαι? μηπως είναι ωρα για μια αλλαγη? να αλλαξουν και οι ψειρες σπιτι? 1
GoVeg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 μην μου πεις πως εισαι και βετζετεριαν? θα αφησω τζιβες Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις τζίβες. Θα κολλήσεις ψείρες και μετά άντε γεια 1
opcorsa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εγω τζιβες? τι ειμαι κανενας << ................ >> ??
anwnymh29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καθαριοτητα..αυτο που σου ειπε ενας παραπανω. Ναι η ψειρα παει σε καθαρο κεφαλι οντως αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να την κρατησεις πανω σου,νεκρη ή ζωντανη!! Εγω ειχα φρικαρει!!!Γιατι οταν την αρπαζεις ενηλικος νομιζεις οτι εχεις κροκοδειλους στο κεφαλι σου!Δεν σκεφτεσαι τις τζιβες σου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις