Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μου φαινεται καλο γιατι δεν γουσταρω τις ειρωνιες. Αν σε ενοχλει κατι θα το πεις στα ισια πρωτον και δευτερον η λεσβια που με κοιτάζει με υφάκι δολοφονικο εχει το προβλημα οχι εγω με αυτην. Μια φορα μαλιστα ειχα πει σε μια αν τρεχει τιποτα με την παρτη μου και κοιτάει ετσι.

Κατα τα αλλα οκ αμα κάποια δεν γουσταρει μπορει να αρνηθει ευγενικα οπως ειπαμε και πριν ανθρωποι ειμαστε οχι ζώα και φρικια να κοιτάμε με δολοφονικο υφος. Εμενα μου την σπάνε αυτα. Αυτο δεν εχω να συζητησω κατι αλλο δικαιωμα σου να εχεις διαφορετικά γουστα και αποψεις οπως και δικο μου. Καλο απογευμα.

ΥΓ Οι ματιές μου ηταν απλές φυσικά αλλα κάποια ατομα επειδη έχουν φάει τραμπουκισμο κουβαλάνε απωθημένα δεν φταιω εγω ομως αν καποτε δεν απαντησαν σε κάποιους που τους εθιξαν οπως επρεπε. Εμενα αμα με θιξεις θα σου απαντησω.

φαπα εριξες ή οχι, για να συνέλθει και να βρει τη γυναικεία θέση της ; (που εννοείται είναι κάτω απ'τον άνδρα) !  :fear:

Δημοσ.

Δεν εχω φτασει ακομα σε αυτο το σημειο..

Ασε πολυ αψυχολόγητες αυτες οι γυναικες,τις προαλλες εκανα add στο facebook μια κοπελα που εβλεπα καθημερινα στο ιλλυ και με απέρριψε. Δεν το καταλαβαινω,αντικειμενικα δεν τους πεφτω λιγος και εχω φατσα κανονικα κομπλε. Εχω και αυτοπεποίθηση.

εχει παραγινει το κακο με αρκετες πλεον νομιζουν πως εχουν το ΧΡΥΣΟ μ...ι

κ γω

μπλιαχ...

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιατί του χαλάτε το όνειρο με τα τσοντολεσβιακά;;; πάμε για πέμπτη γενιά που οι άντρες πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό να παίρνεις μάτι δυο γυναίκες...

Λοιπόν, επειδή το θέμα «τσόντα» το έχω σπουδάσει(!) , παραθέτω το απόσταγμα τής σοφίας μου:

Δε θεωρώ ούτε κατ' ελάχιστο περίεργο, το να βρίσκει ερεθιστική ένας straight άντρας,  τη σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο gay γυναικών διότι, ακριβώς όπως συμβαίνει και στις μεταξύ άνδρα και γυναίκας σκηνές, αυτό που προσέχει ο straight άνδρας - αυτό που τον «φτιάχνει» για να το πούμε ...λιμανίσια - είναι το πόσο (δείχνει να) απολαμβάνει η γυναίκα. Όσο κι αν μουγκρίζει ή ιδρώνει ο Μανωλιός ο μπήχτης, στα μάτια τού straight θεατή, είναι αόρατος. Μόνο τη γυναίκα κοιτάμε, οπότε είναι αδιάφορο το αν αυτή τη βρίσκει με άντρα, γυναίκα, ή ρομπότ. Για τον ίδιο λόγο, ένας αποκλειστικά straight άνδρας - χαζό το «αποκλειστικά», το ξέρω, αλλά το γράφω για την έμφαση - δεν αντιμετωπίζει ως ερεθιστική τη σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανδρών.

Το τι συμβαίνει και τι μονοπωλεί την προσοχή στις τσόντες, όταν θεατές είναι gay άτομα (είτε άνδρες, είτε γυναίκες) , ή straight γυναίκες δεν το ξέρω, ούτε και - λογικά - θα μπορούσα να το ξέρω.  

• Like 4
Δημοσ.

φαπα εριξες ή οχι, για να συνέλθει και να βρει τη γυναικεία θέση της ; (που εννοείται είναι κάτω απ'τον άνδρα) !  :fear:

Οχι απλα ζητησα να μάθω για ποιο λογο κοιτάει ετσι. Πολυ περιεργο ε? επρεπε να την αφησω να με αγριοκοιτάει? το ιδιο θα εκανα και με κάποιον άντρα δεν θα ειχα κολλημα. Και που ξερω εγω αν αυτη δεν ειναι καμια τρελη με πέρασε για κανεναν αλλον και δεν μου επιτεθει? λεμε τωρα.

κάποιες φορές στην προσπαθεια μας να κάνουμε τους προοδευτικους αδικούμε τους εαυτους μας. Γενικα το έχουμε σαν λαος αυτο γιατι αν δεν το ειχαμε τωρα θα ειχαμε και διαφορετική θεση.

ΥΓ Οχι και φάπες. Το χοντρυνες. Ειμαι φανατικά κατα της βιας στις γυναικες.Και αν δω κάποιον στο δρομο να κτυπάει γυναικα φυσικά θα παρέμβω και θα τον βουτήξω.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε θα τις έψηνα χαλαρα και για μάτι αυτες αλλα το κακο με αυτες ειναι οτι ειναι και φεμινιστριες ειναι και καραλεσβιες γενικα ειναι φρικιά (για εμας τους αντρες παντα) :cry: :cry:  

Οι Σκανδιναβές είναι γενικά λεσβίες και φρικιά; :cry: :cry:  αφού το λες και συ ότι παίζει η πιθανότητα να είναι τελικά αμφισεξουαλικές (δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα και τι ποσοστό των γυναικών είναι λεσβίες και τι αμφί, θα μας τα πει ο Τόξο αυτά :ρ )

ναι ναι στάνταρ συνέβη αυτό

Πρωτάκουστο δύο γυναίκες να ερωτοτροπούν σε κοινή θέα, πριν μια βδομάδα ήταν η τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο

η λεσβια που με κοιτάζει με υφάκι δολοφονικο εχει το προβλημα οχι εγω με αυτην. Μια φορα μαλιστα ειχα πει σε μια αν τρεχει τιποτα με την παρτη μου και κοιτάει ετσι.

Πολύ σπαστικό να σε κοιτάει ο άλλος με ύφος δολοφονικό (ασχέτως λεσβίας ή μη). Σου 'ρχεται να του χώσεις μπουνιά στη μούρη :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απλα ζητησα να μάθω για ποιο λογο κοιτάει ετσι. Πολυ περιεργο ε? επρεπε να την αφησω να με αγριοκοιτάει? το ιδιο θα εκανα και με κάποιον άντρα δεν θα ειχα κολλημα. Και που ξερω εγω αν αυτη δεν ειναι καμια τρελη με πέρασε για κανεναν αλλον και δεν μου επιτεθει? λεμε τωρα.

κάποιες φορές στην προσπαθεια μας να κάνουμε τους προοδευτικους αδικούμε τους εαυτους μας. Γενικα το έχουμε σαν λαος αυτο γιατι αν δεν το ειχαμε τωρα θα ειχαμε και διαφορετική θεση.

ΥΓ Οχι και φάπες. Το χοντρυνες. Ειμαι φανατικά κατα της βιας στις γυναικες.Και αν δω κάποιον στο δρομο να κτυπάει γυναικα φυσικά θα παρέμβω και θα τον βουτήξω.

Φάπες στα κωλομέρια επιτρέπονται καθώς και τα π....σκάμπιλα,

Ίου ρε, με έβαλες και μουσατο.να πάω να τα ξουρίσω με έρχεται

Δημοσ.

Το τι συμβαίνει και τι μονοπωλεί την προσοχή στις τσόντες, όταν θεατές είναι gay άτομα (είτε άνδρες, είτε γυναίκες) , ή straight γυναίκες δεν το ξέρω, ούτε και - λογικά - θα μπορούσα να το ξέρω.

Παλι την γυναικα κοιταμε και ταυτιζομαστε με το ρολο.

• Like 1
Δημοσ.

Οι Σκανδιναβές είναι γενικά λεσβίες και φρικιά; :cry: :cry:  αφού το λες και συ ότι παίζει η πιθανότητα να είναι τελικά αμφισεξουαλικές (δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα και τι ποσοστό των γυναικών είναι λεσβίες και τι αμφί, θα μας τα πει ο Τόξο αυτά :ρ )

Πρωτάκουστο δύο γυναίκες να ερωτοτροπούν σε κοινή θέα, πριν μια βδομάδα ήταν η τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο

Πολύ σπαστικό να σε κοιτάει ο άλλος με ύφος δολοφονικό (ασχέτως λεσβίας ή μη). Σου 'ρχεται να του χώσεις μπουνιά στη μούρη :cry:

Κυκλοφορουν άτομα στο δρομο που ψάχνονται για φασαρια για αυτό αγριοκοιτανε. Εγω δεν θα μπλεκομουν για τέτοιες μαλακιες. Αυτό που έγραψα αντε να γινει μια φορά τα 2-3 χρονια , ετυχα στην περιπτωση τοτε η τυπισσα φαινοταν ότι έχει ψυχολογικά. Και παλι όμως μπορεις εφόσον εσυ εισαι ο ψυχραιμότερος να ρωτήσεις τι συμβαινει και αν έχει κάποιο πρόβλημα μπορει να έχει ένα θεμα ο άνθρωπος και να χρειάζεται βοηθεια. Αμα δεν ρωτήσεις δεν θα μάθεις.

Ουτε σε περιστατικα με τσακωμους στο δρομο και μπινελικια , δεν βριζω και ευκολα άλλοι γνωστοι μου την βρισια την έχουν έτοιμη. Δεν μπορεις να βρισεις ευκολα κάποιον που δεν ξέρεις γιατι δεν ξέρεις πως θα αντιδρασει. Οσο εκνευρισμενος και αν ειμαι το εχω πάντα στο μυαλο μου.

Εχω κανει μαλακια στο δρομο (όχι για να κτυπησω κάποιον ευτυχως στα 10 χρονια οδηγικης ζωής δεν εχω τρακαρει ποτέ) αλλα εντάξει επειδή ειχα μεινει στην γρηγορη λωριδα και πηγαινα πιο αργα. Οποτε στο φανάρι κατεβαινει ο τύπος κάτω ο οποιος όπως τον ειδα από τον σωματοτυπο μάλλον πρεπει να ηταν πυγμάχος, η πρωτη μου δουλεια ηταν να κλειδώσω τις πορτες καθως ερχοταν και ανεβάσω το τζάμι σε σημειο που να μην χωράει το χέρι να περάσει. Ο τυπος να φανταστείς ζητησε να κατεβάσω το τζάμι για να μου μιλησει εγω του ειπα ότι τον ακουω ότι έχει να πει αγνοώντας αυτή την απαίτηση. Και αρχισε να μου ζητάει το λογο :cry:  του ειπα βεβαια ότι εκανα μαλακια και να με συγχωρεί και μου ειπε εντάξει απλα άλλη φορά να μην κάθομαι σε τέτοια λωριδα αν πηγαινω αργά. Του σηκωσα το χέρι και έφυγε.

Αυτος περιμενε την απαντηση μου ποια θα ηταν , αλλα και παλι δεν μπορουσε να κτυπησει γιατι ηταν το τζάμι και οι πορτες ηταν κλειστές. Ποτε δεν ξέρεις που πέφτεις. Εγω κράτησα καλου κακου ασφαλειες γιατι και μονο να σε πιάσει από το γιακά εκει θα πρέπει να απαντήσεις δεν θα τον άφηνα ετσι οποτε για να μη φτάσεις σε τέτοιες ιστοριες το πάς λαου λαου και δεν δινεις και στον άλλον την αφορμή για κάτι πιο ακραιο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή το θέμα «τσόντα» το έχω σπουδάσει(!) , παραθέτω το απόσταγμα τής σοφίας μου:

Δε θεωρώ ούτε κατ' ελάχιστο περίεργο, το να βρίσκει ερεθιστική ένας straight άντρας,  τη σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο gay γυναικών διότι, ακριβώς όπως συμβαίνει και στις μεταξύ άνδρα και γυναίκας σκηνές, αυτό που προσέχει ο straight άνδρας - αυτό που τον «φτιάχνει» για να το πούμε ...λιμανίσια - είναι το πόσο (δείχνει να) απολαμβάνει η γυναίκα. Όσο κι αν μουγκρίζει ή ιδρώνει ο Μανωλιός ο μπήχτης, στα μάτια τού straight θεατή, είναι αόρατος. Μόνο τη γυναίκα κοιτάμε, οπότε είναι αδιάφορο το αν αυτή τη βρίσκει με άντρα, γυναίκα, ή ρομπότ. Για τον ίδιο λόγο, ένας αποκλειστικά straight άνδρας - χαζό το «αποκλειστικά», το ξέρω, αλλά το γράφω για την έμφαση - δεν αντιμετωπίζει ως ερεθιστική τη σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανδρών.

Give that man a cookie.

For f*^*%ck shake δηλαδή !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...