Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με υπηκοότητα εννοείς? Ναι.

Τον θεωρεις Ελληνα ; Εγω λογο χρωματος οχι , στα χαρτια και ο τουρκος μπορει να γινει Ελληνας και ο Ελληνας τουρκος ανετα.

ας το ρωτησω αλλιως για να μην υπαρξει ιχνος ρατσισμου και αδικιας..

ο προσφατα πεθαμενος george michael ηταν Ελληνας η Βρετανος ;

Ηταν Ελληνας-Κυπριος που Εζησε και μεγαλωσε στην Βρετανια ,αυτο ΔΕΝ τον κανει Βρετανο ομως.

Δημοσ.

Ναι, τον θεωρώ. 'Ολες τις φυλές τις θεωρώ ότι μπορεί να είναι πολίτες Χ χώρας εκτός από τους γύφτους.

Γιατι οι γυφτοι τι εχουν ; Τωρα το πας πολυ ρατσιστικα. Υπαρχει Ελληνας μαυρος ; Δηλαδη θα τρελαθω .

Υποψιν στα ΚΤΕΛ θεσσαλονικη δουλευει ενας μαυρος ( δεν θα πω ονομα), φοβερο παιδι αλλα αν τον ρωτησεις αν ειναι Ελληνας δεν πιστευω να το πιστευει, φυσικα μιλαει αριστα Ελληνικα αλλα δνε τον κανει αυτο Ελληνα .

Δημοσ.

Τον θεωρεις Ελληνα ; Εγω λογο χρωματος οχι , στα χαρτια και ο τουρκος μπορει να γινει Ελληνας και ο Ελληνας τουρκος ανετα.

ας το ρωτησω αλλιως για να μην υπαρξει ιχνος ρατσισμου και αδικιας..

ο προσφατα πεθαμενος george michael ηταν Ελληνας η Βρετανος ;

Ηταν Ελληνας-Κυπριος που Εζησε και μεγαλωσε στην Βρετανια ,αυτο ΔΕΝ τον κανει Βρετανο ομως.

τι είναι ο έλληνας-κύπριος

Δημοσ.

τι είναι ο έλληνας-κύπριος

Τι ειναι για πες εσυ.

Ο George Michael είχε κυπριακή καταγωγή και το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου

και Η Γιαγια μου στη Ρωσια γεννηθηκε αλλα Ελληνιδα ηταν, ουτε καν παιζει ρολο που γεννιεσαι.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντάς μας τι και πώς και πότε θεωρείς πολίτη μιας χώρας.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει Ελληνας μαυρος ; Δηλαδη θα τρελαθω .

Φυσικά και υπάρχει.

Και δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά και οι δικοί σου πρόγονοι μαύροι ήταν από την Αφρική.

• Like 7
Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει.

Και δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά και οι δικοί σου πρόγονοι μαύροι ήταν από την Αφρική.

μαλλον μιλας για τους δικους σου

• Like 1
Δημοσ.

Τι ειναι για πες εσυ.

Ο George Michael είχε κυπριακή καταγωγή και το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου

και Η Γιαγια μου στη Ρωσια γεννηθηκε αλλα Ελληνιδα ηταν, ουτε καν παιζει ρολο που γεννιεσαι.

με την ιδια λογικη ητανε και βρετανος γιατι ητανε η μανα του

• Like 1
Δημοσ.

normal40 σε παρακαλώ πες μου πως δεν είσαι σε ηλικία ψήφου.

δεν ειμαι γιατι δνε ασχολουμαι καν

με την ιδια λογικη ητανε και βρετανος γιατι ητανε η μανα του

Σωστο αυτο οκ, Μαυρο Ελληνα εχεις δει ;

Δημοσ.

Υπαρχει.

Ο Σχορτσιανιτης ας πουμε ειναι Ελληνας. Ενας απο τους 2 γονεις του ειναι ελληνας.

Ο Αντετοκουμπο απο την αλλη δεν ειναι Ελληνας ετσι οπως το θετεις, ασχετα αν εγινε επειδη ετυχε και βρεθηκε εδω...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...