CaMp3on Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά σε σπίτι που έχει ήδη τέντες(35 ετών μεταλλικές) μπορούν να μπουν καινούργιες μέσω του προγράμματος;
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Παιδιά σε σπίτι που έχει ήδη τέντες(35 ετών μεταλλικές) μπορούν να μπουν καινούργιες μέσω του προγράμματος; Ναι 1
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, GeG είπε Ναι Δεν υπάρχει πρόβλημα αν στην φωτογραφία του σπιτιού φαίνονται οι παλιές;
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα αν στην φωτογραφία του σπιτιού φαίνονται οι παλιές; Από όσο θυμάμαι μιλάει για αντικατάσταση το προγραμμα , αλλά δες μια τον οδηγό. Είναι απλό αυτό που ρωτάς, το βρίσκεις ευκολα εννοώ μέσω του οδηγου του προγραμματος 1
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε Από όσο θυμάμαι μιλάει για αντικατάσταση το προγραμμα , αλλά δες μια τον οδηγό. Είναι απλό αυτό που ρωτάς, το βρίσκεις ευκολα εννοώ μέσω του οδηγου του προγραμματος Ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα στον οδηγό, αναφέρει για τοποθέτηση συστημάτων σκίασης. Επομένως δεν μπορούν να αντικατασταθούν οι τωρινές τέντες παρά μόνο αν τις ξηλώσω και βγει η φωτογραφία μετά. Με ρίσκο βέβαια γιατί αν δεν μπω στο πρόγραμμα θα με φάει ο ήλιος ☀️.
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Γελαω ,16 ολοκληρα μορια μαζεψα!!! παρατηρησα ωστοσο οταν αν αντι για pvc εβαζα αλουμινια ανεβαζουν πολυ, γιατι συμβαινει αυτο ; αλλα πραγματικα τι πρεπει να εχει ενα σπιτι για να πιασει πανω απο 60 μορια? ουσιαστικα πρεπει να ειναι γιαπι!!
ikucic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, GeG είπε Γελαω ,16 ολοκληρα μορια μαζεψα!!! παρατηρησα ωστοσο οταν αν αντι για pvc εβαζα αλουμινια ανεβαζουν πολυ, γιατι συμβαινει αυτο ; αλλα πραγματικα τι πρεπει να εχει ενα σπιτι για να πιασει πανω απο 60 μορια? ουσιαστικα πρεπει να ειναι γιαπι!! Κάτι λάθος γίνεται. Πώς βγάζεις 16 μόρια; Αφού είπες ότι το σπίτι είναι παλιό και η κατηγορία του Ζ και εσύ έχεις εισόδημα γύρω στα 10000. Μόνο αυτά ειναι 16 μόρια. Η εννοείς 16 μόρια στο Κ1 μόνο και όχι ως γενικό βαθμό.
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikucic είπε Κάτι λάθος γίνεται. Πώς βγάζεις 16 μόρια; Αφού είπες ότι το σπίτι είναι παλιό και η κατηγορία του Ζ και εσύ έχεις εισόδημα γύρω στα 10000. Μόνο αυτά ειναι 16 μόρια. Η εννοείς 16 μόρια στο Κ1 μόνο και όχι ως γενικό βαθμό. η εξοικονομηση ειναι 176 ανα τμ , εισοδημα 12000 κατηγορια αυτη που ειπες ,παρεμβασεις με φπα 11800 και 0$ στην κατηγορια α1, α2, το σπιτι ειναι του 87. περιμενω απο βδομαδα να μου εκδοσει το πεα με ολες τις λεπτομερειες. και αλουμινια να βαλω παλι δεν ανεβαινει στα επιθυμητα ποσα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από GeG
ikucic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε η εξοικονομηση ειναι 176 ανα τμ , εισοδημα 12000 κατηγορια αυτη που ειπες ,παρεμβασεις με φπα 11800 και 0$ στην κατηγορια α1, α2, το σπιτι ειναι του 87. περιμενω απο βγαμαδα να μου εκδοση το πεα με ολες τις λεπτομερειες. και αλουμια να βαλω παλι δεν ανεβαινει στα επιθυμητα ποσα. Είναι πολύ μικρή πράγματι η εξοικονόμηση.
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, ikucic είπε Είναι πολύ μικρή πράγματι η εξοικονόμηση. την θεωρεις οτι κυμαινετε σε σωστα επιπεδα; απλα ο μηχανικος που ειχε ερθει να κανει τις μετρησεις δεν μου γεμιζε το ματι αλλα δεν εχει και λογο να μην κανει οτι καλυτερο μπορει. Παντως εχω δυο παραθυρα και μια μπαλκονοπορτα αλουμινιου με μονο τζαμι και δυο μπαλκονοπορτες με διπλο, θερμαινομαι με πετρελαιο , δεν εχω ηλιακο και θερμομονωσεις με ταρατσα και προσοψεις. Με την εμπειρια σου αν μπορουσες να κανεις μια γενικη εκτιμηση θα το ηθελα. Ξερω οτι μετρανε και διαφορα αλλα περα απο αυτα που αναγραφω γι αυτο λεω στο περιπου μια εκτημηση
AristidisZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, ikucic είπε Είναι πολύ μικρή πράγματι η εξοικονόμηση. Καθόλου μικρή δεν είναι
ikucic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καθόλου μικρή δεν είναι Και τότε γιατί δίνει ελάχιστα μόρια; εγω δεν καταλαβαίνω. Για 16 μόρια δεν έχω ξανακούσει. Βλέπω την αίτηση της μητέρας μου (άλλη περίπτωση βεβαια πολύ παλιό σπίτι με σομπα ηλεκτρική) η εξοικονόμηση είναι 390 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από ikucic
AristidisZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ikucic είπε Και τότε γιατί δίνει ελάχιστα μόρια; εγω δεν καταλαβαίνω. Για 16 μόρια δεν έχω ξανακούσει. Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το πρόγραμμα και ουτε και πρόκειται Πάντως ένα τυπικό διαμέρισμα, παλιό, χωρίς μονώσεις, με μάπα θέρμανση, (όχι τελευταίο όροφο) έχει κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας συνήθως γύρω στις 200 kWh ανά τμ Άρα εκεί επί παραδείγματι είναι αδύνατον να εξοικονομήσεις 176
GeG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 παντως και αλουμινια να βαλω αντι pvc θα αυξησει πολυ το κοστος αλλα και τα μορια παραλληλα, δεν ξερω! εχει κερδος να μου βγαλει χαμηλοτερη εξικονομηση ο μηχανικος του πεα;
ikucic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, GeG είπε την θεωρεις οτι κυμαινετε σε σωστα επιπεδα; απλα ο μηχανικος που ειχε ερθει να κανει τις μετρησεις δεν μου γεμιζε το ματι αλλα δεν εχει και λογο να μην κανει οτι καλυτερο μπορει. Παντως εχω δυο παραθυρα και μια μπαλκονοπορτα αλουμινιου με μονο τζαμι και δυο μπαλκονοπορτες με διπλο, θερμαινομαι με πετρελαιο , δεν εχω ηλιακο και θερμομονωσεις με ταρατσα και προσοψεις. Με την εμπειρια σου αν μπορουσες να κανεις μια γενικη εκτιμηση θα το ηθελα. Ξερω οτι μετρανε και διαφορα αλλα περα απο αυτα που αναγραφω γι αυτο λεω στο περιπου μια εκτημηση Μου λες λίγο τις παρεμβάσεις που θα ήθελες να κάνεις; Κουφώματα Αντλία θερμότητας Τι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα