oinopneuma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης δεν τον είχα δει καν. Πολύ κατανοητό! Σε ευχαριστούμε για όλη τη δουλειά που έχεις κάνει! 1
radiotv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2023 στις 12:25 ΠΜ, jasonas21 είπε Ηρθε τελικα σημερα η παραγγελια, εκανε εναν μηνα και κατι! Το τρακινγκ ανυπαρκτο, αν βαλεις τον αριθμο στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ το δειχνει ακομα στην Ουγγαρια! Επισης οι τυποι το εφεραν στην πορτα της πολυκατοικιας και το πεταξαν εκει, ουτε ενημερωση ουτε να χτυπησουν ενα κουδουνι να το αφησουν απο μεσα τουλαχιστον ουτε τιποτα! Σε φαση οποιοσδηποτε περαστικος θα μπορουσε να το ειχε παρει και να εφευγε... ευτυχώς το ειδα στο πρωτο τεταρτο-μισαωρο και το πηρα! Σήμερα ήρθε και το δικό μου, παραγγελία 6/5 άφιξη στο αεροδρόμιο 19/5 τρακινγκ U ....HU αλλά ήταν AliExpress selection super economy global και όχι saver shipping σαν το δικό σου, προφανώς και η διαχείριση είναι διαφορετική μιας και είναι ο πιο φθηνός τρόπος αποστολής του ίδιου του AliExpress ,37 ημέρες περίπου έκανε να έρθει στα χέρια μου. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από radiotv
eskimoos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καθως δεν ειμαι σιγουρος για το τι ισχυει. Αν γνωριζει καποιος. Θελω να παρω ενα προιον απο Aliexpress, αποστολή απο Κινα, η τελικη αξια μαζι με μεταφορικα βγαίνει στα 179€ (vat included). Ως μεθοδο αποστολης εχω επιλεξει την DHL (η αλλη που εχει ειναι China post air parcel την οποια εχει και πιο ακριβα, κατα 10€). Τι παιζει στην περιπτωση με DHL? Ειναι ασφαλης η αποστολη? Γινεται χωρις παρατραγουδα και καποια μετεπειτα εξτρα χρεωση? Εχω παρει διαφορα πραγματακια απο κινα μικρης αξιας με αλλες μεθοδους αποστολης και vat included και ολα παραληφθησαν κανονικα χωρις εξτρα χρεωσεις. Με DHL ομως πρωτη φορα απο κινα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από eskimoos
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο ρε παιδιά κάθε φορά που πατάω σε ένα προϊόν το + για να βάλω στο καλάθι αυξάνονται και τα μεταφορικά ; Μιλάμε για ψιλολόγια τα οποία είτε πάρεις ένα είτε πάρεις 10 στο ίδιο σακουλάκι θα το βάλουν.Τι καινούρια κλεψια είναι αυτή; Είχα καιρό να παραγγείλω κάτι από αλι και έχω σπαστεί. Συγκεκριμένα παράγγειλα αυτό το παπαράκι 5v to 12 v usb fan speed controller και για να πάρω 3 κομμάτια θέλει 2,5 ευρώ σχεδόν. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από tarantules
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, tarantules είπε Για ποιο λόγο ρε παιδιά κάθε φορά που πατάω σε ένα προϊόν το + για να βάλω στο καλάθι αυξάνονται και τα μεταφορικά ; Μιλάμε για ψιλολόγια τα οποία είτε πάρεις ένα είτε πάρεις 10 στο ίδιο σακουλάκι θα το βάλουν.Τι καινούρια κλεψια είναι αυτή; Είχα καιρό να παραγγείλω κάτι από αλι και έχω σπαστεί. Συγκεκριμένα παράγγειλα αυτό το παπαράκι 5v to 12 v usb fan speed controller και για να πάρω 3 κομμάτια θέλει 2,5 ευρώ σχεδόν. Σχεδον πάντα έτσι είναι, αν μάλιστα πάει και πάνω απο κάποιο ποσο η παραγγελία το γυρνάει σε πιο ακριβό τρόπο αποστολής, εκεί που βλέπεις 2.5 σου ρίχνει ενα 7 ευρώ και λες ωχ τι έγινε! Ψάξε απο άλλον πωλητή
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Ψάξε απο άλλον πωλητή Σε όλους όσους δοκίμασα τα ίδια έβγαζε για μεταφορικά.Κουφάλες!
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, tarantules είπε Σε όλους όσους δοκίμασα τα ίδια έβγαζε για μεταφορικά.Κουφάλες! Εδω έχει 3 με περίπου 5€ Νομίζω πως αυτή είναι η τιμή που θέλουν
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Εδω έχει 3 με περίπου 5€ Νομίζω πως αυτή είναι η τιμή που θέλουν Άσχετα που ήδη την έχω κάνει την παραγγελία , το συγκεκριμένο που έβαλες στο link έχει άλλη διάταξη από αυτό που ήθελα εγώ.
sakisgri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, tarantules είπε Για ποιο λόγο ρε παιδιά κάθε φορά που πατάω σε ένα προϊόν το + για να βάλω στο καλάθι αυξάνονται και τα μεταφορικά ; Μιλάμε για ψιλολόγια τα οποία είτε πάρεις ένα είτε πάρεις 10 στο ίδιο σακουλάκι θα το βάλουν.Τι καινούρια κλεψια είναι αυτή; Είχα καιρό να παραγγείλω κάτι από αλι και έχω σπαστεί. Συγκεκριμένα παράγγειλα αυτό το παπαράκι 5v to 12 v usb fan speed controller και για να πάρω 3 κομμάτια θέλει 2,5 ευρώ σχεδόν. Έχω την εντύπωση τα μεταφορικά βγαίνουν με το βάρος, αυξάνοντας τα τεμάχια αυξάνονται τα γραμμάρια άρα αυξάνεται η τιμή.
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Έχω την εντύπωση τα μεταφορικά βγαίνουν με το βάρος, αυξάνοντας τα τεμάχια αυξάνονται τα γραμμάρια άρα αυξάνεται η τιμή. Δεν ισχύει.Τουλάχιστον σε εξαρτήματα όπως αυτό που έβαλα που ζυγίζουν ελάχιστα γραμμάρια.Επίσης παλιά όταν έβαζες στο καλάθι αρκετά τέτοια μικροπράγματα δεν αυξανόταν το κόστος των μεταφορικών.Απλά βρήκαν καινούρια πατέντα οι κινέζοι να μας τα μασάνε.
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, tarantules είπε Άσχετα που ήδη την έχω κάνει την παραγγελία , το συγκεκριμένο που έβαλες στο link έχει άλλη διάταξη από αυτό που ήθελα εγώ. Θα μπορούσες να πεις ενα μικρό θενκς ακόμα και αν δεν ήταν αυτό που θέλεις, δεν πειράζει αυτό νομίζω είναι αυτό που θέλεις
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Θα μπορούσες να πεις ενα μικρό θενκς ακόμα και αν δεν ήταν αυτό που θέλεις, δεν πειράζει αυτό νομίζω είναι αυτό που θέλεις Παρεξηγιέσαι με το παραμικρό βλέπω.Δεν ζήτησα από κανέναν να ψάξει να μου βρει πωλητή για το συγκεκριμένο.Μια απορεία εξέφρασα για ποιο λόγο ανεβάζουν τα μεταφορικά για κάθε ένα item που μπαίνει στο καλάθι.Παλαιότερα δεν γινόταν καθόλου αυτό.Το ξέρω γιατί είχα κάνει άπειρες παραγγελίες.Όπως και έχει δεν έχει πλέον νόημα εφόσον ήδη έχω κάνει την παραγγελία.
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, tarantules είπε Παρεξηγιέσαι με το παραμικρό βλέπω.Δεν ζήτησα από κανέναν να ψάξει να μου βρει πωλητή για το συγκεκριμένο.Μια απορεία εξέφρασα για ποιο λόγο ανεβάζουν τα μεταφορικά για κάθε ένα item που μπαίνει στο καλάθι.Παλαιότερα δεν γινόταν καθόλου αυτό.Το ξέρω γιατί είχα κάνει άπειρες παραγγελίες.Όπως και έχει δεν έχει πλέον νόημα εφόσον ήδη έχω κάνει την παραγγελία. Πάντα υπήρχε θέμα με το εξτρά είδος, μπορεί απλά αυτά που είχες επιλέξει να μην είχανε εξτρά χρεώσεις. Μετά απο κάποιο σύνολο παραγγελίας άλλαζε και ο τρόπος αποστολής στον ακριβότερο που είχε και tracking Αφού όμως την έχεις κάνει την παραγγελία μπορούμε να συνεχίσουμε για τους κακούς κινέζους που θέλουν να μας φάνε τα ευρώ μας
sakisgri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, eskimoos είπε Καθως δεν ειμαι σιγουρος για το τι ισχυει. Αν γνωριζει καποιος. Θελω να παρω ενα προιον απο Aliexpress, αποστολή απο Κινα, η τελικη αξια μαζι με μεταφορικα βγαίνει στα 179€ (vat included). Ως μεθοδο αποστολης εχω επιλεξει την DHL (η αλλη που εχει ειναι China post air parcel την οποια εχει και πιο ακριβα, κατα 10€). Τι παιζει στην περιπτωση με DHL? Ειναι ασφαλης η αποστολη? Γινεται χωρις παρατραγουδα και καποια μετεπειτα εξτρα χρεωση? Εχω παρει διαφορα πραγματακια απο κινα μικρης αξιας με αλλες μεθοδους αποστολης και vat included και ολα παραληφθησαν κανονικα χωρις εξτρα χρεωσεις. Με DHL ομως πρωτη φορα απο κινα. Μακριά από ιδιωτικές εταιρίες courier τύπου dhl, fedex, ups, dpd κτλ. από τρίτες χώρες, πάντα θα περάσει τελωνείο και θα χρεωθείς ακριβά. Δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 τι ειναι safe και τι όχι. Αν στο κατάστημα που κοιτάς δεν έχει τρόπο αποστολής Aliexpress standard shipping, Cainiao standard for special goods η Cainiao heavy parcel line ψάξε σε άλλο κατάστημα, η αν θες βάλε λινκ από το προϊόν να σε βοηθήσουμε. Με ένα από από αυτούς τους τρόπους αποστολής δεν θα περασει τελωνείο και δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω. Αρκεί να ειναι κάτω από 186€ (χωρίς τα μεταφορικά). Βασικά αν στο checkout δεις VAT Included (με Φ.Π.Α) και όχι price adjustment θα είσαι οκ.
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Πάντα υπήρχε θέμα με το εξτρά είδος, μπορεί απλά αυτά που είχες επιλέξει να μην είχανε εξτρά χρεώσεις. Μετά απο κάποιο σύνολο παραγγελίας άλλαζε και ο τρόπος αποστολής στον ακριβότερο που είχε και tracking Αφού όμως την έχεις κάνει την παραγγελία μπορούμε να συνεχίσουμε για τους κακούς κινέζους που θέλουν να μας φάνε τα ευρώ μας Αυτά που επέλεγα δεν ήταν διαφορετικής κατηγορίας από αυτό που έβαλα παραπάνω οπότε όχι ποτέ δεν είχαν έξτρα χρεώσεις.Επίσης ποτέ όταν το σύνολο της παραγγελίας ήταν σε λογικά πλαίσια (της τάξης των 2-5 τεμαχίων μικροπραγμάτων) δεν άλλαζε ο τρόπος αποστολής. Κατά τα άλλα βλέπω το γύρισες και σε ειρωνεία τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα