Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h1.jpg.cefac7b929394f31c217291de5672ccb.jpg

h2.jpg.2497c2c0df49b55dbe20327d92c914de.jpg

@HERTHAN τα πυρηνικά είναι αποκλειστικά για τη ΔΕΗ ή μπορούμε να το κατευθύνουμε και προς τον ΗΡΩΝ! 🤬

Μα πόσο μ#$&*^$!!!! Από 23/7 εκπροσώπηση... δεν έχει έρθει ούτε ένας έναντι. Έχουν πάρει τη μέτρηση απ'τον ΔΕΔΔΗΕ του Σεπτεμβρίου... πότε σκοπεύουν να στείλουν λογαριασμό;

Έχω στην άκρη 400ευρώ και προσπαθώ να μη τα πειράξω, γιατί άντε να μαζευτούν μετά σε 20 μέρες.

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

πότε σκοπεύουν να στείλουν λογαριασμό;

άρθρο 29 παρ 5

Αναφορά σε κείμενο

5.Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται περιοδικά και ανά δύο μήνες κατά ανώτατο όριο,

ενδιαφέρον έχει και το παρακάτω

Αναφορά σε κείμενο

6.Τυχόν ποινική ρήτρα που καταπίπτει υπέρ του Πελάτη σε περίπτωση μη τήρησης του επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών κατά τα προβλεπόμενη στην οικεία Σύμβαση Προμήθειας, καταβάλλεται αυτόματα ως πίστωση στον επόμενο λογαριασμό.

ξεκίνα με το έγγραφο παραπόνου και στείλε ΡΑΕ να πάρεις κανα φράγκο νιούμπι 😛😂

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

h1.jpg.cefac7b929394f31c217291de5672ccb.jpg

h2.jpg.2497c2c0df49b55dbe20327d92c914de.jpg

@HERTHAN τα πυρηνικά είναι αποκλειστικά για τη ΔΕΗ ή μπορούμε να το κατευθύνουμε και προς τον ΗΡΩΝ! 🤬

Μα πόσο μ#$&*^$!!!! Από 23/7 εκπροσώπηση... δεν έχει έρθει ούτε ένας έναντι. Έχουν πάρει τη μέτρηση απ'τον ΔΕΔΔΗΕ του Σεπτεμβρίου... πότε σκοπεύουν να στείλουν λογαριασμό;

Έχω στην άκρη 400ευρώ και προσπαθώ να μη τα πειράξω, γιατί άντε να μαζευτούν μετά σε 20 μέρες.

Εχω κρατησει και γι'αυτους κατι μικρα.:P

Δεν ξερω φιλε κοιμουνται.Η κατασταση με τους λογαριασμους και ειδικα με την επικοινωνια ειναι απιστευτα δυσκολη με την Ηρων.

Μιλησες καθολου με το chat μηπως εχει βγει τιποτα και δεν στο εχουν στειλει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HERTHAN, προχτές μίλησα στο τηλέφωνο να βεβαιωθώ... δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός σίγουρα.

Korakios το 5 το ήξερα, απλά περίμενα μέχρι να λήξει η περίοδος έκδοσης εκκαθαριστικών.

Το 6 δεν το γνώριζα... ξέρεις για τι ποσό μιλάμε; Αν είναι ψίχουλα να το αφήσω καλύτερα, μη με βάλουν στη μπούκα για αύξηση τιμών στο 6μηνο.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το 6 δεν το γνώριζα... ξέρεις για τι ποσό μιλάμε; Αν είναι ψίχουλα να το αφήσω καλύτερα, μη με βάλουν στη μπούκα για αύξηση τιμών στο 6μηνο.

δε νομίζω η ΡΑΕ να κόψει πρόστιμο 20€...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

HERTHAN, προχτές μίλησα στο τηλέφωνο να βεβαιωθώ... δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός σίγουρα.

Κρατα λεφτα και μην κανεις καμια μλκια και τα χαλασεις.

Ειναι παγιδα οταν δεν ερχεται ο λογαριασμος στην ωρα του κι εχεις κρατημενα χρηματα.

Θεωρω μεσα στην επομενη εβδομαδα οτι θα σου στειλουν λογαριασμο.Δεν παει αλλο δηλαδη να το καθυστερησουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Θεωρω μεσα στην επομενη εβδομαδα οτι θα σου στειλουν λογαριασμο.Δεν παει αλλο δηλαδη να το καθυστερησουν.

Πριν μια βδομάδα ανέφερε ο κοράκιος περίπτωση από κάποιον που δεν είχε πάρει λογαριασμό πάνω από 6 μήνες.

13 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω η ΡΑΕ να κόψει πρόστιμο 20€...

Εγώ φοβάμαι μη τυχόν είναι κάτω από 20€... σε στυλ σταθερής τηλεφωνίας που σε περίπτωση βλάβης αποζημιώνεσαι με το ημερήσιο πάγιο. 😄

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πριν μια βδομάδα ανέφερε ο κοράκιος περίπτωση από κάποιον που δεν είχε πάρει λογαριασμό πάνω από 6 μήνες.

Σε καταστημα δεν ειχες παει να κανεις το συμβολαιο?

Αν ναι πηγαινε στο καταστημα δωσε λιγη ενταση μηπως γινει τιποτα απο αυτους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Σε καταστημα δεν ειχες παει να κανεις το συμβολαιο?

Αν ναι πηγαινε στο καταστημα δωσε λιγη ενταση μηπως γινει τιποτα απο αυτους.

Δεν τα καίω έτσι τα καλά τα χαρτιά. Θέλω να τα έχω καλά μαζί τους σε περίπτωση που προκύψει κάτι πιο σοβαρό. 😄

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν τα καίω έτσι τα καλά τα χαρτιά. Θέλω να τα έχω καλά μαζί τους σε περίπτωση που προκύψει κάτι πιο σοβαρό. 😄

Πηγαινε τουλαχιστον κανε μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια δεν εχεις να χασεις κατι.Η παρτους ενα τηλεφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειτα απο αρκετη σκέψη σχεδον αποφάσισα να παω στην ΔΕΗ στο HomeOnline, είμαι ΚΟΤ Α αλλά σε λίγο(1-2 Νοε, εχω προθεσμια ως τις 15 Νοε) που θα κάνω αίτηση θα μεταπέσω στο ΚΟΤ Β. Εχω καποιες λίγες απορίες.
1)Ειναι απόλυτα βέβαιο οτι δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής; Ή έστω για τους πρωτους 6 μήνες;
2)Οποια επιδότηση δώσει το κράτος, πχ 0,03 ή 0,08 ή ό,τι τελος πάντων δώσει, θα την πάρω και εγώ στο ΗomeOnline;
3)Το μόνο που πληρώνω αν το μετανιώσω είναι απο το πινακάκι με την ρήτρα αποχώρησης που είναι το πολύ 40 ευρώ και μειώνεται σταδιακά; 
4)Πληρώνω CO2; Από ότι είδα βέβαια είναι πολύ λίγο κάτι σαν ... 0,003 ας πουμε....
5)Αν κάνω αίτηση αύριο, πόσες μέρες θέλω μέχρι να είμαι στο δίκτυο και άρα τιμολόγηση της ΔΕΗ΄;
ΥΓ1:Κορακιε τα λες χυμα αλλα βοηθας πολύ κόσμο και εμενα δηλαδη....Δεν ειναι μονον ο Κορακιος απλα θα αναφέρω τον πρώτο που μου ερχεται στο μυαλο....  

ΥΓ2:δεν ρωτάω την εγκυκλοπαίδεια, όσα ξέρετε και είστε σίγουροι μου απαντάτε παιδιά

Επεξ/σία από cpavlidi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πηγαινε τουλαχιστον κανε μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια δεν εχεις να χασεις κατι.Η παρτους ενα τηλεφωνο.

Γραπτά καλύτερα. Για να τα μπαλώσουν είναι ικανοί να παραδεχτούνε μόνοι τους ότι υπάρχει "συστεμικό πρόβλημα". Μετά βλέπω για την ποιότητα υπηρεσιών. 😉

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θέλω να τα έχω καλά μαζί τους σε περίπτωση που προκύψει κάτι πιο σοβαρό. 😄

Πώς το βλέπεις δηλαδή; Θα έχουμε παντρειές;;;😁

22 λεπτά πριν, cpavlidi είπε

Δεν ειναι μονον ο Κορακιος απλα θα αναφέρω τον πρώτο που μου ερχεται στο μυαλο....  

Α τώρα παρεξηγηθήκαμε φίλος. Δε σου απαντάμε ξανά οι υπόλοιποι... Παιδιά μην του απαντάτε!:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Πώς το βλέπεις δηλαδή; Θα έχουμε παντρειές;;;😁

Ακόμα θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που με εξυπηρέτησε, αλλά προτιμώ αορίστου χρόνου παρά σοβαρές δεσμεύσεις. 😋

Απ'την άλλη δεν έχω ξαναδεί ποτέ να γίνεται αλλαγή παρόχου σε 2 μέρες. Κορίτσι για παντρειά όντως. 😄

2.jpg.be135282289c51ed244d3382840da816.jpg

3223.jpg.f272fc0c37723906594b30a3000eaa74.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Απ'την δεν έχω ξαναδεί ποτέ να γίνεται αλλαγή παρόχου σε 2 μέρες. Κορίτσι για παντρειά όντως. 😄

Απλό είναι. Πέτυχες gold digger και σε θέλει για τα λεφτά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...