Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε για το παρακάτω θέμα:

Εξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS, Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να να αρνηθεί το pos...

http://www.economy365.gr/article/44402/anaydoi-emeinan-oi-eforiakoi-otan-diavasan-exodiko-kalamatianoy-epiheirimatia-poy

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο κόμμα μπορούσε να σταματήσει ο τίτλος, δεν χρειαζόταν το υπόλοιπο μακρυνάρι... :P

• Like 4
Δημοσ.

Κάποιος είχε 150€ για πέταμα και μεγάλη ανάγκη από προβολή.

Στην αρχή κάνει λόγο για θέματα προσωπικών δεδομένων και για τις καταναλωτικες συνήθειες των πελατών του αλλά είναι προθυμος να τα ξεχάσει αν πάρει μερίδιο :P

• Like 1
Δημοσ.

1. Θεωρώ ότι κανείς δε πρέπει να είναι υποχρεωμένος να έχει POS

2. that said ... 

https://www.youtube.com/watch?v=gjDIMDBys8Q

3. Τα POS είναι αντυσυνταγματικά, απεχθή, επονείδιστα και μη βιώσιμα.

4. Είχε ξέρεις και η εφορία μια φαγούρα για τα εξώδικά του. Της έκλασε μια μάντρα ξέρεις τι.

5. το "Καλαματιανού" γιατί είναι με κεφαλαίο ? είναι κάποιος τίτλος ή κάποια θεότητα?

• Like 1
Δημοσ.

θελει λεει ποσοστα απο τα κερδη της τραπεζας απο τα POS :P

Το ότι η τράπεζα, μέσω των pos, έχει ποσοστό από τα κέρδη του επιχειρηματία (και για την ακρίβεια ούτε καν απ' τα κέρδη αλλά από το τζίρο!!!) σου φαίνεται εξίσου αστείο;

Και όχι, δεν είμαι επιχειρηματίας αλλά απλός μισθωτός. Και προφανώς με βολεύει να έχουν pos και οι σαλεπιτζήδες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα δέχομαι όλα αμάσητα

• Like 9
Δημοσ.

Το ότι η τράπεζα, μέσω των pos, έχει ποσοστό από τα κέρδη του επιχειρηματία (και για την ακρίβεια ούτε καν απ' τα κέρδη αλλά από το τζίρο!!!) σου φαίνεται εξίσου αστείο;

Και όχι, δεν είμαι επιχειρηματίας αλλά απλός μισθωτός. Και προφανώς με βολεύει να έχουν pos και οι σαλεπιτζήδες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα δέχομαι όλα αμάσητα

Δεν σε υποχρωνει η τραπεζα, αλλα το κρατος, αρα το προβλημα το εχουμε με το κρατος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε υποχρωνει η τραπεζα, αλλα το κρατος, αρα το προβλημα το εχουμε με το κρατος.

Ναι αλλα Τραπεζες=Κρατος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι σε υποχρεώνει η τράπεζα αλλά ότι η τράπεζα αποκτά μέρος στο τζίρο σου, το οποίο και είναι αυτό που τελικά ενδιαφέρει.

Το ποιος σε υποχρεώνει, τι εστί τράπεζα, τι κράτος, κλπ είναι μεγάλη συζήτηση την οποία αν ξεκινήσουμε και off-topic θα βγούμε αλλά ενδεχομένως και off-forum ;)

Δημοσ.

Ειναι οπως σε εμας τους μισθωτους αναγκαστικα μπαινει ο μισθος σε τραπεζικο λογαριασμο. Οποτε μεχρι να βγαλουμε τα λεφτα η τραπεζα τα διαχειριζεται και βγαζει κερδος απο αυτο.

Και καποια ημερα βαραει και μια χρεωκοπία λογο κακης διαχείρισης η θαλασσοδανειων και κλειδωνει μεσα, η κουρευει τα λεφτα σου. Κοινως δεν σου ανηκουν.

Αγγελικα πλασμενος κοσμος! Και μετα οι αριστεροι που φωναζουν για αυτο ειναι οι κομμουνισταραδες που θα παρουν σπιτια.. :D  :-D  :lol:

Καλα κανει ο ανθρωπος! 

• Like 3
Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα... θέλω να φοροδιαφεύγω και το POS μου τα χαλάει λίγο γιατί η είσπραξη φαίνεται στη τράπεζα και δε μπορώ να το κρύψω είναι η ουσία όποιου δεν θέλει να βάλει POS είτε είναι ο καλαματιανός είτε οι γιατροί ή δικηγόροι και όσοι αντιμάχονται.

Μακάρι να εκμηδενιστεί η προμήθεια προς τις τράπεζες (που είναι το μοναδικό επιχείρημα που στέκει) να δούμε μετά τι θα λένε. 

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...