Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Και π.μ. να στείλει, το πιθανότερο είναι να μη λάβει απάντηση πάντως. Παντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά σου. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση εδώ δεν έχει καμία απολύτως θέση.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Snoob είπε Παντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά σου. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση εδώ δεν έχει καμία απολύτως θέση. Από προσωπική εμπειρία το λέω, καθόλου αυθαίρετα. Και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι να σου πω την αλήθεια, πώς περιμένουμε συμμόρφωση χωρίς να δίνεται εξήγηση για το τι είναι αυτό που ενοχλεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Από προσωπική εμπειρία το λέω, καθόλου αυθαίρετα. Και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι να σου πω την αλήθεια, πώς περιμένουμε συμμόρφωση χωρίς να δίνεται εξήγηση για το τι είναι αυτό που ενοχλεί. Για να είναι οτιδήποτε "το πιθανότερο" πρέπει να ξέρεις κατ' ελάχιστον: 1. Πόσα τέτοια μηνύματα λαμβάνουμε 2. Σε τι ύφος είναι γραμμένα αυτά τα μηνύματα 3. Πόσα από αυτά λαμβάνουν απάντηση Εφόσον είναι αδύνατον να ξέρεις οτιδήποτε από τα τρία, λυπάμαι, η "προσωπική σου εμπειρία" το μόνο που μπορεί να περιγράψει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι την προσωπική σου εμπειρία και πάντως, σε καμία περίπτωση το τι είναι "πιθανότερο" να συμβεί. Από εκεί και πέρα, δεν είναι καν θέμα "συμμόρφωσης". Είναι απλή απορία, όταν βλέπω ένα εμπειρότατο μέλος να ρωτάει κάτι που κανείς σας δεν θα μπορέσει να του απαντήσει σε επίπεδο ανώτερο της απλής εικασίας. Επομένως, σε εσένα ξαναγράφω πως είναι αυθαίρετο το συμπέρασμά σου, και σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται, να ρωτήσει με τον μόνο τρόπο που μπορεί να πάρει απάντηση.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ωραία, διορθώνω το "πιθανότερο" σε πιθανό. Πάντως, νομίζω ότι εδώ είναι ένα καλό μέρος για τέτοιες απορίες, ώστε να υπάρχει και συζήτηση αν χρειάζεται. Αυτό εννοώ συμμόρφωση, την κατανόηση, που πολλές φορές δεν είναι καθόλου εύκολη για κάποια πράγματα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί τα τελευταία 10 χρόνια, πλέον πάντως κλειδώνουν ή διαγράφονται πολύ πιο εύκολα θέματα, που μπορεί να χαλάνε κι από ένα μόνο άτομο.
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Για το μόνο που χρησιμεύουν είναι να ''τονώνουν'' το ηθικό κάποιου που έχει χαμηλή νοημοσύνη και νομίζει πως αν πάρει like μια πατάτα που έχει γράψει σημαίνει και ότι ισχύει κιόλας. Αν θυμάμαι καλά είχε και το παλιό forum το ίδιο σύστημα (μόνο με την επιλογή like νομίζω) και ποτέ μου δεν κατάλαβα που χρησιμεύει. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα τον ανίδεο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος.
