Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βδομαδα μετα ... και δεν μπορω να συνηθισω το site. Ειδικα στις αγγελιες ολα ειναι τεραστια, δεν υπαρχει η ευκολη λιστα που εβλεπες το ενα κατω απο το αλλο.

Καλη η προσπάθεια αλλά δυσχρηστο. Με νευρίασε περισσότερο κι από τα meltdown/spectre

Επεξ/σία από kotlousko
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ αντίθετα, τώρα που άρχισε να "τσουλάει" με τις διάφορες διορθώσεις που προστίθενται, μου αρέσει περισσότερο.

Στις αγγελίες δεν συμμετέχω είναι η αλήθεια.

Δημοσ.
Στις 5/1/2018 στις 5:48 ΜΜ, Snoob είπε

.

Καλησπέρα

Ξέρουμε αν μετά την αναβάθμιση έχει όριο στο λαικ;

Δημοσ.

Καλη Χρονια

Στο καινουργιο site πως αφηνουμε μια αξιολογηση σε καποιο μελος γτ το ψαχνω και δεν βρισκω ακρη

Δημοσ.

Θα πρέπει να δηλώσει ο πωλητής ποιός είναι ο αγοραστής και μετά κάνεις αξιολόγηση.

Τέρμα με τις 10άδες αξιολογήσεις σε μιά αγγελία... επιτέλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικότερα νομίζω πως έγινε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι νέες πλατφόρμες είναι ιδιαίτερα mobile oriented και στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη smartphone/tablet - συνεπώς οι χρήστες που εχουν συνηθίσει να διαβάζουν το site/forum σε desktop ή laptop ενοχλούνται ιδιαίτερα από τις μεγάλες εικόνες, τις φαρδιές πλατιές γραμματοσειρές, τα τεράστια thumbnails και buttons.

Οχι πως δεν υπάρχουν και στο mobile κομμάτι προβλήματα ακόμη. Σε iPad Pro 9.7 (με χρήση Chrome) το site φορτώνει αποσπασματικά καθώς σκρολάρεις.

Σε Galaxy S7 μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση στην εμπειρία χρήσης και στην ευκολία - ίσως ο Android Chrome δημιουργεί λιγότερα προβλήματα από τον αντίστοιχο σε iOS.

H εμπειρία πλοήγησης στο site με τα styles που έφτιαξε ο panoc είναι σαφώς καλύτερη (δυστυχώς όχι διαθέσιμη σε mobile). Ελπίζω πως θα χρησιμοποιηθούν ως πηγή έμπνευσης για να φτιαχτούν εναλλακτικά themes, με λιγότερο contrast και λιγότερο έντονο λευκό.

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, giorgos147 είπε

Εκτός αν κατάλαβα λάθος, αλλά προσωπικά μια χαρά λαμβάνω τα notifications (κυρίως αναφέρομαι σε αυτά στα threads, που βγάζει τέρμα κάτω σε κάθε θέμα ότι υπήρξε νέο μήνυμα κ.λπ.)

Chrome 63.0.3239.132

Ναι είναι διαφορετικές ειδοποιήσεις. Το αναφέρει στην περιγραφή στο http://www.insomnia.gr/notifications/options/ 

image.png.b575517b937757ac475881780bccab1a.pngimage.png.43c6b9ed9a0a33a0def61fd3a6edef4b.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Ναι είναι διαφορετικές ειδοποιήσεις. Το αναφέρει στην περιγραφή στο http://www.insomnia.gr/notifications/options/ 

image.png.b575517b937757ac475881780bccab1a.pngimage.png.43c6b9ed9a0a33a0def61fd3a6edef4b.png

Έχω μπερδευτεί με το θέμα αυτό και δε βρίσκω άκρη.

