Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Γνωρίζει κάποιος πόσο ήταν το πιο πολύ χρόνο διάστημα για να βγάλουν jailbreak από μία έκδοση στην επόμενη ? Αυτό που συμβαίνει με την 9.03 είναι τραγικό. Ήδη έχει κλείσει χρόνο τώρα και μάλλον μας κοροϊδεύουν.

Δεν υπάχρει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ...Μπορεί να κάνει και 3 μηνες,6,12 ή και 2 χρονια κανένας δεν το γνωρίζει,παίζει ρόλο και με τα πόσα κενά ασφαλείας βρίσκονται στην κάθε firmware όσα λιγότερα τόσο το δυσκολότερο, η sony με καθε της ενημέρωση τα έκλεινε αυτά τα κενά.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Δεν υπάχρει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ...Μπορεί να κάνει και 3 μηνες,6,12 ή και 2 χρονια κανένας δεν το γνωρίζει,παίζει ρόλο και με τα πόσα κενά ασφαλείας βρίσκονται στην κάθε firmware όσα λιγότερα τόσο το δυσκολότερο, η sony με καθε της ενημέρωση τα έκλεινε αυτά τα κενά.

Έχει ξανακάνει ποτέ πάνω από 1 χρόνο ? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Μπορει δεν θυμαμαι εγώ το έπιασα από την 7.55 και μετά.Πάντως όπως σου είπαν και πάνω τα παιδιά καλύτερα πάρε ένα δεύτερο ps4 για να παίζεις online κτλ και αυτό έχε το σαν δεύτερο για όταν θα βγει και εγώ έτσι έκανα και δεν περίμενα τζάμπα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, John-n78 είπε

Όλη η σχετική κοινότητα ασχολείται από ότι φαίνεται με το PS5, δε βλέπω φως στο ορίζοντα άμεσα. Και εγώ έχω PS4 με 9.03 και ενώ υπήρξε κάποιο φως με το BD-JB το καλοκαίρι, εχει να ακουστεί οτιδήποτε πάνω από 3 μήνες. Πρόσφατα εμφανίστηκαν κάποιες πολύ εξεζητημένες λύσεις για downgrade από 9.03 σε 9.00, αλλά δεν είναι για τους περισότερους. Το καλλίτερο να ψάξεις για ένα PS4 με παλία΄έκδοση. 

Δημοσ.

Υπαρχει κανας τροπος να κλεινουμε κανονικα την κονσολα και να μην φευγει το jailbreak; Τωρα αναγκαστικα μπαινει σε rest mode.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Υπαρχει κανας τροπος να κλεινουμε κανονικα την κονσολα και να μην φευγει το jailbreak; Τωρα αναγκαστικα μπαινει σε rest mode.

Όχι δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

`

7 ώρες πριν, John-n78 είπε

Την μέθοδο αυτή που λέει πως είναι συμβατή για 9.03 & 9.04 την έχει δοκιμάσει κανένας ?

https://wololo.net/2022/06/16/ps4-blu-ray-hack-sleirsgoevy-releases-bd-jb-implementation/

Δεν υπάρχει Kernel exploit ακόμα για 9.03 και 9.04, οπότε δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα η μέθοδος. Σε αναμονή...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα εχω μια κονσολα με λογισμικο 8.50 σημερα την εβαλα στο ιντερνετ και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχει κατεβασει το νεο λογισμικο και ειναι ετοιμο προς εγκατασταση 

εγω δεν θελω αναβάθμιση γιατι θελω να το χακαρω τι πρεπει αν το κανω αρχικοποιηση θα παει μεινει στο 8.50 η θα αναβαθμίστη

ευχαριστω    

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

καλημερα και χρονια πολλα εχω μια κονσολα με λογισμικο 8.50 σημερα την εβαλα στο ιντερνετ και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχει κατεβασει το νεο λογισμικο και ειναι ετοιμο προς εγκατασταση 

εγω δεν θελω αναβάθμιση γιατι θελω να το χακαρω τι πρεπει αν το κανω αρχικοποιηση θα παει μεινει στο 8.50 η θα αναβαθμίστη

ευχαριστω    

Σου απάντησα στο άλλο νήμα που το έχεις γράψει 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2022 στις 1:35 ΜΜ, John-n78 είπε

Γνωρίζει κάποιος πόσο ήταν το πιο πολύ χρόνο διάστημα για να βγάλουν jailbreak από μία έκδοση στην επόμενη ? Αυτό που συμβαίνει με την 9.03 είναι τραγικό. Ήδη έχει κλείσει χρόνο τώρα και μάλλον μας κοροϊδεύουν.

Στο χρωστανε;
Αντι να λες και ευχαριστω,κραζεις;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Στο χρωστανε;
Αντι να λες και ευχαριστω,κραζεις;

Γιατί να πω ευχαριστώ ? Εποφελήθηκα εγώ ποτέ από το jailbreak ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Θα τους πεις,εαν και οποτε επωφεληθεις;
Θα κανεις donation για να τους στηριξεις;
Σου υποσχεθηκαν κατι και σε κοροιδεψαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, John-n78 είπε

Γιατί αν και όταν, θα επωφεληθείς (με ω) θα τους πείς ευχαριστώ;

Επεξ/σία από prefuse
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...