Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθενας λαμβανει το θαρρος των αποφασεων του και τις ευθυνες που τους αναλογούν.

Καλο πειραματισμο με τα ματζουνια, απαιτώ να στραφεις στην ομοιοπαθητική να σου δωσει "λυση" αν εχεις καποια παρενέργεια και να μην επιβαρυνεις το ΕΣΥ.

Τι παρενέργεια χειρότερη του ζαναξ δηλαδή;

• Like 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αγωγή δίνουν και αυτοί και οι ιατροί οπότε..

Αγωγη. Με σκευασματα αμφιβολου ποιοτητας που δεν εχουν δοκιμαστει, δεν εχουν δημοσιευτει ποτε τα αποτελεσματα τους κλπ. Και η γιαγια οταν σου λεει πιες το ταδε μαντζουνι βρασμενο αγωγη σου δινει. Δε σημαινει οτι ειναι ιδια με του γιατρου.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να το ξεπεράσεις χωρίς χάπια και ειδικά τέτοια χάπια να το προσπαθήσεις. Εκεί θα είναι ο γιατρός να σου τα δώσει αν δεν πετύχει τίποτα άλλο, δεν το χάνεις. Αλλά κάνε μια προσπάθεια.

Πολλά πράγματα που φαίνονται κάπως έχουν αποτέλεσμα σε αρκετούς, τώρα αν είναι placebo ή το πως ακριβώς λειτουργούν μικρή σημασία έχει για μένα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

21ος αιώνας και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην "ομοιοπαθητική". Τι να πεις...

Λίστα ανάγνωσης:

Σύντομη εξήγηση πώς και γιατί πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

"Labeled placebos" τα ομοιπαθητικά σκευάσματα.

Σπατάλη πόρων του NHS τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Η ομοιοπαθητική είναι αποτελεσματική σε 0 επί συνόλου 68 παθήσεων.

Kαλή ανάγνωση.

Υ.Γ. Περισσότερες πιθανότητες έχει να σε θεραπεύσει ένα τρίγωνο Πανοράματος, παρά αυτά τα ματζούνια που εμπορεύονται κάτι σύγχρονοι κομπογιανίτες.

• Like 15
Δημοσ.

Υ.Γ. Περισσότερες πιθανότητες έχει να σε θεραπεύσει ένα τρίγωνο Πανοράματος

Ψηφίζω το τυρί Σαρδηνίας απο το άλλο θρεντ
Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ο συγκεκριμενος πουλαει καλο placebo η καλο τσαι.

Κρατησε τα χρηματα σου  για να πας καμια εκδρομη η βρες ενα καλο ψυχολογο.

• Like 1
Δημοσ.

Παρενέργεια από ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί αυτά τα "φάρμακα" είναι σκέτο νερό. Το πολύ πολύ να σε πιάσει κατούρημα.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ομοιοπαθητική. Έχουν δοκιμάσει δικοί μου άνθρωποι και λένε ότι είδαν αποτελέσματα, πως και γιατί δεν ξέρω. Όπως και διάφορα άλλα «εναλλακτικά».

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε μια «κατασκευή» τόσο πολύπλοκη όσο είναι ο άνθρωπος, που δεν ξέρουμε καλά καλά όλες τις λειτουργίες του ακόμα, μπορεί να έχουν επίδραση κάποιες θεραπείες που φαίνονται παράλογες ας το πούμε. Όταν μια σκέψη, μια καλή ή κακή είδηση, ένα συναίσθημα κλπ μπορούν να επηρεάσουν έναν οργανισμό πάρα πολύ, μπορεί να σε διαλύσουν κυριολεκτικά ή να σε ξανανιώσουν τότε γιατί να μην μπορεί να τον επηρεάσει και κάτι άλλο, είτε αυτό είναι ομοιοπαθητική, είτε οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία. Έτσι το σκέφτομαι, γι'αυτό και δεν τα απορρίπτω εκ των προτέρων...δεν ξέρω αν στέκει αυτό που λέω αλλά έτσι το σκέφτομαι.

Να μιλάγαμε για ένα μηχάνημα, ένα αυτοκίνητο ή έναν υπολογιστή οκ θα το απέρριπτα χωρίς συζήτηση. Ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα μηχάνημα όμως, γι'αυτό έχω μια επιφύλαξη.

• Like 2
Δημοσ.

ειστε αρνητικοι σε κατι που προτιμουν χιλιαδες ανθρωποι χωρις να δοκιμασετε...

Τα χαπια σιγουρα κανουν δουλεια - τα χημικα αλλα ΔΕΝ θελω να τα παρω πως να το κανουμε τωρα με το ζορι ;

Δοκιμασω το απαισιο ζαναξ την στιγμη που ειχα αχγος κλπ κ με εκανε χειροτερα , τι νοημα  εχει να το ξαναπαρω ;

Στον συγκεκριμενο παντως Φωτιαδη Βασιλη εχουν παει αρκετοι που μιλησα σημερα , κανει δουλεια  με αυτα που σου δινει μου ειπαν, μπορει οχι με την πρωτη αλλα τελικα σου κανει δουλεια,μπορει και να ειναι απατεωνας δεν ειπα οτι ειναι θεος αλλα τα κ@λο χαπια μου φαινονται χειροτερα.

Είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να το ξεπεράσεις χωρίς χάπια και ειδικά τέτοια χάπια να το προσπαθήσεις. Εκεί θα είναι ο γιατρός να σου τα δώσει αν δεν πετύχει τίποτα άλλο, δεν το χάνεις. Αλλά κάνε μια προσπάθεια.

Πολλά πράγματα που φαίνονται κάπως έχουν αποτέλεσμα σε αρκετούς, τώρα αν είναι placebo ή το πως ακριβώς λειτουργούν μικρή σημασία έχει για μένα.

ρε συ δεν τα παιρνω γιαυτο με μαλωνει ο xgol ,  μπορει να εχει και δικαιο αλλα δεν τα παιρνω...

Καταρχην τα ζολοσφτ προκαλουν εξαρτηση και δεν κοβονται ευκολα...

http://farmakopoioi.blogspot.gr/2015/10/5.html

οριστε κυριοι που λετε να παρω τα βρωμο χημικα τους χαπια

το μονο ηπιο που δεν το κολλας ειναι το λαντοζ

χιλιες φορες να παρω την στιγμη που με πιανει πανικος ιντεραλ ( τα εχω παρει πριν 8 χρονια με συνταγη καρδιολογου)

• Like 1
Δημοσ.

παντως η συμπεριφορα προς αυτους τους Ιατρους η οπως θελετε πειτε τους ειναι οπως εχουμε μερικοι  στους γκει και στις λεσβιες...

αυτο παρατηρω

Δημοσ.

Ελπίζω να ξέρεις την διαφορά του xanax και του ladose, γιατί δεν είναι το ίδιο πράμα.

ναι βρε...εννοω σε συγκριση με το ζολοφτ που μου εδωσε...

δεν το θελω γιατι το κολλας και δεν προκεται να το παρω.

Αν δω οτι δεν την παλευω θα παω στον Γιατρο να μου δωσει πιο ηπια φαρμακα -κατι αλλο τεσπα,

ηδη μιλησε μαζι του η ψυχολογος μου και του ειπε οτι πηρα το ζαναξ και εγινε χαλια κοντεψα να πεθανω.

Δημοσ.

Αφού σου αρέσουν οι εναλλακτικές θεραπείες για το άγχος, δοκίμασε τουλάχιστον κάτι που όντως πιάνει άμα το δουλέψεις. Απλά θέλει αφοσίωση και προσπάθεια.

Υπάρχουν έρευνες ότι ο διαλογισμός βοηθάει στη μείωση του άγχους. Ένα άρθρο απο το Harvard.

Περισσότερα για το διαλογισμό δες και σε αυτό το άρθρο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...