xristakos95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Που μπορω να βρω να αγορασω key για το pubg? (οσο πιο φθηνα και αξιοπιστα γινεται)
sarpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Cdkeys.com, G2a.com, kinguin, instant-gaming, μερικα Site απο τα οποια εχω ααγορασει χωρις κανενα θεμα 1
Brandtobrand Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 https://gg.deals/game/playerunknown-s-battlegrounds/?tab=keyshops
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 PUBG - Πολλές καθυστερήσεις Καλησπέρα, έχει κανένα χρόνο που παίζω παιχνίδια καθώς έχω έλλειψη χρόνου και όρεξης. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα θέμα που αντιμετωπίζω για άγνωστους λόγους. Κατ’ αρχάς έτρεχα τα windows από SSD δίσκο και τα games από εσωτερικό HDD 2,5’’. Κάθε φορά που έμπαινα pubg πάντα άκουγα τους συμπαίκτες μου να έχουν φορτώσει το σημείο που «περιμένεις» να ξεκινήσει το παιχνίδι ενώ εμένα ακόμη φόρτωσε, μερικές φορές σε φάση να εχει βγει το αεροπλάνο κι εγώ ακόμη έβλεπα loading screen. Αλλάζω τον C και πάω από έναν Kingston και έναν WD blue. Αφαιρώ τον G: που ήταν για τα games και πλέον καθώς ο WD πιο μεγάλος τα τρέχω από εκει. Έχουν μειωθεί κατά μερικά δευτερόλεπτα οι χρόνοι και τρέχω και σε υψηλότερα επίπεδα τα γραφικά αλλά και πάλι έχω θέματα φόρτωσης κι ενώ το σύστημα μου δε το λες και κακό, θα έλεγα ότι σε μερικές περιπτώσεις σε σχέση με αυτό φίλων είμαι καλύτερα. Στοιχεία: MOTHER: GIGABYTE 970A-UD3P CPU: AMD FX8350 8CORE GPU: RADEON RX580 RAM: 16GB αλλά εδώ και 2 χρόνια μου λέει ότι σε χρήση έχω 8. Και με windows 7 και με τα 10 τώρα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω το πρόβλημα. Καμία ιδέα;
sstratos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Σίγουρα ένας ssd θα βοηθούσε στο loading των παιχνιδιών. Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις άκρη με τις μνήμες , μήπως δεν πατάνε καλά ? μήπως έχει καεί το ενα dimm ??? πρέπει να το κοιτάξεις οπωσδήποτε. Kαι ο επεξεργαστής είναι παλιός , εγώ ειχα εναν παρόμοιο με 16gb ραμ και δεν τράβαγε , πέρασα σε ryzen 3600 και πραγματικά καμία σχέση τώρα..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, sstratos είπε Σίγουρα ένας ssd θα βοηθούσε στο loading των παιχνιδιών. Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις άκρη με τις μνήμες , μήπως δεν πατάνε καλά ? μήπως έχει καεί το ενα dimm ??? πρέπει να το κοιτάξεις οπωσδήποτε. Kαι ο επεξεργαστής είναι παλιός , εγώ ειχα εναν παρόμοιο με 16gb ραμ και δεν τράβαγε , πέρασα σε ryzen 3600 και πραγματικά καμία σχέση τώρα.. Οι ram όντως σκέφτομαι να πάνε προς αντικατάσταση. Για αναβάθμιση συστήματος, δε το βλέπω σύντομα. Τέλος του έτους κι αν.
sstratos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 δεν μιλάμε να κάνεις αντικατάσταση στις μνήμες , διοτι εαν κανεις αναβάθμιση όποτε κάνεις θα πάς οπωσδήποτε σε ddr4 και θα είναι χαμένες οι μνήμες. Βγάλε άκρη γιατι δεν δουλεύουν... Ολες εχουν lifetime εγγύηση οποταν στην χειρότερη θα αντικατασταθούν απο εκει που τις πήρες. επίσης βάλε το λειτουργικό και 1-2 παιχνίδια σε έναν 240gb ssd , πιστεύω θα δεις διαφορά
LIGHT1NG Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, pirate79 είπε BOTS ROYALE 🤣 είχαμε pubg xd
grektd23 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 κριμα ρε παιδια ενα τοσο ωραιο παιχνιδι και το καταστρεψαν οι ιδιοι πραγματικα πολυ κριμα
jerry banana Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, grektd23 είπε κριμα ρε παιδια ενα τοσο ωραιο παιχνιδι και το καταστρεψαν οι ιδιοι πραγματικα πολυ κριμα Γιατί ποτέ ήταν φτιαγμένο απλως οι περισσότεροι το παίζαμε γιατί είχαμε παρέα κάναμε χαβαλε σε κάποια σημεία όλοι μας θα κάναμε try hard έπεφταν μπινελικια ωραίες εποχές.Να λέω where are you from να ακούω CHINA NUMBA 1.Απλα ταπεινά πράγματα pubg.Παντως πιστεύω ότι έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι ήταν το λολ παλιά .Παρέες μαζεύονταν έπαιζαν για χαβαλε και μετά από καιρό ανάμεσα στις παρέες υπήρχαν μέλη που κάνανε tryhard για το ποιος είναι καλύτερος.Τωρα πια έχει ψιλοπαιθανει έχω καιρό να μπω οπότε δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς ,το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν πάει όλοι στο warzone λόγω του ότι δεν θέλει και το 15ευρω. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από jerry banana
grektd23 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Γιατί ποτέ ήταν φτιαγμένο απλως οι περισσότεροι το παίζαμε γιατί είχαμε παρέα κάναμε χαβαλε σε κάποια σημεία όλοι μας θα κάναμε try hard έπεφταν μπινελικια ωραίες εποχές.Να λέω where are you from να ακούω CHINA NUMBA 1.Απλα ταπεινά πράγματα pubg.Παντως πιστεύω ότι έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι ήταν το λολ παλιά .Παρέες μαζεύονταν έπαιζαν για χαβαλε και μετά από καιρό ανάμεσα στις παρέες υπήρχαν μέλη που κάνανε tryhard για το ποιος είναι καλύτερος.Τωρα πια έχει ψιλοπαιθανει έχω καιρό να μπω οπότε δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς ,το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν πάει όλοι στο warzone λόγω του ότι δεν θέλει και το 15ευρω. αυτο λεω κακογραμμενο απο την αρχη και δεν τους πολυενδιαφερει κιολας αλλα λεω κριμα γιατι ειναι ωραιο παιχνιδι και αν το προσεχαν θα μπουρουσε ακομα να σταθει σε υψηλα επιπεδα και να το παιζει ο κοσμος...... δεν ειναι παιδικο σαν το fortnite βλεπεις αλλες εταιριες σαν την riot εβγαλε το valorant πολυ προσεγμενο και αυτοι εδω και 3 χρονια το εχουν παρατησει στο ελεος του με τα cheaters να κανουν παρτυ και επειδη επεσε ο κοσμος λενε ας βαλουμε και τα bots και καλα για τους αρχαριους παιχτες
jerry banana Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, grektd23 είπε αυτο λεω κακογραμμενο απο την αρχη και δεν τους πολυενδιαφερει κιολας αλλα λεω κριμα γιατι ειναι ωραιο παιχνιδι και αν το προσεχαν θα μπουρουσε ακομα να σταθει σε υψηλα επιπεδα και να το παιζει ο κοσμος...... δεν ειναι παιδικο σαν το fortnite βλεπεις αλλες εταιριες σαν την riot εβγαλε το valorant πολυ προσεγμενο και αυτοι εδω και 3 χρονια το εχουν παρατησει στο ελεος του με τα cheaters να κανουν παρτυ και επειδη επεσε ο κοσμος λενε ας βαλουμε και τα bots και καλα για τους αρχαριους παιχτες Εν τους νοιάζει άπλως φίλε εάν τους ένοιαζε θα είχε φτάσει όπως λες και εσύ πολύ ψηλά.Ειδικα σε esports .Τα τσεπωσαν και άντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα