Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη μου την πεφτουνε οι κοπελες και μερικες ειναι ομορφες και ειμαι ευαλωτος περα απο προφυλακτικο τι αλλο πρεπει να κανω?Εαν και εσυ εχεις κονδυλωματα εχεις να προτεινεις κατι πρακτικο για να το εφαρμοσω?

Aν έχεις κονδυλώματα ενδεχομένως να μη το ξέρεις και να μη το μάθεις ισως.

Οι κοπέλες που θα είναι μαζι σου θα το μάθουν απ τη καλη και την ανάποδη και μολις παντρευτεις απ τη συζυγό σου.

Δυστυχως πέρα από το προφυλακτικο οχι δε μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα, αυτο ειναι αλήθεια.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο ο εμβολιασμός προσφέρει προστασία. Τίποτε άλλο εκτός από την πλήρη αποχή από το σέξ σε οποιαδήποτε μορφή του.

Μελέτες μιλάνε ότι το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών έχουν μολυνθεί.

https://www.sciencenews.org/article/half-adult-males-carry-hpv

Πληρη αποχη απο το σεξ δεν παιζει για εμενα και για τους περισσοτερους.Εαν εχεις να προτεινεις και κατι αλλο θα ηταν αρκετα χρησιμο για ολους.

Δημοσ.

Πληρη αποχη απο το σεξ δεν παιζει για εμενα και για τους περισσοτερους.Εαν εχεις να προτεινεις και κατι αλλο θα ηταν αρκετα χρησιμο για ολους.

Μα γιατι? Μπορουμε να μονασουμε :P :P 

Δημοσ.

Επειδη εσυ κολλησες κονδυλωματα πρεπει ολοι να δειξουμε μεγαλη προσοχη. Εγω εχω παει με τοσες κοπελες, χρησιμοποιωντας προφυλακτικο και δεν εχω κολλησει τιποτα. Προτείνεις να κανω αποχη απο το σεξ επειδη εσυ κολλησες?

Αν εσυ αυτο κατάλαβες , εγώ τι να πω.....

Ανοιξα αυτο το θέμα γιατί είναι σοβαρό. ΔΕΝ κολλησα τον ιο επειδή είμαι βρωμιάρης , ούτε επειδή πάω με βρωμιάρες!

Εχω μια υγιη σεξουαλικη ζωή ! Αυτο που προσπαθώ να πω , και εγώ και οι αλλοι , εδώ και 6 σελίδες , είναι το γεγονός οτι πλεον

υπάρχει μεγάλος κίνδυνος , και ΔΕΝ σωζεσαι με το προφυλακτικο!

Μιλάμε για μια μάστιγα , για την οποία πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος , ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνετε?

http://abcnews.go.com/Health/men-higher-rates-hpv-compared-women-cdc/story?id=46620419

Genital HPV

More than 40 percent of the adult population studied in 2013 and 2014 had genital HPV, according to the report.

Researchers found 42.5 percent of people 18 to 59 had some form of genital HPV in the U.S. in the study period. Rates were slightly higher in men than women, with 45.2 percent of men infected, compared with 39.9 percent of women.

High-risk genital HPV

About 1 in 5 people ages 18 to 59 had high-risk genital HPV, which increases the likelihood of developing cancer. Researchers found 22.7 percent of these adults had strains of high-risk HPV, with 25.1 percent of men affected, compared with 20.4 percent of women.

Δημοσ.

Βρε Liquid καταλαβαινω τι λες, αλλά το θέμα ειναι τι να κάνεις ακριβως?

Βάζεις προφυλακτικο. Κάτι άλλο?

Και η κορη της Μαριγουλας μπορει να έχει κονδυλώματα επειδη πηγε με τον γιο της κυρα Κατινας που ειχε πάει προχθές σε στουντιο και την πεντακάθαρη κοπέλα την ειχε κολλησει ο βρωμυλομητσος.

Υπάρχει αντιμετώπιση;

Δημοσ.

Υπάρχει το εξής:

Αν έχεις παιδί το εμβολιαζεις, αν έχεις έφηβο παιδι το εμβολιαζεις.

Αν δεν κάνεις ποτέ τεστ Παπ και είσαι γυναίκα πας για εξέταση χθες.

Αν δεν κάνεις ποτέ εξετάσεις γενικά αν είσαι άντρας το ίδιο.

Πας στον οδοντίατρο σου όχι μόνο όταν πονάει το στόμα αλλα και για έλεγχο το ίδιο φυσικά και στον οικογενειακό γιατρό σου και τελος κανεις κωλονοσκοπηση πριν δεις αίμα στην τουαλέτα και σε πρήξει η γυναίκα σου.

Κανεις σεξ κανονικά απλά κάνεις και εξετάσεις για να προλάβεις μια δυστυχή κατάσταση.

Αυτό κάνεις

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα χρειάζεται σωστή ενημερωση αδερφε.

Γιατι στην Ελλάδα έχουμε την τάση να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Κόλλησες κονδυλώματα = είσαι πουτανα που πας με 354324 αντρες , ή είσαι πουτανακιας που πληρώνεις για σεξ.

Να ξέρουμε τι είναι , και ότι όλοι κινδυνέυουμε απο αυτό.

Παραθέσαμε τόσες πηγές που λένε ότι πλέον 1 στους δύο έχει τον ιο. Και όμως , εδώ στο Ελλάδα , αν πεις σε μαι παρέα κάτι τέτοιο ,

σε κοιτάνε λες και έχεις Aids , σαν τον βρωμιάρη , σαν τον λεπρό , σαν τον δενβρισκωαλληπαρομοιωση

Η μόνη πρόληψη που μπορείς να κάνεις , για μενα , είναι να έχεις σταθερούς ερωτικους συντρόφους , και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν

κάποιος είναι φορέας....

Και φυσικά , ειδικά αν είσαι γυναίκα , εξετάσεις συνέχεια...!

Δημοσ.

Ναι για τα παιδιά υπάρχει το εμβολιο, αλλα για τους ενηλικες απ΄οτι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι εκτος από το να αποφευγουμε τους πολλούς ερωτικους συντρόφους.

Το τελευταίο ειναι ένα θέμα για άντρες και γυναίκες που ειναι ελευθεροι και θα ηθελαν να χαρουν τη ζωή τους.

Αυτά τα "πηγες" με 30 εισαι τέτοιος ή τέτοια, εμένα μου ακουγονται χαζομάρες. Με όποιον και να πας μπορεις να κολλησεις. Και ειδικά αν έχεις μικρό παιδί ειναι προβλημα.

Ε ουσιαστικά οι γονεις ειναι αυτοί που πρέπει να προσέχουν κατά βάση.

Αν ειχα ξεκινησει εγω το topic θα προτεινα "Εισαι γονιος, το επέλεξες να εισαι,  κάτσε στα αβγά σου και άσε τους άλλους συντροφους, διοτι τα παιδιά σου δε φταινε σε τιποτα". Αυτό.

Δημοσ.

Επειδη μου την πεφτουνε οι κοπελες και μερικες ειναι ομορφες και ειμαι ευαλωτος περα απο προφυλακτικο τι αλλο πρεπει να κανω?Εαν και εσυ εχεις κονδυλωματα εχεις να προτεινεις κατι πρακτικο για να το εφαρμοσω?

Εγώ ό,τι είχα να προτείνω το πρότεινα ήδη. Αλλά έτσι για να γελάσουμε, ξαναλέω, πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις τίποτα μαν μου;

Δημοσ.

Ξέρω κοπέλα, που έχει HPV και παρόλο αυτά έχει να κάνει τεστ παπ πάνω απο 10 χρόνια! Το χειρότερο είναι οτι γαμιέται δεξιά-αριστερά χωρίς προφυλάξεις και στους άλλους δεν τους λέει τίποτα!!!

Μιλάμε για τελείως απαράδεκτη!

Το νου σας τι πηδάτε εκεί έξω!

ΞΗ-ΜΕ-ΡΩ-ΜΑ-ΤΑ δίνεις κονδυλώματα! :mrgreen:

Δημοσ.

Οπτικά δεν εχω δει κατι το περιεργο.Το γέλιο που κολλάει και θελεις τοσο πολυ να γελασεις;

Ποτε δεν λενε οι κοπελες.Ολες ειναι οριακά παρθένες μεχρι να τις ξαπλωσεις,αλλα μετα κανουν τρελλα πραγματα,ειναι εκπαιδευμένες.

Δημοσ.

απ'ο,τι καταλαβα εξεταση για τους αντρες που δεν εχουν καποιο συμπτωμα δεν υπαρχει. μονο αν εκδηλωθει και βγαλεις κατι εσυ, η κολλησει η δικια σου και βγαλει αυτη

Δημοσ.

Οπτικά δεν εχω δει κατι το περιεργο.Το γέλιο που κολλάει και θελεις τοσο πολυ να γελασεις;

Το γέλιο κολλάει στο ότι από τότε που ήρθες να την πεις στον άλλο χωρίς κανένα λόγο με την πρώτη παπαριά που σου κατέβηκε στο μυαλό δεν έχεις σταματήσει να το προσφέρεις. Εδώ και σελίδες λέμε ότι μπορεί να είσαι και 10 χρόνια φορέας και να μην έχεις συμπτώματα, αλλά εσύ που ήρθες στο τόπικ μη ξέροντας την τύφλα σου όχι μόνο τη λες στον άλλο αλλά δεν είδες κάτι το περίεργο οπότε είσαι καθαρός. Και στην τελική τι να κάνεις αφού σου την πέφτουν αβέρτα.

Εδώ είναι που λένε όρσε.

• Moderators
Δημοσ.

"Δεν το βλέπω, άρα δεν υπάρχει"

Flawless Μεσαίωνας logic right there.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...