Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Snoob είπε

Υπάρχει επίσημο dark theme, υπάρχουν και επιλογές που έχουν στήσει μέλη, να δοκιμάσεις τι σου αρέσει καλύτερα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τώρα μάλιστα! Για όποιον ενδιαφέρεται για Dark Theme:

>Σε οποιαδήποτε σελίδα του website κάτω δεξιά:  "Θέμα" > "Insomnia Dark"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Kostasspil said:

Οκ καταλαβαίνω ότι αυτά είναι υποκειμενικά, αλλά μου λες όμως μια έκδοση με δύο λειτουργίες λιγότερες ήταν πιο βολική με την τωρινή που είναι πλήρως λειτουργική

Μπορει να ειναι λειτουργικη αλλα πρεπει να ειναι κυριως εργονομικη,που δεν ειναι.

Εγω ας πουμε απο την αναβαθμιση δεν εχω ξαναμπει απο το κινητο γιατι με το που την ανοιγω την σελιδα αυτο που βλεπω με διωχνει.

Σχεδον το ιδιο και με το desktop site,παλια εμπαινα σε ολα τα νεα αρθρα,τωρα με το ζορι θα μπω σε κανα-2 threads που παρακολουθω,ουτε browsing στο forum κανω οπως παλια,ουτε σκρολλαρω τις αγγελιες οπως παλια.

Τωρα ξερω,θα ακουσω το κλασσικο,εισαι περιπτωση,οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα κλπ.

Θα το δουμε αυτο,γιατι δεν το πιστευω καθολου.

Τοσα αρνητικα σχολια και απο τοσους πολλους χρηστες δεν εχω ξαναπετυχει ποτε απο τοτε που μπαινω στο ιντερνετ για τιποτα.

Το να νομιζουν οι ιδιοκτητες οτι αυτοι που κριτικαρουν αρνητικα τις αλλαγες ειναι η μειοψηφια ειναι λαθος και αλαζονικο.Και φανταζομαι φαινεται ηδη στα στατιστικα τους.

Μπορει παντα να ειμαι εγω ο περιεργος αλλα θα το δουμε αυτο!

Επεξ/σία από azuli
  • Like 2
Δημοσ.

Πιθανώς να έχει ήδη ειπωθεί και από άλλον αλλά είναι δύσκολο να τσεκάρω και τις 100 σελίδες με τα σχόλια. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν διαβάζω κάποιο θέμα στο forum από το κινητό δε με μεταφέρει αυτόματα στο τελευταίο σχόλιο που είχα διαβάσει την τελευταία φορά που είχα επισκεφθεί αυτό το θέμα, αλλά με πάει κάθε φορά στην πρώτη σελίδα. Είναι αρκετά εκνευριστικό ειδικά σε θέματα με πολλά σχόλια. 

Το έχει αντιμετωπίσει και άλλος αυτό; 

Δημοσ.
3 minutes ago, torm23 said:

Πιθανώς να έχει ήδη ειπωθεί και από άλλον αλλά είναι δύσκολο να τσεκάρω και τις 100 σελίδες με τα σχόλια. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν διαβάζω κάποιο θέμα στο forum από το κινητό δε με μεταφέρει αυτόματα στο τελευταίο σχόλιο που είχα διαβάσει την τελευταία φορά που είχα επισκεφθεί αυτό το θέμα, αλλά με πάει κάθε φορά στην πρώτη σελίδα. Είναι αρκετά εκνευριστικό ειδικά σε θέματα με πολλά σχόλια. 

Πάτα την κίτρινη βούλα αριστερά απ το θέμα

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, azuli said:

Μπορει να ειναι λειτουργικη αλλα πρεπει να ειναι κυριως εργονομικη,που δεν ειναι.

Εγω ας πουμε απο την αναβαθμιση δεν εχω ξαναμπει απο το κινητο γιατι με το που την ανοιγω την σελιδα αυτο που βλεπω με διωχνει.

Σχεδον το ιδιο και με το desktop site,παλια εμπαινα σε ολα τα νεα αρθρα,τωρα με το ζορι θα μπω σε κανα-2 threads που παρακολουθω,ουτε browsing στο forum κανω οπως παλια,ουτε σκρολλαρω τις αγγελιες οπως παλια.

