katherinevalo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Την Τρίτη γράφτηκα ΟΑΕΔ, Τετάρτη βράδυ πιστοποίησα μέσω ΗΔΙΚΑ την προσωποποιημένη (που ως τώρα φορτιζα επί πληρωμή) για να μπει επιδότηση ανεργίας. Ως κι απόψε δε βρίσκει κουπόνι επιδότησης ούτε μηχάνημα σε σταθμό ούτε η εφαρμογή και διαβάζω που άλλοι λένε να περιμένεις 2 μέρες, άλλοι 5, άλλοι βδομάδα. Τώρα διάβασα π.χ. και για 5 εργάσιμες (άρα το σαβ/κο δεν υπολογίζεται). Να ανησυχήσω που δεν έχω επιδότηση ακόμα; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από katherinevalo
lek88 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, katherinevalo είπε Την Τρίτη γράφτηκα ΟΑΕΔ, Τετάρτη βράδυ πιστοποίησα μέσω ΗΔΙΚΑ την προσωποποιημένη (που ως τώρα φορτιζα επί πληρωμή) για να μπει επιδότηση ανεργίας. Ως κι απόψε δε βρίσκει κουπόνι επιδότησης ούτε μηχάνημα σε σταθμό ούτε η εφαρμογή και διαβάζω που άλλοι λένε να περιμένεις 2 μέρες, άλλοι 5, άλλοι βδομάδα. Τώρα διάβασα π.χ. και για 5 εργάσιμες (άρα το σαβ/κο δεν υπολογίζεται). Να ανησυχήσω που δεν έχω επιδότηση ακόμα; Δεν μπαίνει τόσο άμεσα και δεν μετράνε τα σαββατοκύριακα. Περίμενε λίγες μέρες. 1
panossar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Στις 1/11/2018 στις 10:05 ΠΜ, stormrain είπε Καλα λες το ξεχασα. 2108200822 Σε περίπτωση που έχει καποιος πρόβλημα μπορεί να στείλει email στο [email protected] και μεσα σε 1 μια εργασιμη μέρα έχει απάντηση. 1
EleniMarina Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εγώ για πρώτη φορά αντιμετώπισα το πρόβλημα σε επιδοτούμενη κάρτα, την απέρριψε το μηχάνημα φόρτισης στο μετρό Εθνική Αμυνα και Ευαγγελισμού. Πήγα στο Γκισέ και η υπάλληλος την κοίταξε, μου λέει μα έχει μέσα, λήγει στις 14 του μήνα γι αυτό την απορρίπτει. Μα δεν περνάει στα λεωφορεία και στις εισόδους μετρό της λέω. Δοκιμάστε πάλι λέει. Φεύγω τη βάζω στο λεωφορείο, κόκκινο. Δεν έχετε υπόλοιπο στην κάρτα σας. Δεν ξέρω τι γίνεται.
Nena1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2019 στις 2:26 ΠΜ, pluss είπε Το δικαίωμα δωρεάν κομίστρου δεν μεταφέρεται αυτόματα από την παλιά στην καινούργια σου κάρτα, γιατί κάθε κάρτα έχει ξεχωριστό αριθμό. Επομένως, πρέπει να μπεις στο site https://www.idika.gr/athenacard/, να ακυρώσεις την παλιά σου κάρτα και ύστερα να δημιουργήσεις νέο αίτημα για κόμιστρο ανέργων για την καινούργια σου κάρτα. Στις 1/11/2023 στις 5:20 ΠΜ, EleniMarina είπε Εγώ για πρώτη φορά αντιμετώπισα το πρόβλημα σε επιδοτούμενη κάρτα, την απέρριψε το μηχάνημα φόρτισης στο μετρό Εθνική Αμυνα και Ευαγγελισμού. Πήγα στο Γκισέ και η υπάλληλος την κοίταξε, μου λέει μα έχει μέσα, λήγει στις 14 του μήνα γι αυτό την απορρίπτει. Μα δεν περνάει στα λεωφορεία και στις εισόδους μετρό της λέω. Δοκιμάστε πάλι λέει. Φεύγω τη βάζω στο λεωφορείο, κόκκινο. Δεν έχετε υπόλοιπο στην κάρτα σας. Δεν ξέρω τι γίνεται. Στις 1/11/2023 στις 5:20 ΠΜ, EleniMarina είπε Εγώ για πρώτη φορά αντιμετώπισα το πρόβλημα σε επιδοτούμενη κάρτα, την απέρριψε το μηχάνημα φόρτισης στο μετρό Εθνική Αμυνα και Ευαγγελισμού. Πήγα στο Γκισέ και η υπάλληλος την κοίταξε, μου λέει μα έχει μέσα, λήγει στις 14 του μήνα γι αυτό την απορρίπτει. Μα δεν περνάει στα λεωφορεία και στις εισόδους μετρό της λέω. Δοκιμάστε πάλι λέει. Φεύγω τη βάζω στο λεωφορείο, κόκκινο. Δεν έχετε υπόλοιπο στην κάρτα σας. Δεν ξέρω τι γίνεται. Στις 19/9/2019 στις 2:26 ΠΜ, pluss είπε Το δικαίωμα δωρεάν κομίστρου δεν μεταφέρεται αυτόματα από την παλιά στην καινούργια σου κάρτα, γιατί κάθε κάρτα έχει ξεχωριστό αριθμό. Επομένως, πρέπει να μπεις στο site https://www.idika.gr/athenacard/, να ακυρώσεις την παλιά σου κάρτα και ύστερα να δημιουργήσεις νέο αίτημα για κόμιστρο ανέργων για την καινούργια σου κάρτα. Καλησπέρα PLUS μήπως μπορείς να μου πεις πως ακυρώνεις την παλιά κάρτα και βάζεις την καινούργια ανέργων?Γτ σήμερα έχασα την προηγούμενη? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από Nena1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα