Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, toni31 είπε

Έχω 4 τέτοια που δεν εμφανίστηκαν ακόμα, θα ενημερώσω μόλις δω φως. 

Και εγώ 2 από 26 που έχουν φύγει από Ουγγαρία. Λες να άνοιξαν τον σάκο να είδαν 2-3 προβληματικά και είπαν "δεν γαμιεται, ας τα στείλουμε πίσω όλα μη κουραζόμαστε" 😅

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το "αλι εξπρεςς σελεξιον στάνταρτ" ως τρόπο αποστολής γνωρίζουμε κάτι; Ο πωλητης το αναφέρει ως το μόνο διαθέσιμο. Μη φάω όμως ένα 9ευρο για αγορά 20 ευρώ...

Δημοσ.

Ωχ...μολος παρηγγελα κ εγω κ μου εστειλαν tracking me LAxxxxxxxxxHU...στο pending shipment ειναι...λετε να πω τν πωλητη να αλλαξει post με Ολλανδια;;γινεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vasilispas είπε

Ωχ...μολος παρηγγελα κ εγω κ μου εστειλαν tracking me LAxxxxxxxxxHU...στο pending shipment ειναι...λετε να πω τν πωλητη να αλλαξει post με Ολλανδια;;γινεται;

Γιατι; aliexpress saver shipping δεν επέλεξες; 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Γιατι; 

Γιατι τα δεματα απο Ουγγαρια εχουν προβλημα απο οτι ειπαν

10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Γιατι; aliexpress saver shipping δεν επέλεξες; 

Aliexpress standard shipping ειναι...αυτα συστημενα δν ειναι;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Γιατι τα δεματα απο Ουγγαρια εχουν προβλημα απο οτι ειπαν

Aliexpress standard shipping ειναι...αυτα συστημενα δν ειναι;

Απο Ουγγαρία (aliexpress saver shipping) πάλι συστημένα έρχονται και Δεν έχουν προβλήματα μέχρι τώρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Απο Ουγγαρία (aliexpress saver shipping) πάλι συστημένα έρχονται και Δεν έχουν προβλήματα μέχρι τώρα

το standard είναι συστημένο και το saver απλό

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiotv είπε

το standard είναι συστημένο και το saver απλό

Εννοούσα απο την άποψη οτι και αυτό έχει κανονικά ιχνηλάτηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Τσεχία μέσω αλί εξπρές.. είναι δυο αντικείμενα το ένα αξίας 40€ και το άλλο 60€. Ξέρετε αν θα πληρώσω τελωνείο; Έρχονται με UPS και DHL.

Επεξ/σία από Giannis Goumenakis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giannis Goumenakis είπε

Παιδιά ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Τσεχία μέσω αλί εξπρές.. είναι δυο αντικείμενα το ένα αξίας 40€ και το άλλο 60€. Ξέρετε αν θα πληρώσω τελωνείο; Έρχονται με UPS και DHL.

Μαλλον απο Αλι παραγγελνεις μεσω Τσεχιας:)))

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giannis Goumenakis είπε

Αν τα προϊόντα θα αγοραστούν από Τσέχικη αποθήκη, τότε δεν υπάρχει κανένα τελωνείο γιατί η Τσεχία είναι κράτος μέλος της ΕΕ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stonec είπε

Παιδιά καλημέρα, από Κίνα (Weegobuy) για μια ζώνη αξίας 60 ευρώ, μου δίνει επιλογή EMS και PostNL. Τι επιλέγω;

Κ τα δυο συστημενα νομιζω ειναι ...το Ems ελτα κουριερ..το  PostNL ελτα συστημενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...