gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 τι εννοείς κοντά; σε ανοικτό χώρο στα 10 μέτρα ας πούμε γίνεται να σε ενοχλεί ο καπνός του άλλου; [...] Εξαρτάται και προς τα που φυσάει. Στην παραλία που έχω πάει που έχει ποιο πολύ χώρο και που ο άλλος που καπνίζει μπορεί να κάθεται και πολύ μακρύτερα από 10 μέτρα, μια χαρά μπορώ να μυρίσω το τσιγάρο.
pontez2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μωρέ τον χασιλκί τον διωχνεις διοτι υπάρχει ο νόμος. Καλεις αστυνομία και τον απομακρυνει. Δεν επιτρέπετε σε μια παιδικη χαρά να μπαινει άτομο που δε συνοδευει παιδι. Τον καπνιστη γονιό δε μπορεις να παρατηρήσεις.
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό που σε ενοχλεί τελικά είναι ότι βρωμάει τσιγαρίλα στα παιδιά που παίζουν ή ότι τα παιδιά θα βλέπουν ανθρώπους να καπνίζουν? Το δεύτερο ούτε που με νοιάζει και δεν είμαι καθόλου της άποψης ότι πρέπει να κρύβουμε τα "κακά" πράγματα από τα παιδιά. Για το πρώτο, αν μου βρώμαγε πολύ και δεν σταματούσαν θα πήγαινα πιό πέρα ή θα πήγαινα σε άλλη παιδική χαρά. Αν ήταν μόνο ένας-δύο, θα έλεγα κάτι αλλά σε 10 άτομα δεν έχει νόημα.
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα αν μιλάμε για ανοιχτό χώρο... Αν πάλι οι γονείς καπνίζουν πάνω από τα κεφάλια των παιδιών είναι άλλη ιστορία. 1
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Βεβαίως υπάρχουν και χώρες όπου υπάρχει σχετική νομοθεσία. Αντιγράφω την επιχειρηματολογία: Smoking in family-friendly areas sends children a message that tobacco is a common part of life rather than a deadly addictive drug. Alongside this, cigarette butts can take up to 12 years to biodegrade, posing a danger to animals and young children who may ingest them in the meantime. And that’s not even counting the boxes, cellophane, lighters, matches, matchboxes, paper or pouches that also blight our parks and playgrounds and cost money to clean up. We believe that children and young people have a right to play, meet their friends and take part in sports in a clean, smokefree environment. 15
pontez2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Mια απλή γειτονική παιδική χαρά με μια τσουλίθρα, 3-4 κουνιες και μια τραμπάλα, είναι πάντα σχετικά μικρή. Δεν αναφέρομαι σε παιδικές χαρές που βρίσκονται μέσα σε άλση. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται πανικός. Σε φάση ότι αν τρέχουν τα παιδιά, το ένα θα πέσει πανω στο άλλο στάνταρ. Κάπου εδώ λοιπον βλέπεις ένα μεγάλο αριθμο γονιών να καπνίζουν. Δεν ξέρω κατά πόσο σε έναν τέτοιο χώρο τα παιδιά θα γινουν παθητικοι καπνιστές, αλλά το ότι δίνουν το κακό παράδειγμα, σίγουρα το κάνουν. Φυσικά εδώ θα μπορουσε κάποιος να πει, ότι το παιδί σου μπορει να δει το κακό παράδειγμα και εκτός της παιδικής χαράς ή να αναπνέει καυσαέρια κτλ. Σωστό είναι και αυτό. Το θέμα είναι κατά πόσο υπάρχει το φιλότιμο να καταλαβεις ότι είναι χώρος παιδιών
telis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Και ταμπέλα να υπήρχε που να το απαγόρευε, θα κάπνιζαν. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν υπάρχει γενικά παιδεία και που οι απαγορεύσεις δεν περνάνε γιατί όλοι τις γράφουν στα @@ τους. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πηγαίνετε μια βόλτα από το Εφετείο στην Αθήνα. Δεν είναι τόσο το ντουμάνι εκεί αλλά το γεγονός ότι εντάξει μπορεί να απαγορεύεται το κάπνισμα εσωτερικά , να υπάρχει βέβαια ανοχή γιατί όλοι καπνίζουν αλλά αυτό που μου την σπάει και το έχω δει πολλές φορές είναι κάποιοι τυχάρπαστοι δικηγορίσκοι να το πετάνε και κάτω και να το πατάνε κιολας αντι να το σβήσουν μέσα σε ένα ποτήρι. Όσες φορές έχω πάει όλοι οι "απλοί" άνθρωποι έψαχναν να το σβήσουν "νομιμα" και οι μόνοι που το πέταγαν κάτω ήταν δικηγόροι
Speculoos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παιδιά ≠ κάπνισμα. Όσο φανατικός καπνιστής κι αν είσαι οφείλεις να το καταλάβεις αυτό, αν δεν μπορείς τότε μόνο ξύλο. 2
txcellas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παιδιά ≠ κάπνισμα. Όσο φανατικός καπνιστής κι αν είσαι οφείλεις να το καταλάβεις αυτό, αν δεν μπορείς τότε μόνο ξύλο. Σκληρά λόγια από έναν πολεμιστή του Ίντερνετ.. 2
vairass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν γουστάρω καπνό κοντά μου, ποια υπηρεσία μπορώ να καλέσω; αν μαλώσεις σου κάνει μήνυση ο παθων. Εάν ήσουν και εσυ καπνιστής θα ελεγες τα ίδια; Αν το πάμε έτσι να επιτρέπετε κια το μαύρο κοντά στα παιδιά μας, τι πειράζει μωρέ σιγά. 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μωρέ τον χασιλκί τον διωχνεις διοτι υπάρχει ο νόμος. Καλεις αστυνομία και τον απομακρυνει. Δεν επιτρέπετε σε μια παιδικη χαρά να μπαινει άτομο που δε συνοδευει παιδι. Τον καπνιστη γονιό δε μπορεις να παρατηρήσεις. Το να υπάρχει χασικλής σε παιδική χαρά δεν εναι σωστό.Αν υπάρχει το σωστό είναι να φύγει όταν μπεί ο γονιός με το παιδί.Ομως το παιδί δεν θα κινδυνέψει ούτε απο ντουμάνια ούτε απο το σβησμένο τσιγαριλίκι.Ομως θα κινδυνέψει απο την σύριγγα του τοξικομανή που κυκλοφορεί ανενόχλητος και κλέβει για την δόση του.Δεν θα τον δείς,πιθανόν να ήταν εκεί το προηγούμενο βράδυ. Το κράτος δίνει ασυλία στον τοξικομανή που έχει κατακλέψει τον κόσμο και κυνηγάει τον χασικλή που έχει πάνω του 1 τσιγαριλίκι η μερικά γραμμάρια.
green gordon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τι λετε ρε παιδια σοβαρα? Αμα εισαι τοσο θεριακλης ρε φιλε βγες απο την παιδικη χαρα και κανε ενα πακετο.Ελεος πια.Ειναι σα να παω σε καφετερια εξω με το μωρο και να πω στους διπλα να μην καπνιζουν. Και τα λεω εγω αυτα που ειμαι βαρυς καπνιστης 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ειναι σα να παω σε καφετερια εξω με το μωρο και να πω στους διπλα να μην καπνιζουν. Που κανονικα δεν θα πρεπε να σκεφτοσουν καν αυτο το σενρια γιατι δεν θα επρεπε να καπνιζουν εκει μεσα.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα