geo4sar Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Παιδιά καλημέρα. Ξεκίνησα το παιχνίδι και το πρόβλημα είναι ότι δεν εμφανίζονται επάνω αριστερά τα νούμερα του Riva Tuner (θερμοκρασία, καρέ, ανεμιστήρας κλπ. ). Σε οιοδήποτε άλλο παιχνίδι εμφανίζονται. Υπάρχει κάποια ιδέα γιατί; Δοκίμασε ALT+ENTER να γίνει windowed και ξανά πάλι να γίνει full screen. Σε εμένα αυτό δούλεψε. Ελπίζω να βοήθησα. 1
aplos73 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Εγώ το έπαιξα με Msi gaming z 2060 rtx σε 1080 και το dlss θολώνει την εικόνα. Χωρίς dlss σε DX 12 ήταν πεντακάθαρη η εικόνα και έτρεχε μια χαρά. Με RTX ωραία ήταν αλλά έχανα frame.Πιστευω όταν το δουλέψουν λίγο θα παίζουμε παιχνίδια μια χαρά με dlss και rtx. Είναι αρχή ακόμα.
HALF EVIL Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, geo4sar είπε Δοκίμασε ALT+ENTER να γίνει windowed και ξανά πάλι να γίνει full screen. Σε εμένα αυτό δούλεψε. Ελπίζω να βοήθησα. Δεν λειτούργησε τελικά. Ίσως γιατί η οθόνη είναι uw; ευχαριστώ πάντως. 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε: -Ξηλωμα το RTSS ( revo unistaller ) κ install -Τελευταία έκδοση Το χα παθει μια φορα κ γω. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από 7nisiotis 1 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δοκίμασε: -Ξηλωμα το RTSS ( revo unistaller ) κ install -Τελευταία έκδοση Το χα παθει μια φορα κ γω. Ευχαριστώ σύντροφε, λύθηκε έτσι. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Metro Exodus is coming to Windows Store on June 9th
Brandtobrand Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Metro Exodus is coming to Windows Store on June 9th Μεγάλη εμπορική επιτυχία πρέπει να ήταν στο pc. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Brandtobrand
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Γιατι βγηκε το metro exodus? 14 φεβρουαριου του 2020 δεν ειναι το release date? 🤣
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε Μεγάλη εμπορική επιτυχία πρέπει να ήταν στο pc. Ναι τώρα στο FailStore θα σκίσει 🤣 Μάλλον τις μέρες μετράνε για να βγει στο steam.
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε Μεγάλη εμπορική επιτυχία πρέπει να ήταν στο pc. Κι όμως το στόχο του σε πωλήσεις τον έπιασε παρόλο που έκανε first release το Epic store
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Χεχ, δηλαδή ο όρος της (timed) αποκλειστικότητας ήταν βασικά για το Steam.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Metro Exodus is coming to Windows Store on June 9th Αψογα νεα. Οτι πρεπει για να βγει το παιχνιδι σχεδον τσαμπα για οποιον θελει να το παιξει μεσω Game Pass 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Κι όμως το στόχο του σε πωλήσεις τον έπιασε παρόλο που έκανε first release το Epic store Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν και τα δείγματα δείχνουν αλλα imho. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Brandtobrand Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Βασικά πολλές πωλήσεις στο pc, προέρχονται από τις προπαραγγελίες στο steam. Κάποιες άλλες δε, είναι από προσφορά της nvidia για αγορές καρτών της. Πρέπει να ψιλοπάτωσαν οι πωλήσεις αμιγώς στο χαζ-epic store τελικά. ΥΓ. το quote ήταν από λάθος, αλλά δεν ξέρω πως να το αφαιρέσω.
mtifosi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλυτερη σαν παραγωγη και ποιο δουλεμενο μου φαινεται απο τα προηγουμενα. Επισης αναμενομενα εξαιρετικο το RT GI που χρησιμοποιει. Αν και βρισκομαι λογικα περιπου στη μεση μου αρεσει καλυτερα απο τα 2 πρωτα ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα