Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά ας κάνω και εγώ ένα request...

Στις αγγελίες, όταν μπαίνουμε σε μια κατηγορία όπου παραθέτονται οι εκάστοτε αγγελίες, θα ήθελα να βλέπω δίπλα από το όνομα και την αξιολόγηση αυτού που έβαλε την αγγελία χωρίς να χρειάζεται να μπω μέσα στην αγγελία.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά ας κάνω και εγώ ένα request...

Στις αγγελίες, όταν μπαίνουμε σε μια κατηγορία όπου παραθέτονται οι εκάστοτε αγγελίες, θα ήθελα να βλέπω δίπλα από το όνομα και την αξιολόγηση αυτού που έβαλε την αγγελία χωρίς να χρειάζεται να μπω μέσα στην αγγελία.

Εννοείς πόσες αξιολογήσεις από αγγελίες έχει το μέλος που άφησε την αξιολόγηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ ποιος έγραψε ότι του άρεσε η mobile έκδοση του site...... 

Ένα άσχημο δύσχρηστο πράγμα είναι που όταν βλέπεις ένα θέμα και κάνεις πίσω εξαφανίζεται αυτόματα. 

Τραγικά αργό και δυσκίνητο. 

Αχταρμά όλα μαζί αγγελίες τοπικς ειδήσεις... 

Πολύ κρίμα παιδιά το αγαπάμε το insomnia. Τα παράπονα είναι από καρδιάς. 

Επεξ/σία από Federacion
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosflow είπε

Διαφορα βλέπω.Αλλα γιατι να με κανει να αναπολώ τις παλιές αγγελίες?

Και εγώ επίσης

13 λεπτά πριν, Federacion είπε

Απορώ ποιος έγραψε ότι του άρεσε η mobile έκδοση του site...... 

Ένα άσχημο δύσχρηστο πράγμα είναι που όταν βλέπεις ένα θέμα και κάνεις πίσω εξαφανίζεται αυτόματα. 

Τραγικά αργό και δυσκίνητο. 

Αχταρμά όλα μαζί αγγελίες τοπικς ειδήσεις... 

Πολύ κρίμα παιδιά το αγαπάμε το insomnia. Τα παράπονα είναι από καρδιάς. 

Ακριβώς έτσι

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Πριν σε βόλευε η mobile έκδοση?

Πριν βόλευε γιατί πήγαινες με το πάτημα ενός κουμπιού σε πλήρη έκδοση και όλα ήταν απλούστατα. 

1 ώρα πριν, tsiv είπε

Διότι τις είχες συνηθίσει.

Θα τις συνηθίσεις κι' αυτές σε λίγες μέρες... γκαραντί;)

Δεν είναι θέμα συνήθειας στο μάτι. Είναι ότι δυσκολεύει γενικά ο τομέας των αγγελιών. Βλέπε ας πούμε αξιολόγηση (πόσο πιο δύσκολο είναι πλέον να κάνεις ή να δεχτείς).

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Πριν σε βόλευε η mobile έκδοση?

Το app σε Android ήταν χάλια. 

Όμως η mobile version του insomnia σε browser ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερη από τη σημερινή 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, THUKIS είπε

Αρχική οθόνη σε 15,4 laptop . Συγνώμη ρε παιδια αλλά για τυφλούς είναι η νέα σελίδα ? Έχω βαρεθεί να σκρολλάρω . Αντί να συμπίπτουμε την πληροφορία εσείς μοιράσατε έναν τίτλο σε 2 οθόνες . Άσε τα κείμενα  ... 5 λέξεις σε μια οθόνη . 

notebook.jpg

Εδώ σε Full HD desktop βλέπω αυτό σε Post. Και ακόμα δεν το διορθώνουν. Είναι να λες γιατί.

ins.jpg.144ff41700694d4e322c86fcd9ecb9fd.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Federacion said:

Το app σε Android ήταν χάλια. 

Όμως η mobile version του insomnia σε browser ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερη από τη σημερινή 

Το app ήταν έτσι κι αλλιώς παρατημένο. Ίσως ο λόγος να ήταν η επικείμενη αναβάθμιση του mobile version.

Off-topic: ξέρει κανείς γιατί δεν έπαιζε για το φόρουμ η λύση του Tapatalk? Από περιέργεια

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εννοείς πόσες αξιολογήσεις από αγγελίες έχει το μέλος που άφησε την αξιολόγηση;

Εννοώ να φαίνεται ο αριθμός των  αξιολογήσεων του μέλους που ανέβασε την αγγελία χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στην αγγελία.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, Saramo said:

Πριν βόλευε γιατί πήγαινες με το πάτημα ενός κουμπιού σε πλήρη έκδοση και όλα ήταν απλούστατα. 

Δεν είναι θέμα συνήθειας στο μάτι. Είναι ότι δυσκολεύει γενικά ο τομέας των αγγελιών. Βλέπε ας πούμε αξιολόγηση (πόσο πιο δύσκολο είναι πλέον να κάνεις ή να δεχτείς).

Δεν είναι καθόλου δύσκολη η νέα αξιολόγηση. Είναι η σωστή και βάζει στο "παιχνίδι" εκτός από τον πωλητή και τον αγοραστή που έχει και αυτός υποχρεώσεις. Γίνεται η συμφωνία, ορίζει ο πωλητής τον αγοραστή κι αν όλα πάνε καλά γίνονται οι αξιολογήσεις και απο τους 2. 

Έτσι δεν έχουμε τις καταχρήσεις που γινόταν στο παρελθόν με αξιολογήσεις για ανύπαρκτες συναλλαγές, αξιολογήσεις σαν αντίποινα, σαν αντικείμενο εκβιασμού, κλπ κλπ. Ούτε και θα έχουμε πλεον αγγελίες που απο κάτω τους είχαν δεκάδες αξιολογήσεις...

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν είναι καθόλου δύσκολη η νέα αξιολόγηση. Είναι η σωστή και βάζει στο "παιχνίδι" εκτός από τον πωλητή και τον αγοραστή που έχει και αυτός υποχρεώσεις. Γίνεται η συμφωνία, ορίζει ο πωλητής τον αγοραστή κι αν όλα πάνε καλά γίνονται οι αξιολογήσεις και απο τους 2. 

Έτσι δεν έχουμε τις καταχρήσεις που γινόταν στο παρελθόν με αξιολογήσεις για ανύπαρκτες συναλλαγές, αξιολογήσεις σαν αντίποινα, σαν αντικείμενο εκβιασμού, κλπ κλπ. Ούτε και θα έχουμε πλεον αγγελίες που απο κάτω τους είχαν δεκάδες αξιολογήσεις...

Πάρα πολύ σωστά. Έχουμε σκαλώσει εδώ και μέρες στους αγοραστές που δεν έχουν προστασία από τον απατεώνα πωλητή και ξεχνάμε τους αγοραστές που δεν πάνε να παραλάβουν και σφυρίζουν κλέφτικα, "σβήστε μου την αξιολόγηση, εγώ δεν του είπα να στείλει τίποτε".

Και, προσέξτε: σας ορίζει ο άλλος αγοραστή χωρίς να το θέλετε; Αναφορά και αναλαμβάνουμε.

Όλοι προστατεύονται περισσότερο.

Ειλικρινά, είναι από τα σημεία με τις πλέον άδικες αντιδράσεις το συγκεκριμένο.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα πρέπει να την έχεις στο 80% zoom.

Πραγματικά και γω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αλλάζουν αυτά τα βασικά πράγματα. Ειδικά αυτό με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα και τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ πάνελ είναι απαράδεκτο και τραγικό.

Εκτός αν παίζει το σενάριο να θέλουν να διώξουν τον κόσμο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν διαβάσεις καλύτερα όσα έχουμε γράψει θα δεις ότι είναι δύσκολο. Ειδικά αν έχεις περισσότερα από ένα αντικείμενα στην αγγελία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...