gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Από τότε που βγήκε από τις εταιρίες κινητής και σταθερής η δυνατότητα απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη, την ενεργοποίησα άμεσα σε όλα τα τηλεφωνά μου, σταθερά και κινητά. Αν και γενικά δεν είχα κάποιο θέμα, πριν κάνω την ενεργοποίηση ζήτημα να με είχαν καλέσει 1-2 φορές με απόκρυψη. Γενικά όλοι οι συγγενείς και φίλοι μου με παίρνουν με εμφάνιση αριθμού, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Eγώ απαντάω πάντα την απόκρυψη. Σίγουρα με παίρνει το συντονιστικό υγείας της Εθνικής αλλά ο βασικότερος λόγος είναι ότι παίρνουν με απόκρυψη από πολλές κληρώσεις. Στο παρελθόν που κέρδιζα συνέχεια (πριν μπει και η κουτσή Μαρία στο ιντερνετ) με επαιρναν σχεδον πάντα με απόκρυψη. Επίσης διασκεδάζω πολύ με πλασιέ ή φαρσερ οπότε δεν θελω με τιποτα να τους χασω. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που δεν απαντάτε (και τον άντρα μέσα). Δεν ξέρεις ποιός είναι? Το σηκώνεις και μαθαίνεις. Αν δεν θες να μιλησεις το κλεινεις μετα απο δευτερολεπτα. Παλιά που δεν είχαμε αναγνώριση αυτό δεν κάναμε? Σιγα την αναστάτωση.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Eγώ απαντάω πάντα την απόκρυψη. Σίγουρα με παίρνει το συντονιστικό υγείας της Εθνικής αλλά ο βασικότερος λόγος είναι ότι παίρνουν με απόκρυψη από πολλές κληρώσεις. Στο παρελθόν που κέρδιζα συνέχεια (πριν μπει και η κουτσή Μαρία στο ιντερνετ) με επαιρναν σχεδον πάντα με απόκρυψη. Επίσης διασκεδάζω πολύ με πλασιέ ή φαρσερ οπότε δεν θελω με τιποτα να τους χασω. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που δεν απαντάτε (και τον άντρα μέσα). Δεν ξέρεις ποιός είναι? Το σηκώνεις και μαθαίνεις. Αν δεν θες να μιλησεις το κλεινεις μετα απο δευτερολεπτα. Παλιά που δεν είχαμε αναγνώριση αυτό δεν κάναμε? Σιγα την αναστάτωση. υποτιθεται οπως ειπαμε πιο πανω οτι δεν παιρνουν με αποκρυψη πλεον οι εταιρειες.υποτιθεται.απο εκει και περα ειναι το ποσο σε τρωει η περιεργεια. αλλωστε πλεον οι περισσοτεροι ειναι viber ,facebook κτλ και τετοια οποτε απο εκει στελνουν.οποτε καταλαβαινω τα ατομα που δεν σηκωνουν τηλεφωνα που δεν ξερουν γιατι μεγαλο ποσοστο ειναι για βλακειες.
randomcat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει ! Ε;;; Πώς γίνεται να υπάρχει τέτοιο app που να δουλεύει; Αφού στην απόκρυψη η εταιρεία (ο server της Vodafone, ΟΤΕ κ.λπ.) δεν βάζει στα πακέτα τον αριθμό εκείνου που καλεί... 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σε οποιον θελει κατι να κρυψει δεν απανταω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 1
tzizzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ναι αλλα τον ντιλερ τον παιρνεις παντα με αποκρυψη
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν απαντάω ποτέ. Ακόμα και αν αυτός που καλεί θεωρεί "σοβαρό" το λόγο της κλήσης, εγώ δε τον θεωρώ. Αν ήταν σοβαρός δε θα ήταν κρυφός ο αριθμός.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ε;;; Πώς γίνεται να υπάρχει τέτοιο app που να δουλεύει; Αφού στην απόκρυψη η εταιρεία (ο server της Vodafone, ΟΤΕ κ.λπ.) δεν βάζει στα πακέτα τον αριθμό εκείνου που καλεί... Δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη για το λογο που ειπες. Η αποκρυψη δεν συμβαινει στο κινητο αλλα στον παροχο.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ε;;; Πώς γίνεται να υπάρχει τέτοιο app που να δουλεύει; Αφού στην απόκρυψη η εταιρεία (ο server της Vodafone, ΟΤΕ κ.λπ.) δεν βάζει στα πακέτα τον αριθμό εκείνου που καλεί... εσυ θα στειλεις τον αριθμο αλλα θα κοπει πριν φτασει στην αλλη πλευρα απο τον παροχο.ο παροχος βλεπει εσενα αλλα δεν το μεταφερει στην αλλη πλευρα. 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν και έχουν καιρό να με πάρουν με απόκρυψη μου κάνει εντύπωση γιατί δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον καθένα. Τι εξυπηρετεί;
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν και έχουν καιρό να με πάρουν με απόκρυψη μου κάνει εντύπωση γιατί δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον καθένα. Τι εξυπηρετεί; ειναι χρησιμο.πχ εισαι τεχνικος και ειναι να πας σε ενα ραντεβου.παρα πολλοι εχουν μια κακη μανια να κρατανε το τηλεφωνο του τεχνικου σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα με σκοπο αν γινει κατι να τον καλεσουν.ετσι παιρνεις με αποκρυψη.ναι μπορεις να το σηκωσεις και να πεις παρτε την εταιρεια αλλα ειναι σπαστικο εστω και να σε παρει ο καθενας.ειχα δει και πελατη που πηρε μεχρι και το 11888 πως λεγεται αυτο για να βρει το τηλεφωνο σπιτιου τεχνικου. 3
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν και έχουν καιρό να με πάρουν με απόκρυψη μου κάνει εντύπωση γιατί δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον καθένα. Τι εξυπηρετεί; Αυτούς που είναι ενοχλητικοί και ξέρουν ότι αν δεις το νούμερο τους δε θα το σηκώσεις 1
Gkostas2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Eγώ απαντάω πάντα την απόκρυψη. Σίγουρα με παίρνει το συντονιστικό υγείας της Εθνικής αλλά ο βασικότερος λόγος είναι ότι παίρνουν με απόκρυψη από πολλές κληρώσεις. Στο παρελθόν που κέρδιζα συνέχεια (πριν μπει και η κουτσή Μαρία στο ιντερνετ) με επαιρναν σχεδον πάντα με απόκρυψη. Επίσης διασκεδάζω πολύ με πλασιέ ή φαρσερ οπότε δεν θελω με τιποτα να τους χασω. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που δεν απαντάτε (και τον άντρα μέσα). Δεν ξέρεις ποιός είναι? Το σηκώνεις και μαθαίνεις. Αν δεν θες να μιλησεις το κλεινεις μετα απο δευτερολεπτα. Παλιά που δεν είχαμε αναγνώριση αυτό δεν κάναμε? Σιγα την αναστάτωση. Αυτό μου έλεγε και ο ξάδεφος μου, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ιδιαίτερα ήρεμος όταν σε καλεί κάθε 2-3 λεπτά ο κάθε ανώμαλος και στο κλείνει ή όταν σε παίρνουν τα χαράματα. Μιλάω για καταστάσεις που έχω ζήσει και εγώ και γνωστοί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα