Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT WIRELESS DISPLAY ADAPTER 12.90 € eshop


georgebi1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο το να δωσει καποιος τοσα λεφτα για το chromecast 1000 φορες αυτο πειρα ενα

το chromecast είναι καλύτερο βεβαια για ταινίες -youtube .

το θέμα είναι οτι το microsoft ειναι miracast  dongle .  και σε αυτα τα λεφτά βρίσκεις μόνο κινεζιές απο το ebay

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι η εμπειρία του lag ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που διαφέρουν από τον ένα χρήστη στον άλλο (άλλο hardware στο pc, άλλη ανάλυση, κλπ) πράγμα που καθιστά αδύνατο να βγάλει κάποιος συμπέρασμα αν πράγματι επίσημα η MS βελτίωσε το lag (αν δεν κάνω λάθος η MS δεν το αναφέρει πουθενά ως βελτιωμένο feature επίσημα). Τα σχόλια χρηστών (στο Marketplace, στο Amazon, στα σχόλια των Youtube video, κλπ) φανερώνουν ότι η εμπειρία χρήσης είναι εντελώς διαφορετική από τον ένα χρήστη στον άλλον αφού πολλοί το αποθεώνουν ενώ άλλοι λένε ότι είναι για πέταμα (μη ξεχνάμε βέβαια ότι οι περισσότεροι το πήραν 50-60 δολάρια, όχι 15), με μια μικρή ομοιογένεια σε χρήστες surface. Από την άλλη είναι 100% σίγουρο ότι ένας από τους λόγους για την αλλαγή του μοντέλου ήταν καθαρά το νέο σχήμα (το V1 είναι μακρύ και δυσκολευόταν να μπει σε TV και οθόνες που είναι πολύ κοντά στον τοίχο και έχουν μόνο από πίσω HDMI).

 

Πιστεύω ότι γενικό συμπέρασμα δεν βγαίνει παρά μόνο ατομικά, αν το δοκιμάσει κάποιος (με το δικό του pc, τα δικά του updates, τα δικά του βίντεο, στη δική του τηλεόραση/ανάλυση, κλπ). Αν κάποιος έχει επίσημο λινκ με τα αναβαθμισμένα features του V2 ας το βάλει.

 

Πάντως, όπως είπε και κάποιος παραπάνω, σε αυτήν την τιμή παίζουν μόνο κινέζικα που πιθανόν είναι κατώτερα σε απόδοση.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To chromecast θέλει να συνδεθεί στο ίντερνετ για να παίξει, και κάνει στην ουσία την tv smart που την χειρίζεσαι από το κινητό.

 

Αυτό της microsoft είναι απευθείας σύνδεση κινητού tv 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το παρατήρησα και γω. Προφανώς παρέθεσαν τα δοκιμασμένα μοντέλα και σε αφήνουν να αποφασίσεις αν θα πειραματιστείς με τη δική σου android συσκευή ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα arxaggelos, εγω το αγορασα διοτι το κοστος του στην προσφορα ειναι χαμηλο και κατα κυριο λογο θα το χρησιμοποιησω για παρουσιασεις. Απο εκει και περα στο https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi71o3q-eLSAhUHXiwKHSn7BK8QFggbMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.windowscentral.com%2Fmicrosoft-introduces-new-version-its-wireless-display-adapter-50&usg=AFQjCNEiXubLWMTOMte8k0tVJP0N-xZ-_w αναφερει οτι η MS λεει οτι το καινουριο εχει καλυτερο latency. Επισης σε καποια απο τα reviews συγκρινουν τους 2 ανταπτορες στα ιδια μηχανηματα. Για εμενα αυτο ειναι αδιαφορο γιατι για την δουλεια που το θελω δεν θα εχει μεγαλη σημασια, αλλα για καποιους που το θελουν για να στριμαρουν ταινιες αν οντως ισχυει μπορει να απογοητευτουν και να σχολιασουν αρνητικα. Πιστευω οτι θα το εχω στα χερια μου σε 2-3 μερες και θα γραψω σε αυτο το νημα την εμπειρια μου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...