Τωρα ξερω,θα ακουσω το κλασσικο,εισαι περιπτωση,οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα κλπ.

Θα το δουμε αυτο,γιατι δεν το πιστευω καθολου.

Τοσα αρνητικα σχολια και απο τοσους πολλους χρηστες δεν εχω ξαναπετυχει ποτε απο τοτε που μπαινω στο ιντερνετ για τιποτα.

Το να νομιζουν οι ιδιοκτητες οτι αυτοι που κριτικαρουν αρνητικα τις αλλαγες ειναι η μειοψηφια ειναι λαθος και αλαζονικο.Και φανταζομαι φαινεται ηδη στα στατιστικα τους.

Μπορει παντα να ειμαι εγω ο περιεργος αλλα θα το δουμε αυτο!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η νέα mobile version σου φαίνεται άσχημη. Ίσα ίσα έχουμε πλέον μια 100% λειτουργική mobile σελίδα (δεν αναφέρω καν την ευκολία στα θέματα διαχείρισης μιας και αφορούν τη συντονιστική ομάδα)...

Επίσης μιας και αναφέρθηκες στα στατιστικά, κάθε άλλο παρά μη ενθαρρυντικά είναι! :)

IMG_0352.png

IMG_0353.png

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, torm23 είπε

Μπορεί να έχει απαντηθεί και 100 φορές...

Δημοσ.

Το mobile δεν βολεύει είναι η αλήθεια, πρέπει να ρίξετε δουλειά όχι αστεία αν θέλετε να φτάσει στο επίπεδο που ήταν.

Προσωπικά το χω παρατήσει το forum έτσι κι αλλιώς αλλά λέμε,η αλλαγή με τράβηξε να ξαναμπώ για λίγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, billdanos said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η νέα mobile version σου φαίνεται άσχημη. Ίσα ίσα έχουμε πλέον μια 100% λειτουργική mobile σελίδα (δεν αναφέρω καν την ευκολία στα θέματα διαχείρισης μιας και αφορούν τη συντονιστική ομάδα)...

Επίσης μιας και αναφέρθηκες στα στατιστικά, κάθε άλλο παρά μη ενθαρρυντικά είναι! :)

IMG_0352.png

IMG_0353.png

Γιατι ειναι σαν να εχει κανει ο browser text reflow μετα απο ζουμαρισμα και τα εχει βαλει ολα οπου να ναι.

Αν ο τιτλος του αρθρου ηταν πανω απο την φωτο,με μικροτερα γραμματα (και λογω του τελευταιου σε λιγοτερες γραμμες) και επισης αν δεν χανοταν τοσος χωρος με τους αριθμους των σελιδων του topic (1,2,3,4 κλπ),το ονομα του TS κλπ,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.

Πχ θα μπορουσαν να ειναι σε μια γραμμη οι αριθμοι των σελιδων μαζι με το ονομα του TS και τον αριθμο των replies και των views.

Kαι θα μπορουσε η γραμματοσειρα του τιτλου να ηταν μικροτερη,ετσι κι αλλιως νομιζω τουλαχιστον το 90% εχει τηλεφωνα με 5 ιντσες και πανω.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Πελατης θα ησουν αν ο ιδιοκτητης σου ζητουσε ποσοστο απο την πωληση και θα ειχες καθε δικαιωμα να διαμαρτυρεσαι.Εξυπηρετηση λεγεται αυτο που κανουν εδω.

Ουτε πελατης ειναι ο αλλος και σιγουρα οι αγγελιες στο insomnia δεν μπηκαν για να κανουν εξυπηρετηση οπως λες....

Δημοσ.

με γειες για το καινούριο site και καλή χρονιά

επειδη κι εγω κουραζομαι με τα μεγαλα περιθώρια και τιτλους που μεταφράζονται σε ατελείωτο scrolling , σε κινητό και υπολογιστή..

Διαφορετικό να υπάρχουν νέες και πληρέστερες λειτουργίες - θεμιτό και μαζί σας - αλλά "άπλωσε" πάρα πολύ το layout και προσωπικά με κουράζει.

