Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 για το κοκκινο γενικα λενε 2-3 το μηνα.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ναι αλλα αυτοί που τρώνε κρέας είναι τόσοι σε αριθμό που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύονται απο 100-1000 attention whores , το θεωρούν αυτονόητο και φυσιολογικό και δεν έχουν καν λόγο να το πουν δεν εχω δει ουτε εναν να καμαρωνει που τρωει κρεας. απο την αλλη,οι βιγκαν το διαλαλουν. μη λες οτι να΄ναι. Νομίζω το εννοεί κάπως αλλιώς, πιο μεταφορικά... Για το θέμα, πιστεύω ότι είναι πιο καλό και πιο ηθικό να μη τρώμε κρέας. Αλλά στην πράξη είναι αρκετά δύσκολο. Προσωπικά είμαι υπέρ του τεχνητού κρέατος που λένε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα μαζικά. Αν και οι περισσότεροι το βλέπουν στραβά. 1
xgol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Θεωρώ πως γίνεται να κάνει καποιος μια χορτοφαγική διατροφή εφ όρου ζωής, αλλά με ενδεχόμενα προβλήματα, ειδικά αν ξεκινήσει απο μικρή ηλικία. Αναιμία, έλλειψη Β12, υποθρεψία, μειωμένη σωματική/νοητική ανάπτυξη είναι πιθανές καταστάσεις για αμιγώς χορτοφάγους.
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγω που χω αρχησει και τρωω κοτα/στηθος για μεσημεριανο καθε μερα σχεδον τρωω πολυ κρεας δηλαδη; αλλο κρεας δε τρωω πολυ σπανια καμια μπριζολα
deesnider Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ακόμα και ο vegan gains (youtuber με ακραίες ιδέες) τουμπεκιάστικε κ άρχισε να ταΐζει το σκύλο του ωμό κρέας όπως του είπε ο κτηνίατρος Μπα...μάλλον την πήρε χαμπάρι τη δουλειά ότι, αν το συνέχιζε, το πιθανότερο ήταν να φάει αυτόν ο σκύλος και προτίμησε ν' αφήσει τις ακραίες ιδέες στην άκρη, απ' το να ξυπνήσει ένα ωραίο πρωί μ' ένα κωλομέρι μείον... 7
DrLo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Οι διατροφολογοι με το κρεας αναφερονται στο κοκκινο και πουλερικα σε κοτοπουλο/γαλοπουλα Τα ψάρια είναι vegan ? Τα μαλάκια ?
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν βλεπεις καλα τοτε. Ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που μπαινουν σε vegan pages ή event Κλπ και ποσταρουν για κρεατα κλπ? Επισης, πρεπει να δεις καμαρι στις φωτογραφιες απο κυνηγι ειδικα αγριων ζωων.. Παρα πολλοι κυνηγοι δεν τρωνε αυτα που σκοτωνουν, η ευχαριστηση σε αυτο το σπορ ειναι αλλου. Το ιδιο και με το ψαρεμα, παρα πολλοι ψαραδες (εμου συμπεριλαμβανομενου), δεν τρωμε ψαρια.
toyo73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ασχετο το ενα με το αλλο, το σεξ δεν ειναι βιολογικη αναγκη (μην μου πεις για τις γεννες αυτο ειναι αλλο θεμα) και επισης γινεται με την συναίνεση και των δυο πλευρων. Πλακα μας κανεις.Υψιστης βιολογικης και ψυχικης αναγκης ειναι το sex.Οι αγαμητοι κανουν μπαμ απο μακρυα.Εσενα δηλαδη δεν στην χτυπαι η αγαμια.Εγω προτιμω να μην φαω κρεας στον αιωνα, παρα να μη τον χωσω. 1
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Παρα πολλοι κυνηγοι δεν τρωνε αυτα που σκοτωνουν, η ευχαριστηση σε αυτο το σπορ ειναι αλλου. Το ιδιο και με το ψαρεμα, παρα πολλοι ψαραδες (εμου συμπεριλαμβανομενου), δεν τρωμε ψαρια. Ευχαρίστηση να σκοτώνεις ζώα όχι για να τραφεις αλλά για την πλάκα σου ? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν τα πουλάει ή τα δίνει σε άλλους να τα φάνε που το πρόβλημα, πρέπει να τα τρώει ο ίδιος? 1
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαρίστηση να σκοτώνεις ζώα όχι για να τραφεις αλλά για την πλάκα σου ? Ναι, μου αρεσει απιστευτα η διαδικασια του ψαρεματος (προσεξε, η διαδικασια, που περιλαμβανει ολα τα σταδια, κι ας μην πιασω λεπι), αλλα οτι βγαλω σπανια θα φαω, τα μοιραζω στην οικογενεια.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το κυνήγι είναι μια μορφή αναψυχής, όσο κι αν (δεν) αρέσει σε κάποιους.
filipN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι αν δεν έχεις ανοίξει ποτέ λεξικό, ή αν δεν κατέχεις επαρκώς την ελληνική.
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Νομίζω ότι το πράγμα ξέφυγε. Στο αρχικό μου post αναφέρω περισσότερο για το θέμα υγείας και όχι ηθικής. Το άν είναι σωστό η όχι να σκοτώνεις ζώα και να τα βασανίζεις είναι ενα κεφάλαιο χωρίς τέλος. Ρωτάω με βάση ιατρικής αν όντως το κρέας και τα γαλακτοκομικά κάνουν καλό ή κακό και αν κάνουν ζημιά στο πεπτικό σύστημα λόγω το ότι δεν χονεύονται σωστά από τον οργανισμό. Και τονίζω, πάντα με βάση ιατρικής και ερευνών
Προτεινόμενες αναρτήσεις