Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δημιτριακα με σοκολατα

κρουασαν με βουτηρο

ενα ζεστο κακαο 

και αμα μου λαχει μια ωμελετα με 2 αυγα και ντοματα και ζαμπον και τυρι

Δημοσ.

Ασπραδια (ή ολοκληρα) αυγα στο τηγανι συνηθως. Αν δεν εχω θα κανω γαλα με βρωμη και λιγο μελι, αν βρω περιστασιακα κανα κουλουρι η κρουασαν.Φρουτα κλπ δε μπορω πρωι πρωι.

Απο τοτε που αρχισα να γυμναζομαι τρωω πρωινο, πριν απο αυτο, την πρωτη ωρα που ξυπνουσα δε μπορουσα ουτε τα δοντια μου να βουρτσισω ευκολα, μου εφερνε αναγουλα. Πλεον ειναι συνηθειο και χωρις πρωινο δε ξυπναω. Πιστευω πως και 1 λιτρο καφε να πιω (που δε με πιανει ευκολα γενικα) αν δε φαω δεν προκειται να ξυπνησω εντελως.

Δημοσ.

Επειδή το βράδυ τρώω λίγο, ως καθόλου μερικές φορές, το πρωί ξυπνάω πεινασμενος, σήμερα έφαγα δύο κρέπες ζαμπόν τυρί, γιαούρτι με μέλι και δύο αβγά ματιά.

Λέγανε κάποιοι ότι αν δεν φας το βράδυ το πρωί ξυπνάς χορτάτος και καλά ενώ όταν φας πολύ το βράδυ το πρωί ξυπνάς πεινασμένος, βλακείες! :D

Σωστό... Ρε συ δεν αντεχω να μη φαω όμως νύχτα, δεν με πιάνει ύπνος.

Πώς τα κατάφερες;

Ακριβώς το ίδιο, αν μου λέγανε να τρώω μόνο μια φορά το 24ώρο βραδινό θα διάλεγα!

DDevil, χάθηκες ρε συ! :)

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως ψωμι του τοστ πατημένο με ταχίνι και σπιτικη μαρμελαδα. Ενίοτε μπορει να κανω καμια φετα με μελι αντι για μαρμελαδα. Καμια φορά τοστ με γαλοπούλα, κασερι.

Σαββατο ή Κυριακη φτιαχνω τηγανιτες με σφενδαμο. Παντα πίνω καφεδαρα συνοδευτική.

Δημοσ.

Το πρωινό είναι άχρηστο για ενήλικες intermittent fasting κάθε μέρα

Ότι δεν έχει σημαντική διαφορά για την υγεία συνολικά, ίσως (αν και είναι αρκετά συζητήσιμο). Αλλά δεν μπορείς να πεις δεν έχει διαφορά στην απόδοση κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Δημοσ.

Ότι δεν έχει σημαντική διαφορά για την υγεία συνολικά, ίσως (αν και είναι συζητήσιμο). Αλλά δεν μπορείς να πεις δεν έχει διαφορά στην απόδοση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δοκίμασε αυτό που λέω και θα δεις (αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό θέμα υγείας)
  • Moderators
Δημοσ.

Κανενα δεν υπερεχει του αλλου ειναι τι προτιμαει ο καθενας. Ειναι απλα διαφορετικα πρωτοκολλα  διατροφης. Ειναι σαν να λες οτι τα ποδηλατα πολης ειναι αχρηστα γιατι εσυ γουσταρεις να κανεις downhill μονο

Δημοσ.

Μπορεί να διαφέρει και ανάλογα με το άτομο, αλλά γενικά έρευνες έχουν επανειλημμένα δείξει χαμηλότερες επιδόσεις και αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης αργότερα μέσα στη μέρα σε άτομα που παραλείπουν το πρωινό. Δεν πάει να πει αναγκαστικά ότι δεν μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε κάποιον, απλά από αυτά που διαβάζω δεν φαίνεται να είναι ο κανόνας.

Και φαντάζομαι έχει τρομερή διαφορά και το για τι ακριβώς πρωινό μιλάμε. Υπάρχουν πολλές κακές συνήθειες σε σχέση με αυτό.

Δημοσ.

• 2 τοστ ψημένα με ζαμπόν τυρί 

• 1 μπανάνα ( μπορεί να χτυπήσω και δύο )

1 χυμό πορτοκάλι η καφέ ( γαλλικό συνήθως ) η τσάι με μέλι 

2 αυγά βραστά ( 1-2 φορές την βδομάδα )

2-3 κρουασανάκια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...