Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Που θα εμφανίζονται οι "ροές" που σώζουμε; Υπάρχουν κάπου τώρα;

2. Σ' ένα θέμα που έχω διαβάσει μπορώ να πάω στο τελευταίο σχόλιο; Για την ώρα πρέπει να μπω στην 1η σελίδα και να πατήσω την τελευταία και να σκρολάρω μέχρι τέλους..

• Super Moderators
Δημοσ.

2. Αριστερά από κάθε νήμα, υπάρχει μια κίτρινη κουκίδα (ή αστεράκι, αν έχεις απαντήσει σε αυτό). Κλικ εκεί και σε οδηγεί στο τελευταίο μη αναγνωσμένο (που φαντάζομαι ότι εννοείς). 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, makfil είπε

Το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμόμουν ποιος το είχε γράψει και ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Άρα, οι εναλλακτικές, για όσους χρησιμοποιούν τον Chrome, είναι είτε (άγνωστης διάρκειας) αναμονή είτε χρήση του Mozilla.

Δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει ακόμα και σε Mozilla παρά την μπλε ειδοποίηση (μπορεί να κάνω λάθος, αλλά σε μένα δεν φαίνεται να έπαιζε χθες που το δοκίμασα). 

Νομίζω θα ξεκινήσει να παίζει όπως πρέπει μόλις το site μεταβεί πλήρως σε ssl. Ήδη αυτό είναι σε εξέλιξη (προφανώς θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί)-- πριν λίγο δοκίμασα και ενεργοποίησα αυτές τις ειδοποιήσεις σε Opera από την ssl έκδοση του site και είδα τα εν λόγω notifications να παίζουν ως notifications των Windows 10.

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει ακόμα και σε Mozilla παρά την μπλε ειδοποίηση (μπορεί να κάνω λάθος, αλλά σε μένα δεν φαίνεται να έπαιζε χθες που το δοκίμασα). 

Νομίζω θα ξεκινήσει να παίζει όπως πρέπει μόλις το site μεταβεί πλήρως σε ssl. Ήδη αυτό είναι σε εξέλιξη (προφανώς θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί)-- πριν λίγο δοκίμασα και ενεργοποίησα αυτές τις ειδοποιήσεις σε Opera από την ssl έκδοση του site και είδα τα εν λόγω notifications να παίζουν ως notifications των Windows 10.

Παιζει σε μοζιλα το δοκιμασα χτες! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ δοκίμασα να μείνω στον Mozilla, αφού είδα ότι εμφανίστηκε η μπλε ειδοποίηση της ενεργοποίησης των ειδοποιήσεων.

Αλλά αφού λέει ο Spect ότι έρχονται ειδοποιήσεις σημαίνει ότι το τεστάρισε.

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, Snoob said:

2. Αριστερά από κάθε νήμα, υπάρχει μια κίτρινη κουκίδα (ή αστεράκι, αν έχεις απαντήσει σε αυτό). Κλικ εκεί και σε οδηγεί στο τελευταίο μη αναγνωσμένο (που φαντάζομαι ότι εννοείς). 

Γνωρίζουμε πότε θα μπει αντίστοιχο feature κι όταν είμαστε μέσα στο topic? View First Unread Post δλδ...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Παίζει σίγουρα... εγώ πριν τα ρυθμίσω μου ερχόντουσαν.

Φυσικά τα έχω απενεργοποιήσει διότι θέλω ειδοποιήσεις μόνο μέσω email αφού έτσι έχω συνηθίσει εδώ και 15 χρόνια που ασχολούμαι με φόρουμ

Δημοσ.
32 minutes ago, Praetorian said:

Η στήλη στο πλάι που έβγαζε τα πιο πρόσφατα νήματα, υπάρχει πρόβλεψη για να ξαναμπεί; Ή υπάρχει ήδη και δεν το χω δει;

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Η στήλη στο πλάι που έβγαζε τα πιο πρόσφατα νήματα, υπάρχει πρόβλεψη για να ξαναμπεί; Ή υπάρχει ήδη και δεν το χω δει;

Δεν έχω τέτοια ενημέρωση, και προσωπικά νομίζω ότι δεν θα επιστρέψει.

Στην αρχική σελίδα του insomnia.gr υπάρχει το Activity Stream όπου εμφανίζονται τα πρόσφατα νήματα στο tab "Forum".

5a51ef19f27a1_Screenshot-2018-1-7Insomniagr-Insomniagr.png.f0f8910e48a92186998be499d4159084.png

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Praetorian said:

Στην αρχική σελίδα του insomnia.gr υπάρχει το Activity Stream όπου εμφανίζονται τα πρόσφατα νήματα στο tab "Forum".

Μόνο για όταν είσαι εκεί. Αν κάθεσαι μέσα στο forum είναι άχρηστο. :P

1 minute ago, Praetorian said:

Δεν έχω τέτοια ενημέρωση, και προσωπικά νομίζω ότι δεν θα επιστρέψει

Κρίμα...

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Κρίμα...

I mean, δεν είναι σίγουρο. Δεν έχω ενημέρωση για πολλά πράγματα και όμως γίνονται :P

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Praetorian said:

Στην αρχική σελίδα του insomnia.gr υπάρχει το Activity Stream όπου εμφανίζονται τα πρόσφατα νήματα στο tab "Forum"

Ευχαριστώ, αυτό δεν είχα δει!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Αν έχω απαντήσει σε αυτό όμως και το έχω δει, αν θέλω απλά να πάω στο τελευταίο ποστ δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος:

5a51f4ca08f1c_.JPG.3423b6086894660cb0d25280eb44c6dc.JPG

Μπορώ να πάω στα αστεράκια που είναι μαύρα και να με πάνε στο τελευταίο μη αναγνωσμένο.

Όμως αν δεν έχω μη αναγνωσμένο δεν μπορώ να πάω στο τελευταίο ποστ.

Πρέπει να μπω στο τοπικ=>τελευταία σελίδα=>σκρολ μέχρι κάτω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Federacion said:

Αν έχω απαντήσει σε αυτό όμως και το έχω δει, αν θέλω απλά να πάω στο τελευταίο ποστ δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος:

Αν πας στο section του θα μπορείς, προς το παρόν από την σελίδα που δείχνεις όχι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...