Charismo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Ο μόνος λόγος να σου παρακρατηθεί χαρτονόμισμα σε ATM είναι αν είναι πλαστό, περίπτωση στην οποία σε ενημερώνει αρχικά το ATM και μετά τον έλεγχο η τράπεζα. 1
Neptu Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 5 ώρες πριν, juanito1 είπε Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να καταθέσω σε ATM χαρτονόμισμα των 100€ ή 200€? Των 500€ δε μπορείς, σε ΑΤΜ της Εθνικής. Στη eurobank είσαι οκ. Στις άλλες 2 δε γνωρίζω. 100 και 200 παντού
poulinos Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 hour ago, Neptu said: Των 500€ δε μπορείς, σε ΑΤΜ της Εθνικής. Στη eurobank είσαι οκ. Στις άλλες 2 δε γνωρίζω. 100 και 200 παντού σε alpha αν θυμαμαι καλα ειχα κανει.το ειχα γραψει και σε ενα θεμα δεν ξερω αν ηταν αυτο
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου On 16/05/2025 at 09:17, Charismo said: Ο μόνος λόγος να σου παρακρατηθεί χαρτονόμισμα σε ATM είναι αν είναι πλαστό, περίπτωση στην οποία σε ενημερώνει αρχικά το ATM και μετά τον έλεγχο η τράπεζα. η στην δικη μου περιπτωση που κολλησε το atm
Neptu Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου η μπορεί να είναι αρκετά τσαλακωμένο. Βέβαια έχει τύχει να μου κρατήσει 50€ το οποίο ήταν μια χαρά. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη πιστώθηκε κανονικά στον λογαριασμό μου όμως χωρίς να ενημερώσω την τράπεζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα