Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγνατία δεν έχουν pos. Μου είπαν να δηλώσω αδυναμία πληρωμής και να πάω αργότερα στην τράπεζα να δώσω το ποσό. Δηλαδή να φάω τον χρόνο μου σε ταμεία ή να δίνω και παραπάνω ποσό με τις κρατήσεις που κάνουν στο ebanking

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι δε βγαζετε τα 2 epass που καλυπτουν τη μιση ελλαδα και δε σε επιβαρυνουν με τιποτα, ισα ισα γλιτωνεις και ποση ωρα στα διοδια;

ζητατε οι περισσοτεροι εκσυγχρονισμο και δε χρησιμοποιειτε το καλυτερο εργαλειο που σας δινεται. δε το καταλαβαινω πραγματικα. οκ πρεπει να παιρνουν και καρτα και οκ ναι ειναι γενικα ληστρικη υπηρεσια το ξερω. αλλα εβγαλα 2 epass μου πηρε 10 λεπτα το καθενα και δε ξαναασχολουμαι με σταματα ξεκινα περιμενε.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fuz10n είπε

παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι δε βγαζετε τα 2 epass που καλυπτουν τη μιση ελλαδα και δε σε επιβαρυνουν με τιποτα, ισα ισα γλιτωνεις και ποση ωρα στα διοδια;

ζητατε οι περισσοτεροι εκσυγχρονισμο και δε χρησιμοποιειτε το καλυτερο εργαλειο που σας δινεται. δε το καταλαβαινω πραγματικα. οκ πρεπει να παιρνουν και καρτα και οκ ναι ειναι γενικα ληστρικη υπηρεσια το ξερω. αλλα εβγαλα 2 epass μου πηρε 10 λεπτα το καθενα και δε ξαναασχολουμαι με σταματα ξεκινα περιμενε.

Στα e-pass τα χρήματά σου τα έχουν αυτοί, στην κάρτα τα έχεις εσύ...

Δημοσ.

χρησιμοποιωντας το συλλογισμο σου λιγο παραπερα, ποιος ειπες τα εχει στην καρτα τα λεφτα;; 😄

δεν ειναι δικαιολογια αυτη για να καθεσαι στην ουρα. ειπαμε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fuz10n είπε

Όσοι δεν χρησιμοποιούμε τακτικά διόδια τι κάνουμε; Επίσης, αν δεν έχει καν epass; Στα Μάλγαρα πχ, κάποτε είχε, πλέον όχι.

Δημοσ.

ουτε εγω χρησιμοποιω τακτικα διοδια ρε συ. αλλα τη μια φορα τη βδομαδα που θελω να περασω η στις διακοπες, μπαινω απο το κινητο βαζω το ποσο και περναω. δε ξερω τουλαχιστον εγω το προτιμω απο το σταματα ξεκινα. ειδικα οταν κανω τωρα πια το αθηνα-ηγουμενιτσα απο το νεο δρομο γλιτωνω και κανα τεταρτο ανετα με 10 σταθμους διοδιων (εννοειται απαραδεκτο γενικως σα μεθοδος να εχεις ανα 50κμ διοδια αλλα τεσπα)

το επομενο που θα βολευε θα ηταν κατι σαν epass αλλα με ανέπαφη πιστωτικη αλλα παλι πιο αργο θα ηταν.

και οκ ειπα για τη μιση ελλαδα. απαραδεκτο επισης που δεν εχει πχ η εγνατια. βεβαια η εγνατια δεν εχει και πολλα αλλα 😄

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, fuz10n είπε

Κάνω συχνά Αθήνα - Γιάννενα. Υπάρχει ενα pass που μπορώ να βγάλω και να πιάνει όλα τα διόδια της διαδρομής (Αττική, Ολυμπία, Γέφυρα, Ιονία); Επίσης γίνεται να βγάλω τα πάντα από το σπίτι μου και να ξεκινήσω το ταξίδι ή μήπως πρέπει να εκδόσω κάτι σε σταθμό διοδίων στην διαδρομή; 

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

θες δυο. αθηνα μεχρι ΚΑΙ γεφυρα ριο ειναι το e-pass της αττικης οδου. απο κει και πανω της νεας οδου που πιανει και αθηνων λαμιας.

νομιζω στα στελνουν κιολας με εξοδα κουριερ μπες στα σαιτ τους να δεις

• Like 1
Δημοσ.

ξερει καποιος αν εχει αλλαξει το συστημα του "ολυμπια - pass" :

Επισηµαίνουµε ότι η ανανέωση του υπολοίπου σας µπορεί να πραγµατοποιηθεί µόνο σε σηµεία εξυπηρέτησης πελατών ή σταθµούς διοδίων της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ο∆ΟΥ.

και αν μπορω να το φορτιζω και μεσω web ? εστειλα μειλ αλλα απαντηση δεν εχω παρει !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι η ανανέωση του epass γίνεται μόνο με μετρητά είναι άλλο ανέκδοτο.

Ημουν σε ταξίδι με συνάδελφο και του είπαν όχι, μόνο cash. Τα γίδια.

Επεξ/σία από agamoi-thytai
  • Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, hurin είπε

Στα e-pass τα χρήματά σου τα έχουν αυτοί, στην κάρτα τα έχεις εσύ...

Και μια και μιλάμε για πακτωλό χρημάτων το σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα  σημαντικό......

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fuz10n είπε

θες δυο. αθηνα μεχρι ΚΑΙ γεφυρα ριο ειναι το e-pass της αττικης οδου. απο κει και πανω της νεας οδου που πιανει και αθηνων λαμιας.

νομιζω στα στελνουν κιολας με εξοδα κουριερ μπες στα σαιτ τους να δεις

Oh, I know. Όλο το μήνυμα μου ήταν στην ουσία πως θα ήθελα να είναι για να ασχοληθώ να βγάλω pass. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...