artist1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 22 ώρες πριν, kanesaxo είπε θα σου πω εγω τι θα γινει. θα έρθει τελευταίος, για να περιμένει όσο δυνατον λιγότερο καιρό τα χρήματα του. Υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες και οι τενεκέδες. Ειχες δικιο τελικα και ο μηχανικός μου αυτο ακριβως ειπε....δεν το χα σκεφτεί !!! Αυτοί δεν ειναι άνθρωποι ειναι μηχανες αναζήτησης χρηματος. 1
ikucic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Makkkk είπε Καλησπέρα σας, μια ερώτηση. Στις φωτογραφίες που ζητάει το εξοικονομώ, (πριν και μετά) Πειράζει οι φώτο να είναι με την Θερμοπροσοψη στο επίπεδο της κόλλας (λευκός τοίχος δηλ)? Πριν την πάστα? Ευχαριστω Λογικά θέλει τελικό αποτέλεσμα.
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Makkkk είπε Καλησπέρα σας, μια ερώτηση. Στις φωτογραφίες που ζητάει το εξοικονομώ, (πριν και μετά) Πειράζει οι φώτο να είναι με την Θερμοπροσοψη στο επίπεδο της κόλλας (λευκός τοίχος δηλ)? Πριν την πάστα? Ευχαριστω Καλό είναι για να μη βρεθεις προ εκπλήξεων, να έχεις φωτό από κάθε βήμα εργασίας και κάθε υλικού που τοποθετήσες. Ακούγεται κουφό, αλλά με τις ανοησιες που μας ζητάνε, ΠΟΤΕ δε ξέρεις. Εγώ και στα προηγούμενα Έκο, έβγαζα φωτό το χαλαζιακο αστέρι περασμένο, το στάδιο τοποθέτησης, τρύπημα, βύσματα, καπάκια, κόλλες, πλέγματα, σοβάδες, νεροσταλλακτες κτλ κτλ κτλ
ikucic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε Καλό είναι για να μη βρεθεις προ εκπλήξεων, να έχεις φωτό από κάθε βήμα εργασίας και κάθε υλικού που τοποθετήσες. Ακούγεται κουφό, αλλά με τις ανοησιες που μας ζητάνε, ΠΟΤΕ δε ξέρεις. Εγώ και στα προηγούμενα Έκο, έβγαζα φωτό το χαλαζιακο αστέρι περασμένο, το στάδιο τοποθέτησης, τρύπημα, βύσματα, καπάκια, κόλλες, πλέγματα, σοβάδες, νεροσταλλακτες κτλ κτλ κτλ Σωστα τα λες . Ολοι οι φίλοι μου μηχανικοί τα ίδια μου είπαν. Τραβάνε φουλ φωτο από κάθε στάδιο ακόμη και με τους μαστόρους επί τω έργω. Για να το ελαφρυνω λίγο νομίζω ότι πρέπει να προβλεφθεί στο νέο πρόγραμμα και αμοιβή για φωτογράφο.
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Ειναι ανοιχτο το εξοικονομω αυτη την εποχη? Εννοω μπορω να κανω αιτηση τωρα? Και αν ναι επιλεγω μονος μου τι θελω να κανω στο σπιτι ή ειναι υποχρεωτικες καποιες στανταρ επεμβασεις?
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Ειναι ανοιχτο το εξοικονομω αυτη την εποχη? Εννοω μπορω να κανω αιτηση τωρα? Και αν ναι επιλεγω μονος μου τι θελω να κανω στο σπιτι ή ειναι υποχρεωτικες καποιες στανταρ επεμβασεις? Οχι. Ο μηχανικός επιλέγει σε συννενοηση με σένα.
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οχι. Ο μηχανικός επιλέγει σε συννενοηση με σένα. Ευχαριστώ. Οποτε περιμενω να ανοιξει (Σεπτεμβριο απο οτι διαβασα? ) και μιλαω με τον μηχανικο μου.
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, james9tito είπε Ευχαριστώ. Οποτε περιμενω να ανοιξει (Σεπτεμβριο απο οτι διαβασα? ) και μιλαω με τον μηχανικο μου. Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και κυρίως ο μηχανικος σου, να πας από τώρα, να έρθει να κάνει αυτοψία, μετρήσεις, να ετοιμάσει ΠΕΑ (χωρίς να το υποβάλλει), να κάνει τυχόν τακτοποιήσεις, ταυτότητα κτιρίου, να πληρώθει και να είστε "ετοιμοι" μόλις ανοιξει το πρόγραμμα.
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και κυρίως ο μηχανικος σου, να πας από τώρα, να έρθει να κάνει αυτοψία, μετρήσεις, να ετοιμάσει ΠΕΑ (χωρίς να το υποβάλλει), να κάνει τυχόν τακτοποιήσεις, ταυτότητα κτιρίου, να πληρώθει και να είστε "ετοιμοι" μόλις ανοιξει το πρόγραμμα. Εκτιμηση αρχικου κοστους? Πριν αρχισει το προγραμμα εννοω.
NikolasdaL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, james9tito είπε Εκτιμηση αρχικου κοστους? Πριν αρχισει το προγραμμα εννοω. ειναι πολυ γενικη ερωτηση ... μπορει το σπιτι σου να μην εχει αυθαιρετα να ειναι τακτοποιημενο να εχει ετοιμο πεα που απλα να θελει μικρες τροποποιησεις .. απλα τωρα ξεκιναν απο αυτο το προγραμμα να ζητανε ταυτοτητα ακινητου οποτε αμα μπεις να παιξεις μπαλιτσα κανεις δε μπορει να σου δωσει τιμη ! κι αμα καποιος σου δωσει να ξερεις οτι θα πεσει εξω παντα κατι βγαινει .. 1
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, NikolasdaL είπε ειναι πολυ γενικη ερωτηση ... μπορει το σπιτι σου να μην εχει αυθαιρετα να ειναι τακτοποιημενο να εχει ετοιμο πεα που απλα να θελει μικρες τροποποιησεις .. απλα τωρα ξεκιναν απο αυτο το προγραμμα να ζητανε ταυτοτητα ακινητου οποτε αμα μπεις να παιξεις μπαλιτσα κανεις δε μπορει να σου δωσει τιμη ! κι αμα καποιος σου δωσει να ξερεις οτι θα πεσει εξω παντα κατι βγαινει .. Κατάλαβα. Έκλεισα ραντεβού με τον μηχανικό να δω τι θα μου πει. Ήθελα να βάλω φυσικό αέριο γιαυτό το σκέφτηκα το εξοικονομω, δεν χρειάζομαι κάτι χοντρό στο σπίτι, είναι σχετικά καινούριο, καλή μόνωση, έχει κλιματιστικά κλπ
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, james9tito είπε Κατάλαβα. Έκλεισα ραντεβού με τον μηχανικό να δω τι θα μου πει. Ήθελα να βάλω φυσικό αέριο γιαυτό το σκέφτηκα το εξοικονομω, δεν χρειάζομαι κάτι χοντρό στο σπίτι, είναι σχετικά καινούριο, καλή μόνωση, έχει κλιματιστικά κλπ ΜΟΝΟ φυσικό αέριο, δεν παίζει. Ξέχνα το .
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΟΝΟ φυσικό αέριο, δεν παίζει. Ξέχνα το . Φυσικό αέριο και κουφώματα σκεφτόμουν. Ούτε έτσι;;
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, james9tito είπε Φυσικό αέριο και κουφώματα σκεφτόμουν. Ούτε έτσι;; Μην ασχοληθείς με εξοικονομώ. Μια η άλλη θα σου έρθει. Είναι λίγες οι παρεμβάσεις σού και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεις. Στη τελική θα βρεις πολύ ανταγωνιστικές τιμές εφόσον πληρώσεις αμέσως, τόσο για αέριο, όσο για κουφωματα. 1
james9tito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Μην ασχοληθείς με εξοικονομώ. Μια η άλλη θα σου έρθει. Είναι λίγες οι παρεμβάσεις σού και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεις. Στη τελική θα βρεις πολύ ανταγωνιστικές τιμές εφόσον πληρώσεις αμέσως, τόσο για αέριο, όσο για κουφωματα. Εξήγησε μου λίγο το "μια η άλλη " πιο πολύ για εγκυκλοπαιδικους λόγους να μαθαίνω και τίποτα, αν θες βέβαια Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από james9tito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα