Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλό φαίνεται το DLC. Επιστροφή στο Metro μέσα σε τούνελ και όχι καραγκιοζιλίκια open-world σε έρημο. 2
_Theo_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνίδι, πριν μπει στο μενού μου βγάζει μια οθόνη που λέει "loading changes" και μέχρι να φτάσει στο 100% κάνει μια ώρα παρόλο που το έχω εγκατεστημένο σε SSD!! Είναι εντελώς σπαστικό!! Το κάνει γενικά αυτό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από _Theo_
p4n0s86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ρε παιδιά κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνίδι, πριν μπει στο μενού μου βγάζει μια οθόνη που λέει "loading changes" και μέχρι να φτάσει στο 100% κάνει μια ώρα παρόλο που το έχω εγκατεστημένο σε SSD!! Είναι εντελώς σπαστικό!! Το κάνει γενικά αυτό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;; Και σε μένα το κάνει. 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Και σε μένα το κάνει. Ότι να 'ναι...Πιο πολύ περιμένω να φορτώσει παρά παίζω.
_Theo_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έφαγε uninstall. Το παιχνίδι απλά είναι uplayable στο Windows Store. Δεν εμφάνιζε τον FPS counter του RTSS, δεν αποθηκεύονταν οι επιλογές στα γραφικά, δεν υπήρχε το built-in benchmark, πάντα πριν ξεκινήσει φόρτωνε για κάνα πεντάλεπτο και πάντα αν έκανες κάποια αλλαγή στα γραφικά ξαναφόρτωνε πάλι για κάνα πεντάλεπτο και ας το είχα εγκατεστημένο στον SSD. Μακριά. Οπότε βγει στο Steam θα το παίξω. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από _Theo_
nodas_21greek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, _Theo_ είπε Έφαγε uninstall. Το παιχνίδι απλά είναι uplayable στο Windows Store. Δεν εμφάνιζε τον FPS counter του RTSS, δεν αποθηκεύονταν οι επιλογές στα γραφικά, δεν υπήρχε το built-in benchmark, πάντα πριν ξεκινήσει φόρτωνε για κάνα πεντάλεπτο και πάντα αν έκανες κάποια αλλαγή στα γραφικά ξαναφόρτωνε πάλι για κάνα πεντάλεπτο και ας το είχα εγκατεστημένο στον SSD. Μακριά. Οπότε βγει στο Steam θα το παίξω. Κι εμένα με εκνεύρισε μέσω windows store, αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ. Για τα γραφικά κάπου είχα διαβάσει ότι αφού βάλεις τις ρυθμίσεις που θες, κάνεις ένα alt+tab για να βγεις από το game και μετά με τον ίδιο τρόπο μπαίνεις και περνάει τις αλλαγές. Αλλά ναι, είναι λίγο δράμα
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, _Theo_ είπε Έφαγε uninstall. Το παιχνίδι απλά είναι uplayable στο Windows Store. Δεν εμφάνιζε τον FPS counter του RTSS, δεν αποθηκεύονταν οι επιλογές στα γραφικά, δεν υπήρχε το built-in benchmark, πάντα πριν ξεκινήσει φόρτωνε για κάνα πεντάλεπτο και πάντα αν έκανες κάποια αλλαγή στα γραφικά ξαναφόρτωνε πάλι για κάνα πεντάλεπτο και ας το είχα εγκατεστημένο στον SSD. Μακριά. Οπότε βγει στο Steam θα το παίξω. Εμένα μου τα έκανε αυτό όταν υπήρχε αστάθεια: α) ασταθές oc cpu ( low v core ) ,β) ή αστάθεια σε ram oc Μόλις ανέβασα το ρεύμα στον επεξεργαστή λίγο έστρωσαν όλα.
Sprou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Τι παίζει ακριβώς για να παίξω το two colonels μέσω epic? Χρειάζεται να αγοράσω το expasion pack? Και αν το αγοράσω υπάρχουν προβλήματα βλέπω.. https://www.google.com/amp/s/playcrazygame.com/2019/08/21/metro-exodus-problems-with-the-two-colonels-expansion-on-epic-games-store/amp/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Sprou είπε Τι παίζει ακριβώς για να παίξω το two colonels μέσω epic? Χρειάζεται να αγοράσω το expasion pack? Και αν το αγοράσω υπάρχουν προβλήματα βλέπω.. https://www.google.com/amp/s/playcrazygame.com/2019/08/21/metro-exodus-problems-with-the-two-colonels-expansion-on-epic-games-store/amp/ Κλασσικά, δώστου κάνα μηνα patches και μετά πάρτο dude. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Εγώ έπαιξα κανονικά χτες το DLC χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελπίζω και σήμερα να συνεχίσω κανονικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό το The Two Colonels, αν και μικρό, ήταν καλό και συγκινητικό(Στο τέλος). Φοβερή original metro ατμόσφαιρα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Psycho_Warhead 3
Choutas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Το παίζω στο XoneX και πραγματικά έχοντας παίξει μόνο το 2 μου φαίνεται ότι υπάρχει επιρροή από το Thief και είναι εμφανής. Στο 2 ή δεν το θυμάμαι πολύ καλά ή ήταν πιο συμβατικό FPS.
_Theo_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Choutas είπε Το παίζω στο XoneX και πραγματικά έχοντας παίξει μόνο το 2 μου φαίνεται ότι υπάρχει επιρροή από το Thief και είναι εμφανής. Στο 2 ή δεν το θυμάμαι πολύ καλά ή ήταν πιο συμβατικό FPS. Εγώ το έφτασα μέχρι το σημείο που επιβιβάζεσαι στο τρένο. Καμία σχέση με Thief. Το Thief εισήγαγε τον όρο του stealth gameplay στο gaming. Αν το έπαιζες Rambo και έκανες επίθεση κατά μέτωπο ήσουν νεκρός. Έχει και το Metro στοιχεία stealth αλλά όχι και έτσι.
Choutas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Είπα επιρροή. Δεν είπα stealth game το προηγούμενο δεν θυμάμαι να είχε τόσα πολλά φώτα που πρέπει να σβήσεις ήχους που αλλάζουν ανάλογα με.την επιφάνεια το να πετάς κονσερβοκούτι για να πας οι άλλοι εκεί που θέλεις σημεία να κρύβεσαι και τόσο αναγκαίο stealth kill για να μην σου κάνουν γιουρούσι. Δεν είπα ότι είναι το Thief αλλά για FPS παίρνει επιρροή και πολύ εμφανή.
_Theo_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εννοείται ότι υπάρχει επιρροή. Πολλά games έχουν τέτοια στοιχεία, δεν είναι πχ μόνο το Metro . Πολλοί όμως ξεχνάνε το Thief και ότι εισήγαγε πρώτο το stealth στοιχείο. Όλα αυτά τα stealth χαρακτηριστικά που βλέπουμε από αυτό το game ξεκίνησαν. Το λέω επειδή το ανέφερες και επειδή πολλοί αγνώμονες αναφέρουν ως βασικά παραδείγματα τέτοιου είδους gaming το Dishonored και το Splinter Cell. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το χαρακτηριστικό που υπάρχει σε μερικά games (πχ Crysis) και στο οποίο ο παίκτης γίνεται διαφανής και κατά συνέπεια δύσκολα ορατός από τους αντιπάλους του. Αυτή η ιδιότητα πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Ταινία "Predator" του 1987. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα