Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kanesaxo είπε

θα σου πω εγω τι θα γινει.

θα έρθει τελευταίος, για να περιμένει όσο δυνατον λιγότερο καιρό τα χρήματα του.

Υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες και οι τενεκέδες.

Ειχες δικιο τελικα και ο μηχανικός μου αυτο ακριβως ειπε....δεν το χα σκεφτεί !!! 

Αυτοί δεν ειναι άνθρωποι ειναι μηχανες αναζήτησης χρηματος.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Makkkk είπε

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση. 

Στις φωτογραφίες που ζητάει το εξοικονομώ, (πριν και μετά) 

Πειράζει οι φώτο να είναι με την Θερμοπροσοψη στο επίπεδο της κόλλας (λευκός τοίχος δηλ)? Πριν την πάστα? 

Ευχαριστω 

Λογικά θέλει τελικό αποτέλεσμα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Makkkk είπε

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση. 

Στις φωτογραφίες που ζητάει το εξοικονομώ, (πριν και μετά) 

Πειράζει οι φώτο να είναι με την Θερμοπροσοψη στο επίπεδο της κόλλας (λευκός τοίχος δηλ)? Πριν την πάστα? 

Ευχαριστω 

Καλό είναι για να μη βρεθεις προ εκπλήξεων, να έχεις φωτό από κάθε βήμα εργασίας και κάθε υλικού που τοποθετήσες.

Ακούγεται κουφό, αλλά με τις ανοησιες που μας ζητάνε, ΠΟΤΕ δε ξέρεις.

Εγώ και στα προηγούμενα Έκο, έβγαζα φωτό το χαλαζιακο αστέρι περασμένο, το στάδιο τοποθέτησης, τρύπημα, βύσματα, καπάκια, κόλλες, πλέγματα, σοβάδες, νεροσταλλακτες κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Καλό είναι για να μη βρεθεις προ εκπλήξεων, να έχεις φωτό από κάθε βήμα εργασίας και κάθε υλικού που τοποθετήσες.

Ακούγεται κουφό, αλλά με τις ανοησιες που μας ζητάνε, ΠΟΤΕ δε ξέρεις.

Εγώ και στα προηγούμενα Έκο, έβγαζα φωτό το χαλαζιακο αστέρι περασμένο, το στάδιο τοποθέτησης, τρύπημα, βύσματα, καπάκια, κόλλες, πλέγματα, σοβάδες, νεροσταλλακτες κτλ κτλ κτλ

Σωστα τα λες . Ολοι οι φίλοι μου μηχανικοί τα ίδια μου είπαν. Τραβάνε φουλ φωτο από κάθε στάδιο ακόμη και με τους μαστόρους επί τω έργω. 

Για να το ελαφρυνω λίγο νομίζω ότι πρέπει να προβλεφθεί στο νέο πρόγραμμα και αμοιβή για φωτογράφο. 

Δημοσ.

Ειναι ανοιχτο το εξοικονομω αυτη την εποχη? Εννοω μπορω να κανω αιτηση τωρα? Και αν ναι επιλεγω μονος μου τι θελω να κανω στο σπιτι ή ειναι υποχρεωτικες καποιες στανταρ επεμβασεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ειναι ανοιχτο το εξοικονομω αυτη την εποχη? Εννοω μπορω να κανω αιτηση τωρα? Και αν ναι επιλεγω μονος μου τι θελω να κανω στο σπιτι ή ειναι υποχρεωτικες καποιες στανταρ επεμβασεις?

Οχι.

Ο μηχανικός επιλέγει σε συννενοηση με σένα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οχι.

Ο μηχανικός επιλέγει σε συννενοηση με σένα.

Ευχαριστώ. Οποτε περιμενω να ανοιξει (Σεπτεμβριο απο οτι διαβασα? ) και μιλαω με τον μηχανικο μου. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ευχαριστώ. Οποτε περιμενω να ανοιξει (Σεπτεμβριο απο οτι διαβασα? ) και μιλαω με τον μηχανικο μου. 

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και κυρίως ο μηχανικος σου, να πας από τώρα, να έρθει να κάνει αυτοψία, μετρήσεις, να ετοιμάσει ΠΕΑ (χωρίς να το υποβάλλει), να κάνει τυχόν τακτοποιήσεις, ταυτότητα κτιρίου, να πληρώθει και να είστε "ετοιμοι" μόλις ανοιξει το πρόγραμμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και κυρίως ο μηχανικος σου, να πας από τώρα, να έρθει να κάνει αυτοψία, μετρήσεις, να ετοιμάσει ΠΕΑ (χωρίς να το υποβάλλει), να κάνει τυχόν τακτοποιήσεις, ταυτότητα κτιρίου, να πληρώθει και να είστε "ετοιμοι" μόλις ανοιξει το πρόγραμμα.

Εκτιμηση αρχικου κοστους? Πριν αρχισει το προγραμμα εννοω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james9tito είπε

Εκτιμηση αρχικου κοστους? Πριν αρχισει το προγραμμα εννοω.

ειναι πολυ γενικη ερωτηση ... μπορει το σπιτι σου να μην  εχει αυθαιρετα να ειναι τακτοποιημενο να εχει ετοιμο πεα που απλα να θελει μικρες τροποποιησεις .. απλα τωρα ξεκιναν απο αυτο το προγραμμα να ζητανε ταυτοτητα ακινητου οποτε αμα μπεις να παιξεις μπαλιτσα κανεις δε μπορει να σου δωσει τιμη ! κι αμα καποιος σου δωσει να ξερεις οτι θα πεσει εξω παντα κατι βγαινει .. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikolasdaL είπε

ειναι πολυ γενικη ερωτηση ... μπορει το σπιτι σου να μην  εχει αυθαιρετα να ειναι τακτοποιημενο να εχει ετοιμο πεα που απλα να θελει μικρες τροποποιησεις .. απλα τωρα ξεκιναν απο αυτο το προγραμμα να ζητανε ταυτοτητα ακινητου οποτε αμα μπεις να παιξεις μπαλιτσα κανεις δε μπορει να σου δωσει τιμη ! κι αμα καποιος σου δωσει να ξερεις οτι θα πεσει εξω παντα κατι βγαινει .. 

Κατάλαβα. Έκλεισα ραντεβού με τον μηχανικό να δω τι θα μου πει. Ήθελα να βάλω φυσικό αέριο γιαυτό το σκέφτηκα το εξοικονομω, δεν χρειάζομαι κάτι χοντρό στο σπίτι, είναι σχετικά καινούριο, καλή μόνωση, έχει κλιματιστικά κλπ 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, james9tito είπε

Κατάλαβα. Έκλεισα ραντεβού με τον μηχανικό να δω τι θα μου πει. Ήθελα να βάλω φυσικό αέριο γιαυτό το σκέφτηκα το εξοικονομω, δεν χρειάζομαι κάτι χοντρό στο σπίτι, είναι σχετικά καινούριο, καλή μόνωση, έχει κλιματιστικά κλπ 

ΜΟΝΟ φυσικό αέριο, δεν παίζει.

Ξέχνα το .

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΜΟΝΟ φυσικό αέριο, δεν παίζει.

Ξέχνα το .

Φυσικό αέριο και κουφώματα σκεφτόμουν. Ούτε έτσι;; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, james9tito είπε

Φυσικό αέριο και κουφώματα σκεφτόμουν. Ούτε έτσι;;

Μην ασχοληθείς με εξοικονομώ.

Μια η άλλη θα σου έρθει. Είναι λίγες οι παρεμβάσεις σού και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεις.

Στη τελική θα βρεις πολύ ανταγωνιστικές τιμές εφόσον πληρώσεις αμέσως, τόσο για αέριο, όσο για κουφωματα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Μην ασχοληθείς με εξοικονομώ.

Μια η άλλη θα σου έρθει. Είναι λίγες οι παρεμβάσεις σού και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεις.

Στη τελική θα βρεις πολύ ανταγωνιστικές τιμές εφόσον πληρώσεις αμέσως, τόσο για αέριο, όσο για κουφωματα.

Εξήγησε μου λίγο το "μια η άλλη " πιο πολύ για εγκυκλοπαιδικους λόγους να μαθαίνω και τίποτα, αν θες βέβαια 

Επεξ/σία από james9tito

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...