Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

καπου πετυχω προχτες οτι ερχεται νέο mode στο παιχνιδι. 

δε θυμάμαι ομως που το ειδα

ξέρει κανεις κατι;

Το hotwheels λες;

Γιατί για κάτι άλλο δεν έχω ακούσει 

Δημοσ.
30 minutes ago, Nik1239 said:

Το hotwheels λες;

Γιατί για κάτι άλλο δεν έχω ακούσει 

θα σε γέλασω και δε το θελω. ισως ηταν το hot wheels, δε ξερω. στα γρηγορα το διαβασα 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, d_gkal είπε

θα σε γέλασω και δε το θελω. ισως ηταν το hot wheels, δε ξερω. στα γρηγορα το διαβασα 

Εγώ κάπου διάβασα ότι θα βγει ίσως σε dlc το hotwheels δεν είδα για κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.

αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το online κομματι του παιχνιδιού; εδώ και 2 μέρες, δε μπορώ να ξεκινήσω online event. κάθε τόσο μου πετάει  μήνυμα σφάλματος

επίσης ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να αποφεύγει το άκρως εκνευριστικό θέμα με τους online ομαδικούς αγώνες; Αυτό που ανεξάρτητα αν χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου, αν φύγει οποιοσδήποτε παίχτης, δεν παίρνεις κανένα βαθμό σοτ team ranking;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, totomis είπε

αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το online κομματι του παιχνιδιού; εδώ και 2 μέρες, δε μπορώ να ξεκινήσω online event. κάθε τόσο μου πετάει  μήνυμα σφάλματος

επίσης ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να αποφεύγει το άκρως εκνευριστικό θέμα με τους online ομαδικούς αγώνες; Αυτό που ανεξάρτητα αν χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου, αν φύγει οποιοσδήποτε παίχτης, δεν παίρνεις κανένα βαθμό σοτ team ranking;

Δες μήπως έχει ενημέρωση από το Store.

Δημοσ.

Εγώ μπήκα χθες από PC. Την 1η φορά έβγαλε error, πάτησα retry και συνδέθηκε στο session. 

Αφού έπαιξα τους 3 αγώνες που έδιναν το νέο Ford, μετά πάλι για αρκετή ώρα δεν έμπαινε online, χωρίς να βγάλει error. Πάτησα το Play Online από το μενού και μπήκε. 

Παίζει να έχουν κάνει χαζομάρα στο update. 

Υ.Γ. Τα αυτοκίνητα που δίνουν τους τελευταίους μήνες και λίγα είναι και βαρετά ή τα έχουμε ήδη σε 10 εκδόσεις... Αν δεν βγει DLC με νέα περιοχή, πρέπει να βγει το FH5 οπωσδήποτε. 

• Like 1
Δημοσ.

παίδες ερώτηση, μιας και έχω το σύστημα της υπογραφής (και πλεον 100αρα γραμμή) αξίζει το παιχνίδι στο 50αρικο που δίνει το ultimate πακέτο απο το MS Store;

Τιμονιέρα δεν έχω, θα παίζω με το ταπεινό logitech F510.

Δεν ψήνομαι για competitive stuff, απλά να παίρνω οχήματα, να τα φτιάχνω, να κάνω κανέναν αγώνα και καμιά βόλτα αμα τύχει + Online (με την προοπτική ότι δεν πέφτει cheating, να πέφτει ο αλλος πανω σου στα φρένα κλπ κλπ) κοινώς καθαροί αγώνες.

Κατέβασα το Demo σήμερα, με έχει ψήσει. Χρόνια παίκτης Gran Turismo στα PS (μέχρι και το GT5), μετά είχα μόνο PC και δεν ασχολήθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...