Στον Chrome που χρησιμοποιώ βασικά, έχω την κόκκινη έκδοση και, παρά τις προσπάθειες να διαγράψω τα cookies, να προσθέσω την url του forum στα επιτρεπόμενα και άλλες αλλαγές που έκανα, δεν κατάφερα να την κάνω να αλλάξει σε μπλε.

Αντίθετα, διαβάζοντας post άλλου mod (ίσως billdanos, χωρίς να είμαι σίγουρος) διέγραψα τα cookies του insomnia στον Mozilla, πληκτρολόγησα τη url, έκανα sign in, έβγαλε pop up ρωτώντας για ειδοποιήσεις, συμφώνησα και στις ρυθμίσεις είδα, επιτέλους, τη μπλε έκδοση.

Τι φταίει και δεν γίνεται αυτό στον Chrome, που, όπως καταλαβαίνω, χρησιμοποιούμε πολλοί;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Praetorian είπε

Από ό,τι φαίνεται Chrome (και συνεπώς και Opera) θέλουν ssl site για να αφήσουν τα notifications. Μπορεί να υπάρχουν extensions που το παρακάμπτουν αυτό.

Το insomnia θα γυρίσει σύντομα σε ssl οπότε τότε δεν θα αποτελεί πρόβλημα.

@makfil  Είχε αναφερθεί χθες επειδή είχα την ίδια απορία.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει, το συνηθίζω σιγά σιγά! Μου λείπει πολύ το κουμπί νέο περιεχόμενο μόνο προς το παρόν, ελπίζω να μπει σύντομα!

Επίσης, στους πόντους κοινότητας μετράνε τα thanks και το γέλιο; Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μετράει μόνο το thanks, αλλιώς ας μετράνε όλα (εκτός από το confused).

Πείτε μας και αν συνεχίζει να υπάρχει όριο στα likes :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλη χρονια,καλη αρχή , καλορίζικο! Η μονη παρατηρηση μου ειναι το μεγεθος του γενικοτερου interface. Το κατεβασα στο 80% για να μπορεσω να το δουλεψω. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Centurion είπε

@makfil  Είχε αναφερθεί χθες επειδή είχα την ίδια απορία.

Το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμόμουν ποιος το είχε γράψει και ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Άρα, οι εναλλακτικές, για όσους χρησιμοποιούν τον Chrome, είναι είτε (άγνωστης διάρκειας) αναμονή είτε χρήση του Mozilla.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Εχουν γραφτει προβλήματα που υπαρχουν, τη στιγμη που ακομα γινονται εργασιες. Στην αρχη δε μπορουσαμε να κανουμε follow,quote στα αρθρα...Φτιαχτηκε. Αυτο δεν ηταν δυσλειτουργια του σαιτ, ηταν κατι που απλως δεν ειχε γινει ακομα.. Το ιδιο και με τα προβληματα στην αναζητηση.. Ας περιμενουμε να ολοκληρωθουν οι εργασιες και βλεπουμε μετα τι λειπει. Το point μου ειναι οτι δεν εχει πλεον και πολυ νοημα να λεμε ξανα και ξανα για τα χρωματα του φορουμ και να ζηταμε το παλιο. Δεν θα ασχοληθει κανεις με την χρωματικη παλετα πριν ολοκληρωθουν αυτα που πραγματικα καινε.

Δεν ανέφερα κάπου να γυρίσουμε στο παλιό αν και θα ήθελα τα παλιά χρώματα στο νέο σαιτ (Μπορεί να γίνει και αυτό). Ούτε έγραψα να ασχοληθεί κάποιος σχολαστικά με την χρωματική παλέτα. Είναι απλά τα πράγματα. Έχει αναφερθεί κατά κόρον ότι το άσπρο ενοχλεί αφάνταστα. Και κάτι που ενοχλεί πολύ δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του σαιτ. Όλα τα άλλα χρώματα ή γενικό style του σαιτ δεν είναι κάτι που καίει άμεσα. Μερικές φορές ακόμα και τα απλά πράγματα μπορεί να είναι ενοχλιτικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...