Alejandro Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος. Αν εξαναγκάζεσαι, μάλλον έχεις ήδη απάντηση στο ερώτημα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Η ανάγκη να υπάρχει ένα σύστημα likes προκύπτει, κατά τη γνώμη μου, κυρίως για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των μηνυμάτων που απλά έγραφαν +1, +1000, -2000 κλπ και τίποτα άλλο. Η διαφοροποίηση στις αντιδράσεις είναι για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, αναλόγως το μήνυμα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Ωραία, διορθώνω το "πιθανότερο" σε πιθανό. Πάντως, νομίζω ότι εδώ είναι ένα καλό μέρος για τέτοιες απορίες, ώστε να υπάρχει και συζήτηση αν χρειάζεται. Αυτό εννοώ συμμόρφωση, την κατανόηση, που πολλές φορές δεν είναι καθόλου εύκολη για κάποια πράγματα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί τα τελευταία 10 χρόνια, πλέον πάντως κλειδώνουν ή διαγράφονται πολύ πιο εύκολα θέματα, που μπορεί να χαλάνε κι από ένα μόνο άτομο. Όχι, δεν είναι καλό μέρος για τέτοιες απορίες, γιατί αυτού του είδους οι απορίες πάντοτε καταλήγουν σε σχολιασμό συντονιστικών ενεργειών. Ως προς το "επίσης", είναι καθαρά μια εντύπωση που έχεις, 10 χρόνια συντονιστής δεν έχω παρατηρήσει καμία αύξηση στον αριθμό των κλειδωμένων νημάτων. 3 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Για το μόνο που χρησιμεύουν είναι να ''τονώνουν'' το ηθικό κάποιου που έχει χαμηλή νοημοσύνη και νομίζει πως αν πάρει like μια πατάτα που έχει γράψει σημαίνει και ότι ισχύει κιόλας. Αν θυμάμαι καλά είχε και το παλιό forum το ίδιο σύστημα (μόνο με την επιλογή like νομίζω) και ποτέ μου δεν κατάλαβα που χρησιμεύει. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα τον ανίδεο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος. Όχι, δεν χρησιμεύουν μόνο για αυτό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος, λόγου χάρη, να αποφεύγονται μηνύματα του στυλ "+1". Είναι, επίσης, ένας πάρα πολύ καλός τρόπος να επισημαίνονται χρήσιμα και σωστά μηνύματα σε ενότητες όπου μιλάμε για αμιγώς τεχνικές πληροφορίες. Και ως ευχαριστία για μια λύση που δόθηκε, και ως επικρότηση/επιβράβευση ενός άρτια δομημένου μηνύματος. Από την άλλη, κάποιος που η συμμετοχή του καταγράφεται κατά κύριο λόγο στο μπλα-μπλα, για παράδειγμα, λογικό είναι να έχει μια πολύ πιο χαλαρή εντύπωση της λειτουργίας. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν "αναγκάζεται" ο οποιοσδήποτε να τα χρησιμοποιεί. Ζητήματα αυτοπροσδιορισμού και μεταφυσικές αγωνίες του στυλ "είμαι άραγε 15χρονο κοριτσάκι ή κοτζάμ μαντράχαλος" φρονώ πως δεν επιδέχονται απαντήσεως.
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αν εξαναγκάζεσαι, μάλλον έχεις ήδη απάντηση στο ερώτημα. Καλά αυτό δεν λέει και κάτι. Και αν είχαν τη δυνατότητα τα μέλη να κάνουν ban σίγουρα θα μπάναραν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να υπάρχει εξ'αρχής τέτοια επιλογή; Είναι σαν να θέλουν κάποιοι να με σκοτώσουν και να έχουν καραμπίνες ενώ εγώ να πάω με ρόπαλο να τους βρω. Δεν εξαναγκάζομαι λοιπόν να πάρω και εγώ μια καραμπίνα; Όπως και να 'χει οι αξιωματούχοι του forum τοποθετήθηκαν οπότε είναι ανώφελη η όποια άλλη συζήτηση.
SeXBOX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 15 hours ago, Vasivouzoukos said: Καλά αυτό δεν λέει και κάτι. Και αν είχαν τη δυνατότητα τα μέλη να κάνουν ban σίγουρα θα μπάναραν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να υπάρχει εξ'αρχής τέτοια επιλογή; Είναι σαν να θέλουν κάποιοι να με σκοτώσουν και να έχουν καραμπίνες ενώ εγώ να πάω με ρόπαλο να τους βρω. Δεν εξαναγκάζομαι λοιπόν να πάρω και εγώ μια καραμπίνα; Όπως και να 'χει οι αξιωματούχοι του forum τοποθετήθηκαν οπότε είναι ανώφελη η όποια άλλη συζήτηση. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν όταν δεν υπήρχαν οι "αντιδράσεις" οι οποίες θα ήθελα να είναι με περισσότερες επιλογές και μακάρι να γίνει... τότε επικρατούσε το χάος, έγραφε ένας κάτι πολύ χρήσιμο για παράδειγμα που τους βοηθούσε όλους και μέσα στην συζήτηση είχε πριν κάθε κουβέντα 5 - 6 "+1, έλα ρε man, ευχαριστώ!, είσαι θεός" κ.ο.κ οπότε ένα thread που έπρεπε να είναι 5 σελίδες γινόταν 12-14 από τις γραπτές αντιδράσεις, λες και ήταν torrentαδικο που έπρεπε να κάνεις reply για να πάρεις το link και πίστεψε με σε forum σαν το insomnia ο όγκος από αυτά σε βάση SQL την κάνει ανυπόφορα μεγάλη επηρεάζοντας την ταχύτητα και λειτουργίες. Όπως είπα πιο πάνω, εύχομαι να προστεθούν 2-3 ακόμα που λείπουν.
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Βλέπω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν σε θέματα και προκαλούν καυγάδες με αποτέλεσμα να σβήνονται ολόκληρα τα θέματα. Ποιο το νόημα να κάνει κάποιος ένα θέμα που θα χαθεί σε λίγη ώρα? Αν δεν μπορεί κάποιος να σβήνει μόνο τα μηνύματα αυτά και να μένει ζωντανό το θέμα, ας υπάρχει από τον ts η δυνατότητα να απαγορεύει σε όποιον νομίζει να λαμβάνει μέρος στο θέμα του. 1
SeXBOX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Βλέπω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν σε θέματα και προκαλούν καυγάδες με αποτέλεσμα να σβήνονται ολόκληρα τα θέματα. Ποιο το νόημα να κάνει κάποιος ένα θέμα που θα χαθεί σε λίγη ώρα? Αν δεν μπορεί κάποιος να σβήνει μόνο τα μηνύματα αυτά και να μένει ζωντανό το θέμα, ας υπάρχει από τον ts η δυνατότητα να απαγορεύει σε όποιον νομίζει να λαμβάνει μέρος στο θέμα του. Συμφωνώ, είναι πολύ κρίμα να ξεκινά μια συζήτηση και να πεταχτεί ένας σαν την..... τσατσάρα και να ανάβει μια σπίθα και να φέρει αλυσίδα αντιδράσεων από κάποιους και με το δίκιο τους. Π.χ. Αν γράψω εγώ κάτι και μπει ένας και γράψει "τι λες ρε μεγάλε; εσένα περιμέναμε." ε τότε εγώ θα φουντώσω, το ignore σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ήταν λύση για εμένα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γράφει ο άλλος για εμένα και να μην το βλέπω εγώ... είμαι της άποψης να επιστρέψουν οι λόγοι διαγραφής μηνύματος και να το στέλνει από π.χ. drop down list ένας mod μη κάθεται και γράφει. Π.χ. "Διαγραφή: Εριστικός χαρακτηρισμός." και να το στέλνει το σύστημα όχι ο mod με το name του και θα ήθελα να παρακαλέσω πολύ γιατί μου έχει συμβεί μέσα σε ένα μήνα πάνω από 5 φορές σε μια συζήτηση να πεταχτεί κάποιος να το παίξει πιο έξυπνος να με μειώσει, να με κακοχαρακτηρίσει με αποτέλεσμα να απαντήσω, αν γίνεται οι απαντήσεις μας σε αυτούς να διαγράφονται με λόγο/αιτία με μήνυμα από το σύστημα(τουλάχιστον μη λέει λόγο άπλα ότι διαγράφηκε το τάδε και θα καταλάβουμε γιατί δεν το παίρνουμε χαμπάρι ότι διαγραφούν ένα) και αυτός που ξεκίνησε πετώντας την σπίθα ban 5ημερο επιεικώς και να μένει στο ιστορικό του ετσι να γίνεται διαγραφή αν συνεχίζει και έπειτα. 1
manolis940 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Συμφωνώ, είναι πολύ κρίμα να ξεκινά μια συζήτηση και να πεταχτεί ένας σαν την..... τσατσάρα και να ανάβει μια σπίθα και να φέρει αλυσίδα αντιδράσεων από κάποιους και με το δίκιο τους. Π.χ. Αν γράψω εγώ κάτι και μπει ένας και γράψει "τι λες ρε μεγάλε; εσένα περιμέναμε." ε τότε εγώ θα φουντώσω, το ignore σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ήταν λύση για εμένα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γράφει ο άλλος για εμένα και να μην το βλέπω εγώ... είμαι της άποψης να επιστρέψουν οι λόγοι διαγραφής μηνύματος και να το στέλνει από π.χ. drop down list ένας mod μη κάθεται και γράφει. Π.χ. "Διαγραφή: Εριστικός χαρακτηρισμός." και να το στέλνει το σύστημα όχι ο mod με το name του και θα ήθελα να παρακαλέσω πολύ γιατί μου έχει συμβεί μέσα σε ένα μήνα πάνω από 5 φορές σε μια συζήτηση να πεταχτεί κάποιος να το παίξει πιο έξυπνος να με μειώσει, να με κακοχαρακτηρίσει με αποτέλεσμα να απαντήσω, αν γίνεται οι απαντήσεις μας σε αυτούς να διαγράφονται με λόγο/αιτία με μήνυμα από το σύστημα(τουλάχιστον μη λέει λόγο άπλα ότι διαγράφηκε το τάδε και θα καταλάβουμε γιατί δεν το παίρνουμε χαμπάρι ότι διαγραφούν ένα) και αυτός που ξεκίνησε πετώντας την σπίθα ban 5ημερο επιεικώς και να μένει στο ιστορικό του ετσι να γίνεται διαγραφή αν συνεχίζει και έπειτα. Αυτό είναι μια θεματάρα. Προσωπικά θα έλεγα ότι δεν με νοιάζει τι γράφει ο καθένας για μένα, η αγνόησή όμως είναι πολύ μεγάλο λάθος. Το μόνο που μπορεί να φέρει είναι double posts μιας και αν δεν βλέπω τι έγραψε ο χρήστης που έχω αγνοήσει μπορεί να απαντήσω από κάτω ακριβώς το ίδιο και να γεμίσει το θέμα με ένα τσουβάλι σπαμ. Απ την άλλη βέβαια είναι και εκείνοι που δεν διαβάζουν τι έχει ειπωθεί και απλά διαβάζουν το πρώτο post και απαντάνε πάλι ακριβώς τα ίδια με τους προλαλήσαντες. Και βάση των παραπάνω μου έρχεται η εξής απορία. Αν εγώ κάνω αναφορά για spam, <<ιδρώνει>> κανενός moderator το αυτί ή απλά βλέπουμε μεγάλο θέμα και λέμε ας το κλειδώσουμε, έχει δεν έχει απαντηθεί ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 @adi32 και @SeXBOX Υποθέτετε (αυθαίρετα, και εσείς, γιατί δεν μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα) πως "μόνο ένας" (ή τέλος πάντων όσοι, αλλά σίγουρα, με το σκεπτικό σας, "λίγοι") δημιουργούν πρόβλημα. Ποτέ δεν κλείνει νήμα γιατί ένας δημιουργεί πρόβλημα. Να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι σε αυτό. Μπορεί να είναι μια βολική δικαιολογία για ορισμένους, "α, οι κακοί μοντ μας φιμώνουν αντί να τιμωρήσουν τον ένα", αλλά ποτέ, ξαναλέω, δεν είναι ένας. Κανένας δεν τσακώνεται μόνος του. Για να υπάρξει διαπληκτισμός, απαιτούνται κατ' ελάχιστο δύο. Για να μην αναφερθώ στα νήματα όπου κάποιος γράφει κάτι που στους μαγκίτες φαίνεται σαχλό ή τρολάρισμα, και πλακώνουν για να μετατρέψουν το νήμα σε παιδική χαρά ή να ειρωνευτούν το "τρολ". Και εδώ να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι, κανένας δεν σας όρισε συντονιστές: ό,τι θεωρείτε πως παραβαίνει τους όρους χρήσης, αναφορά και ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Μετά, έχουμε τους κλασικούς Πόντιους Πιλάτους, που είναι πολύ μημουπάπτου και υπεράνω για να στείλουν μια ρημάδα αναφορά, γιατί τέτοια "ριουφιανιλίκια" δεν συνάδουν με το χαρακτήρα τους, αλλά δεν είναι αρκετά υπεράνω ώστε να μην πλακωθούν στο νήμα ούτως ώστε να υπερασπιστούν τη διαδικτυακή τιμή τους απέναντι σε έναν άγνωστο που τους κακομίλησε. Έχουμε και μια άλλη, ακόμη "καλύτερη" κατηγορία, αυτούς που στέλνουν μια αναφορά για τους τύπους, και μισό λεπτό αφού τη στείλουν (ή, ακόμη καλύτερα, πριν τη στείλουν) απαντούν με τα ίδια και χειρότερα σε αυτόν που τους έθιξε (μη σπάσει κανένας διάολος το ποδάρι του και είναι συντονιστής μέσα εκείνη την ώρα, σβήσει το μήνυμα που τους θίγει και δεν προλάβουν να "απαντήσουν"). Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μύθου του "ενός προβληματικού που χαλάει το νήμα" ήταν τα αλήστου μνήμης οπαδικά νήματα στα αθλητικά, που ο καθένας, ανάλογα με το τι χρώμα παρωπίδες φοράει, έβλεπε ως αποκλειστικά υπεύθυνο έναν, άντε το πολύ δύο από "τους απέναντι", ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα το δημιουργούσαν και τα δύο "στρατόπεδα" (τους χωρίσαμε στα club και κάπως ησυχάσαμε, αν και πρόσφατα πάλι άναψαν τα αίματα μεταξύ "ομοϊδεατών"...) Το έχουμε πει άπειρες φορές: αναφορά και τίποτε άλλο. Προφανώς συντονιστικές δυνατότητες στα μέλη στο forum δεν πρόκειται να δοθούν, για να απαντήσω και επίσημα στην πρόταση που κατατέθηκε. 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε [...] Και βάση των παραπάνω μου έρχεται η εξής απορία. Αν εγώ κάνω αναφορά για spam, <<ιδρώνει>> κανενός moderator το αυτί ή απλά βλέπουμε μεγάλο θέμα και λέμε ας το κλειδώσουμε, έχει δεν έχει απαντηθεί ; Εξαρτάται από το πώς ορίζεις το "ιδρώνει το αυτί". Όλες οι αναφορές ελέγχονται (με παραμέτρους, δείτε σχετικά εδώ παράδειγμα προβληματικών και επί της ουδίας άχρηστων αναφορών) αλλά δεν σημαίνει πως ο συντονιστής που θα την ελέγξει θα συμφωνήσει πως το μήνυμα είναι προβληματικό. Το μέλος μπορεί εδώ να νομίσει πως "δεν ίδρωσε το αυτί κανενός", ενώ πρόκειται απλά για διάσταση απόψεων. Το κλείδωμα είναι η απολύτως τελευταία λύση, εκτός κι αν συντρέχουν άλλοι λόγοι: λ.χ., ένα νήμα με θέμα "καριόληδες πολιτικοί μας καταστρέψατε" θα κλειδωθεί αμέσως. Ή ένα νήμα όπου, αφού έχει τρέξει για 10 σελίδες με 1 απάντηση ουσίας και 99 τρολολό και υπεράνω "σχολιασμούς" από εκείνους που κατά τα άλλα βρίσκουν το νήμα "φαιδρό" και "ανάξιο" σοβαρής απάντησης, θα κλειδωθεί. Και πάλι, εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Αν το προλάβουμε νωρίς, προσπαθούμε να το σώσουμε. Αν ο ts ή 2-3 (ή όσα) μέλη προσπαθούν να κάνουν συζήτηση, προσπαθούμε να το σώσουμε. Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση πως "μας αρέσει" να κλειδώνουμε νήματα. Και είναι λανθασμένη γιατί διαθέτουμε πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να κρατήσουμε τα νήματα. Και τα κλειδωμένα νήματα, σε σχέση με τα ανοιχτά, είναι απειροελάχιστα. Διαβάζει κανείς τις τοποθετήσεις ορισμένων μελών και νομίζει, αν δεν δεν τις ενότητες στις οποίες αναφέρονται, πως θα μπει μέσα και θα βρει πέντε σελίδες με λουκέτα. 1
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Με αυτόν τον τρόπο θα μπορουν κάποιοι να κλειδώνουν τα πάντα. Εσείς δεν έχετε παρατηρήσει κάποιους που έχουν επιθετική συμπεριφορά σε πολλά θέματα? Γιατί δεν τους κάνετε Ban για πολύ καιρό ή για πάντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις