Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν γίνεται να πλένονται μόνο οι εξωτερικές , θα έπρεπε να έχει πιάσει λαδερή βλέννα για να γίνει κάτι τέτοιο , να έχει θωρακιστεί το μαλλί σε έλαια . Απλά θέλει να το βουτήξει σε μια σκάφη με αυτά που σκέφτεται να παπαριάσει καλά,  απλά να προσέξει μην πάει στα μάτια του κανα φάρμακο ή κανα πετρέλαιο 

Εσυ πιστευεις ότι όταν λούζεσαι το φάρμακο - σαμπουάν πάει σε όλα τα σημεια του κεφαλιου? οι τζίβες δεν είναι σχηματισμος από πολλες τριχες μαζι και έχουν φτιαξει μια τριχωτη μάζα? αν είναι έτσι μονο οι εξωτερικές πλένονται.

Ηταν να μη μπώ εγω  :cry:   :cry:

• Like 1
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βασικα αν ημουν διπλα σου θα σου κολλουσα τσιχλα στα μαλλια και θα ετρεχα... ακου τζιβες, ψειρες, και @ @ @ @

τιναφτα ρε

χαχαχα τι είναι αφτα ρε! Αντρικα ρε δεν έχουμε πει? ρε θα σας πάρουμε στο κυνηγι!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τρελαθηκα για να φυγουν τα ζωυφια απο πανω μου και ο θεματοθετης σκεφτεται να κοψει την φλοκατη..ελεος!

Και να πεις ότι δεν ξαναφυτρώνουν τα μαλλιά; Εδώ άλλοι κόβουν το πόδι τους λόγω γάγγραινας να γλιτώσουν τον θάνατο...

Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να περιμένει να πάει στρατό και να του τα κόψουν με το ζόρι.

Λύσεις του τύπου «κόφτα και κόλλησε τα μετά» δεν βοηθάνε. Προφανώς οι τζίβες έχουν αυγά, οπότε πάλι θα κολλήσει ψείρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ πιστευεις ότι όταν λούζεσαι το φάρμακο - σαμπουάν πάει σε όλα τα σημεια του κεφαλιου? οι τζίβες δεν είναι σχηματισμος από πολλες τριχες μαζι και έχουν φτιαξει μια τριχωτη μάζα? αν είναι έτσι μονο οι εξωτερικές πλένονται.

Κάνεις λάθος, είναι σαν σφουγγάρι. 

Δημοσ.

Και να πεις ότι δεν ξαναφυτρώνουν τα μαλλιά; Εδώ άλλοι κόβουν το πόδι τους λόγω γάγγραινας να γλιτώσουν τον θάνατο...

Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να περιμένει να πάει στρατό και να του τα κόψουν με το ζόρι.

Λύσεις του τύπου «κόφτα και κόλλησε τα μετά» δεν βοηθάνε. Προφανώς οι τζίβες έχουν αυγά, οπότε πάλι θα κολλήσει ψείρες.

Σιγα μη πάει στρατο αμα δεν θέλει ρε φιλε... θα διαβάσει Χασανάκο που έχει φτιάξει εγχειρίδια ολοκληρα μέσα στο θρεντ του στρατου και τη γλιτωσε τη δουλεια :cry:  :cry:

Δημοσ.

αν θέλει μπορεί να μην πάει στρατό πάντως, οπότε τα κόβει τώρα και μεγαλώνουν. Αν τα κόψει και τα ξανακόψει φαντάρος τι να λέει ? γνώμη μου op κόψε το μαλλί και απλά μη πας φαντάρος 

Δημοσ.

Εμενα με τρελαινει το γεγονος το οτι το σκεφτεσαι ακομα και δεν τα εχεις παρει με την ψιλη..αυτο δειχνει κακομοιρια βρε φιλε* μου συγνωμη!

Αντε και την σκοτωσες την ψειρα...λεμεεε τωρα!Θα ζησεις με τα ψοφιμια πανω σου?

Ενταξει ελεος...

Εχεις κοπελα?Αν εχεις κοπελα και σκεφτεσαι πρωτα τις τζιβες σου αδιαφορωντας για τα αιμοδιψη ζωυφια που εχεις στο κεφαλι σου ε τι να σου πω..

*φίλη όχι φίλος

http://s.kathimerini.gr/resources/2016-09/filis1-thumb-large.jpg

Δημοσ.

Κάνεις λάθος, είναι σαν σφουγγάρι. 

Τι να σου πω φιλε μου δεν ξερω δεν εχω αφησει ποτε.

Εγω βασικα 5 χρονια το ιδιο στυλ θα το βαριομουν τα τελευταια 5 χρονια έχω κανει πολλά λούκ τη μια ειχα αφησει τσουλουφι μπροστα και όλα τα άλλα κοντά! Το τσουλουφι το έφτιαχνα και με σιδερο ισιωματος και γινοταν προκα! ειχε πολύ πλάκα! Ημουν πολύ κλαρινο.

Ένα άλλο λουκ ηταν όλα κουρεμενα στρατιωτικά .... έχω αφησει και μπουκλες επειδή εχω σγουρο μαλλί γενικά εχω αλλαξει 3-4 λουκ τωρα εσυ πως δεν βαριεσαι? μηπως είναι ωρα για μια αλλαγη? να αλλαξουν και οι ψειρες σπιτι? :-D

• Like 1
Δημοσ.

μην μου πεις πως εισαι και βετζετεριαν? θα αφησω τζιβες

Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις τζίβες. Θα κολλήσεις ψείρες και μετά άντε γεια

• Like 1
Δημοσ.

Καθαριοτητα..αυτο που σου ειπε ενας παραπανω. Ναι η ψειρα παει σε καθαρο κεφαλι οντως αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να την κρατησεις πανω σου,νεκρη ή ζωντανη!!

Εγω ειχα φρικαρει!!!Γιατι οταν την αρπαζεις ενηλικος νομιζεις οτι εχεις κροκοδειλους στο κεφαλι σου!Δεν σκεφτεσαι τις τζιβες σου!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...