Το θέμα αυτό είναι ηδη 110 σελίδες που θα μπορούσε να χωρέσει σε πολύ λιγότερες

Αποτέλεσμα, για μένα, στον ίδιο χρόνο παραμονής, κινούμενος μέσα στο site, να βλέπεις πολύ λιγότερο χρήσιμο περιεχόμενο. Κάτι που μακροπρόθεσμα αποθαρρύνει τον χρήστη που δεν έχει πολύ χρόνο για σερφάρισμα και κοιτά την ουσία.

Αλλος χρήστης βέβαια που είναι πιο αποφασισμένος και δε βιάζεται, θα μείνει μέσα περισσότερη ώρα αναγκαστικά (!), αρα και θα ανεβάσει το σκορ-δείκτες παραμονης. - Δεν σημαίνει όμως πως αυτό είναι μετρήσιμη θετική εξέλιξη. 

Δε θέλω να είμαι απλά αρνητικός - Προφανώς τα παιδιά που το σχεδίασαν και το έτρεξαν σκέφτηκαν και δουλεψαν πάνω στις ιδέες τους. Δεν πιστεύω πως θίγουν όσοι κάνουν καλοπροάιρετη κριτική. Ισα ίσα, είναι κάτι απαραίτητο για τη βελτίωση του οποιουδήποτε πράγματος.

Καλή νέα αρχή λοιπόν, καλύτερη συνέχεια και μια δημιουργική χρονιά σε όλους

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχει νοημα πλεον ο καθενας να μπαινει και να γραφει αυτα που εχουν ηδη χιλιοειπωθει....νομιζω οτι εχουν σημειωθει οι παρατηρησεις των χρηστων απο τους υπευθυνους και ειναι πλεον στο χερι τους ειτε να κανουν τις απαραιτητες αλλαγες ειτε να τις γραψουν εκει που δεν πιανει μελανι.:D

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.το sait δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ιδιαιτερα εκτος απο κατι αλλαγες που οντως ηταν χρισιμες να γινουν..δεν υπαρχουν στις ρυθμισεις του προφιλ οπως παλια η επιλογη να μπορεις αν θελεις να εφανιζουντε οι τελευταιοι επισκεπτες στο προφιλ σου η οχι και ενα αλλο οτι οι φιλοι χαθηκαν που υπηρχαν στο παλιο το sait και τωρα ονομαζονται ακολουθοι και θα πρεπει παλι ο ενας με τον αλλον να στειλουν αιτημα φιλιας για να προστεθουν στο προφιλ του καθενος.μπορει να υπαρχουν οι επιλογες στις ρυθμισεις αλλα οσο και αν εψαξα δεν τις βρηκα.κατα τα αλλα οκ καλη η αναβαθμιση αλλα οχι και τοσο ικανοποιητικη προσωπικα για εμενα θελει βελτιωση σε μερικα πραγματα ακομα

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, billdanos είπε

IMG_0352.png

IMG_0353.png

Απλά οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια. Π.χ. τώρα που είμαι στο χωριό και βαριέμαι την ζωή μου, μπαίνω πολύ συχνά μπαίνω από το smartphone, μα χθες που μπήκα από το pc, βγήκα κατευθείαν γιατί οι αλλαγές με αποθαρρύνουν και έχω εκφραστεί πολλάκις αρνητικά. 

Όταν λοιπόν θα γυρίσω home sweet home, αμφιβάλλω αν θα έχω το κουράγιο να αντικρίζω αυτό το χάλι (χάλι κατ εμέ πάντα). 

Και δεν τα γράφω για να απειλησω και σιγά τι θα πάθει το insomnia αν δε μπαίνω, απλά είναι μια πραγματικότητα για εμένα. 

Πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος κακίας. 

• Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, gnsX said:

Το mobile δεν βολεύει είναι η αλήθεια, πρέπει να ρίξετε δουλειά όχι αστεία αν θέλετε να φτάσει στο επίπεδο που ήταν.

Η προηγούμενη mobile version ήταν γτπκ σε σχέση με αυτή. 

37 minutes ago, White Wolf said:

και σιγουρα οι αγγελιες στο insomnia δεν μπηκαν για να κανουν εξυπηρετηση οπως λες....

Εδώ και χρόνια πάντως αυτό θυμάμαι να λένε mods/smods/admin...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...